mariannafull έγραψε:Χαιρετίζω το όμορφο φόρουμ σας και χαίρω πολύ που σας βρήκα!
Με λένε Μαριάννα, έχω γίνει μέλος εδώ και λίγες μέρες και απολαμβάνω να σας διαβάζω.
Εύχεσθε!
Μαριαννα καλως ηρθες στην παρεα μας και καλη διαμονη, οχι μονο να απολαμβανεις αλλα να απολαμβανουμε και εμεις ευχομαι απο εσενα, αλλωστε σε αυτο τον χωρο ολοι μας μπαινουμε κατ επιγνωση.
Καλός ήρθατε παιδιά όλοι στο όμορφο και ψυχωφελές φόρουμ....είστε και τυχεροί....γιατί βλέπω να απουσιάζει και ο Διονύσης..
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Καλώς ήρθες Μαριάννα στην παρέα μας! Εύχομαι η συμμετοχή σου εδώ να σε ωφελήσει πολύ, όπως κι εμάς.
Ο αυστηρός Αποστόλης.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
mariannafull έγραψε:Χαιρετίζω το όμορφο φόρουμ σας και χαίρω πολύ που σας βρήκα!
Με λένε Μαριάννα, έχω γίνει μέλος εδώ και λίγες μέρες και απολαμβάνω να σας διαβάζω.
Εύχεσθε!
Καλώστηνε , καλώστηνε
Κανείς δεν είναι τέλειος και κανείς δεν θα πρέπει να απαιτεί από τους άλλους τελειότητα.
Όλοι ως ατελείς πορευόμαστε και με ατέλειες συμπορευόμαστε.
Η τελειότητα δεν ανήκει στους ανθρώπους παρά μονάχα στον Θεό.
Καλημέρα σε όλους τους εκλεκτούς φίλους του φόρουμ και καλώς σας βρήκα. Παρακολουθώ την ιστοσελίδα εδώ και αρκετούς μήνες και μόλις σήμερα κατάφερα να εγγραφώ. Θερμές ευχαριστίες στον διαχειριστή.
Εν καιρώ πιστεύω να μπορέσω να σας γράψω και μερικά στοιχεία για μένα, ώστε να μη σας είμαι τελείως άγνωστος.
Δώρησαί μοι του όράν τα έμά πταίσματα και μη κατακρίνειν τον άδελφόν μου
stathisekp έγραψε:Καλημέρα σε όλους τους εκλεκτούς φίλους του φόρουμ και καλώς σας βρήκα. Παρακολουθώ την ιστοσελίδα εδώ και αρκετούς μήνες και μόλις σήμερα κατάφερα να εγγραφώ. Θερμές ευχαριστίες στον διαχειριστή.
Εν καιρώ πιστεύω να μπορέσω να σας γράψω και μερικά στοιχεία για μένα, ώστε να μη σας είμαι τελείως άγνωστος.
Καλως ηρθες Σταθη ........................Σταθης καλοσωριζει Σταθη ............................σου ευχομαι καλη διαμονη σε αυτον τον ευλογημενο Ιστοχωρο
Καλώς ήρθες Ευστάθιε Νο 2 στην παρέα μας! Καλή διαμονή να έχεις και, εύχομαι, ενεργό συμμετοχή.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.