Τελικά το τι είναι ακραίο και τι όχι ο καθένας το οριοθετεί όπως πιστεύειefraim21 έγραψε:«Η σεμνή αμφίεση των χριστιανών είναι μυριόλεκτο της Γραφής και της παραδόσεως δίδαγμα. Είναι καιρός να παρουσιάσουμε καθαρά και με ειλικρίνεια τη διδασκαλία της Εκκλησίας, ώστε να σταματήσει η διαρκώς διογκούμενη τάση να κάνουμε διευκολύνσεις και εκπτώσεις στα πνευματικά θέματα με αποτέλεσμα την εκκοσμίκευση...» (Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)
Δεν ενοώ να κυκλοφοράμε με γκρίζα μακρυμάνικα πουκάμισα καλοκαιριάτικα αλλά μίνι στην Εκκλησία δεν κολάει.
Η τα έντονα κραγιόν που φορούν ορισμένες κοπέλες και πάνε να κοινωνήσουν ε μένει λίγο πάνω στη λαβίδα δεν δείχνει αδιαφορία αυτό.
Σας φαίνονται ακραία αυτά που λέω ποιό ακραίο δεν είναι να φτιάχνει κανείς μιά θρησκεία στα μέτρα του.
Αυτό που για κάποιον είναι ακραίο για άλλον είναι νορμάλ κι αυτό που για κάποιον είναι αδιανόητο για άλλον είναι ακραίο κτλπ
Στο θέμα αναφέρθηκαν λίγο απ'όλα , για ντύσιμο εντός Εκκλησίας εκτός Εκκλησίας ,παντελόνια ,μίνια ,χρώματα , όλα σχεδόν
Ο παρακάτω ύμνος όμως νομίζω ότι μας δίνει τις απαντήσεις
"Τον νυμφώνα σου βλέπω, Σωτήρ μου κεκοσμημένον, και ένδυμα ουκ έχω, ίνα εισέλθω εν αυτώ· λάμπρυνόν μου την στολήν της ψυχής, Φωτοδώτα και σώσον με"