Θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί.......λαχανόκηποι;!!

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Θα απαγορευτούν οι ιδιωτικοί.......λαχανόκηποι;!!

Δημοσίευση από babisgr »

Γνωστός μου στην Αμερική, μου είπε πως δεν τον αφήνουν να κάνει κήπους στο σπίτι του.

Δε ξέρω αν αργήσει ή όχι στην Ελλάδα να έρθει ο αντίστοιχος νόμος, αλλά σίγουρα σύντομα θα γίνει και αλλού μέχρι να γίνει παγκόσμιο.

Καταλαβαίνεται τί θέλουν να κάνουν!;!; Θέλουν να μας ελέγχουν πλήρως. Κάποιος γέροντας του Αγίου όρους είπε (σύμφωνα με ότι μου είπε συγγενικό μου πρόσωπο) να κάνουμε κινήσεις να μαζέψουμε σπόρους από λαχανικά και από ότι φυτεύεται, διότι θα κάνουν όλα τα τρόφιμα μεταλλαγμένα και δεν θα υπάρχει τίποτα φυσικό. Θα μου πεις, ένα αεροπλάνο να ψεκάσει και τα δικά μου μεταλλαγμένα θα βγουν.

Θα πει κανείς εγώ δεν θα πάρω το σφράγισμα του διαβόλου, και θα πάω να ζήσω σε σπηλιές και βουνά. Έλα όμως που δεν θα έχεις να φυτέψεις τίποτα για να φας.

ΥΓ: Καμιά φορά όταν γράφω είναι σαν να σας λέω : This is the END! ΉΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ!! :mrgreen:
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
Άβαταρ μέλους
ψυχουλα
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ψυχουλα »

babisgr έγραψε: Έλα όμως που δεν θα έχεις να φυτέψεις τίποτα για να φας.
Έξοδος 16:11-18
11. Και ελάλησε Κύριος προς τον Μωϋσήν, λέγων,
12. Ήκουσα τους γογγυσμούς των υιών Ισραήλ• λάλησον προς αυτούς, λέγων, Το εσπέρας θέλετε φάγει κρέας, και το πρωΐ θέλετε χορτασθή από άρτου, και θέλετε γνωρίσει ότι εγώ είμαι Κύριος ο Θεός σας.
13. Και το εσπέρας ανέβησαν ορτύκια και εσκέπασαν το στρατόπεδον• και το πρωΐ καθ' όλα τα πέριξ του στρατοπέδου ήτο στρώμα δρόσου.
14. Και αφού το στρώμα της δρόσου ανέβη, ιδού, επί το πρόσωπον της ερήμου ήτο λεπτόν τι στρογγύλον, λεπτόν ως πάχνη επί της γης.
15. Και ότε είδον οι υιοί Ισραήλ, είπον προς αλλήλους, Τι είναι τούτο; διότι δεν ήξευρον τι ήτο. Και ο Μωϋσής είπε προς αυτούς, Ούτος είναι ο άρτος, τον οποίον ο Κύριος σας δίδει διά να φάγητε•
16. ούτος είναι ο λόγος τον οποίον προσέταξεν ο Κύριος, Συνάξατε εξ αυτού έκαστος όσον χρειάζεται διά να φάγη, εν γομόρ κατά κεφαλήν, κατά τον αριθμόν των ψυχών σας• λάβετε έκαστος διά τους ομοσκήνους αυτού.
17. Και έκαμον ούτως οι υιοί Ισραήλ, και συνήγαγον άλλος πολύ και άλλος ολίγον.
18. Και ότε εμέτρησαν με το γομόρ, όστις είχε συνάξει πολύ, δεν ελάμβανε πλειότερον• και όστις είχε συνάξει ολίγον, δεν ελάμβανεν ολιγώτερον• έκαστος ελάμβανεν όσον εχρειάζετο εις αυτόν διά τροφήν.

Αριθμοί 11:8,9
Το δε μάννα ήτο ως ο σπόρος του κοριάνδρου, και το χρώμα αυτού ως το χρώμα του βδελλίου.
8. Ο λαός περιεφέρετο συνάγων αυτό, και ήλεθον εις μύλον ή εκοπάνιζον αυτό εις ιγδίον και έψηνον αυτό εις χύτραν και έκαμνον εγκρυφίας εξ αυτού• και η γεύσις αυτού ήτο ως γεύσις λαγάνου εξ ελαίου.
9. Και ότε κατέβαινεν η δρόσος εις το στρατόπεδον την νύκτα, έπιπτε το μάννα επ' αυτής.

Δευτερονόμιον 8:3,16

3. Και σε εταπείνωσε και σε έκαμε να πεινάσης και σε έθρεψε με μάννα, το οποίον δεν εγνώριζες, ουδέ οι πατέρες σου εγνώριζον, διά να σε κάμη να μάθης ότι ο άνθρωπος δεν ζη με μόνον άρτον, αλλ' ο άνθρωπος ζη με πάντα λόγον εξερχόμενον εκ του στόματος του Κυρίου.
16. όστις σε έθρεψεν εν τη ερήμω με το μάννα, το οποίον δεν εγνώριζον οι πατέρες σου, διά να σε ταπεινώση και διά να σε δοκιμάση, διά να σε αγαθοποιήση εις τα έσχατά σου•

Νεεμία 9:20
20. Και έδωκας εις αυτούς το αγαθόν σου πνεύμα, διά να συνετίζη αυτούς• και δεν εστέρησας το μάννα σου από του στόματος αυτών, και ύδωρ έδωκας εις αυτούς εις την δίψαν αυτών.

