τρομαζεις τον κοσμο, που ερχεται..
Ελατε, ελατε στο φορουμ..
και θα φατε καλα,
αμαρτωλοι, ολοι σας..
Συντονιστής: Συντονιστές

Μαλλον αποστολε ετσι μου ειχε πει ο dimitris30+- απειρο, να τον προσεχειςaposal έγραψε:Αυτός, ο dionysisgr, καινούριος είναι στο φόρουμ;
τωρα ποιος τρομαζει τον κοσμο;;;dionysisgr έγραψε:Aποστολε, σταματα να στεκεσαι στην πορτα,
τρομαζεις τον κοσμο, που ερχεται..
Ελατε, ελατε στο φορουμ..
και θα φατε καλα,
αμαρτωλοι, ολοι σας..

Καλώς μας ήρθατε στην οικογένειά Άνταμς!!! Ε!!!!! στη διαδικτυακή μας οικογένειά μας ήθελα να πω.....Nickolas έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι ο Νίκος, κάτοικος Βόλου, νυμφευμένος, και πατέρας δύο μικρών αγοριών. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσά σας, σε ανθρώπους που έχουμε κοινό παρονομαστή την Ορθόδοξη πίστη μας. Η ψυχική ωφέλεια που αντλείται από το χώρο αυτό, είναι ένα επιπλέον λιμάνι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε... Ας είμαστε ενωμένοι όλοι κάτω απ' τη σκέπη του Χριστού μας, κι η Μεγαλόχαρη ας πρεσβεύει υπέρ ημών των αμαρτωλών.
Καλώς σας βρήκα!
aposal έγραψε:Θα σας πω ποιοί τρομάζουν τον κόσμο: Οι αμαρτωλοί (Διονύσης, ψυχούλα, Σμαραγδή κλπ).

Ε! καλά.....aposal έγραψε:Αυτό που μ' αρέσει στο παρόν φόρουμ είναι πως όλα τα μέλη έχουν χιούμορ, εκτός από εμένα! Αυτό προδίδει την ύπαρξη του minimum πνευματικού επιπέδου μου!