Κατά Ματθαίον Κεφ. 6:25-26, 29-33

25.Διά τούτο σας λέγω, μη μεριμνάτε περί της ζωής σας τι να φάγητε και τι να πίητε, μηδέ περί του σώματός σας τι να ενδυθήτε• δεν είναι η ζωή τιμιώτερον της τροφής και το σώμα του ενδύματος;
26. Εμβλέψατε εις τα πετεινά του ουρανού, ότι δεν σπείρουσιν ουδέ θερίζουσιν ουδέ συνάγουσιν εις αποθήκας, και ο Πατήρ σας ο ουράνιος τρέφει αυτά• σεις δεν είσθε πολύ ανώτεροι αυτών;
Και περί ενδύματος τι μεριμνάτε; Παρατηρήσατε τα κρίνα του αγρού πως αυξάνουσι• δεν κοπιάζουσιν ουδέ κλώθουσι.
29. Σας λέγω όμως ότι ουδέ ο Σολομών εν πάση τη δόξη αυτού ενεδύθη ως εν τούτων.
30. Αλλ' εάν τον χόρτον του αγρού, όστις σήμερον υπάρχει και αύριον ρίπτεται εις κλίβανον, ο Θεός ενδύη ούτω, δεν θέλει ενδύσει πολλώ μάλλον εσάς, ολιγόπιστοι;
31. Μη μεριμνήσητε λοιπόν λέγοντες, Τι να φάγωμεν ή τι να πίωμεν ή τι να ενδυθώμεν;
32. Διότι πάντα ταύτα ζητούσιν οι εθνικοί• επειδή εξεύρει ο Πατήρ σας ο ουράνιος ότι έχετε χρείαν πάντων τούτων.
33. Αλλά ζητείτε πρώτον την βασιλείαν του Θεού και την δικαιοσύνην αυτού, και ταύτα πάντα θέλουσι σας προστεθή.

Aποκαλυψη 12:13, 14
13. Και ότε είδεν ο δράκων ότι ερρίφθη εις την γην, εδίωξε την γυναίκα, ήτις εγέννησε τον άρρενα.
14. Και εδόθησαν εις την γυναίκα δύο πτέρυγες του αετού του μεγάλου, διά να πετά εις την έρημον εις τον τόπον αυτής, όπου τρέφεται εκεί καιρόν και καιρούς και ήμισυ καιρού από προσώπου του όφεως.
«Όπου έρως θείος ήψατο καρδίας, εκεί φόβος ρημάτων ουκ ίσχυσε».
Άβαταρ μέλους
babisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από babisgr »

Ακόμη:
andreastsa έγραψε:Στις προφητείες λέει ότι όταν ο κόσμος πάει στα βουνά κατά παραχώρηση ΘΕΟΥ θα κάνουν κουλουράκια με το χώμα και θα το τρώνε!
(από το topic της Αγίας Ματρώνας)
Καθεῖλε δυνάστας ἀπό θρόνων καί ὕψωσε ταπεινούς...
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

ΗΠΑ: Πέρασε ο νόμος που απαγορεύει τους μικρούς ιδιωτικούς κήπους και καλλιέργειες

Στην Αμερικη προσπαθούσαν να περάσουν ένα νόμο που απαγορεύει τις μικρές προσωπικές καλλιέργειες. Αυτός ήταν ο νόμος «S 510»…Στην πορεία της ψήφισης διαπιστώθηκε ότι ο νόμος ήταν αντισυνταγματικός και δεν μπόρεσαν να κατοχυρώσουν την ψήφισή του.
Δεν χρειάστηκε πολύ για να βρουν οι «Δημοκρατικοί» στη Βουλή των Αντιπροσώπων ένα άλλο τρόπο για να ξεπεράσουν το συνταγματικό κώλυμα που εμπόδιζε την ψήφιση του νόμου «S 510 Περί Εκσυγχρονισμού της Ασφάλειας των Τροφίμων», μετά την έγκρισή του από την Σύγκλητο την περασμένη εβδομάδα.
Εκαναν οτι γίνεται και στην Ελλάδα. Σιωπηρά το επισύναψαν ως τροπολογία ενός νόμου για πιστώσεις του κράτους. Αυτό συνέβη και στην Ελλάδα με το πέρασμα απο την καθαρεύουσα στην δημοτική και δεκάδες άλλες τροπολογίες. Οπως η αυταρχική τροπολογία για να συμμαζευτούν οι φορτηγατζήδες που κατατέθηκε νύχτα, ως ουρά σε άλλο νομοσχέδιο.
Την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα η Βουλή των αντιπροσώπων ενέκρινε το πακέτο στο οποίο συμπεριλαμβάνοταν ο νόμος S510 με συνολικές ψήφους 212 υπέρ και 206 κατά και κανέναν Ρεπουμπλικανό να τον ψηφίζει.

http://www.tromaktiko.info/2010/12/20/% ... %85%CF%82/
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”