Ο Πατήρ Μάξιμος, που έχουμε την ευλογία να είναι ο πνευματικός συμπαραστάτης του forum "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-Η Χριστιανική γωνιά του Διαδικτύου" διαμένει στις Καρυές. Του είχα αναφέρει το προσκύνημά μας και είπε ότι πιθανόν να μας δεχτεί να πάρουμε την ευλογία του και από κοντά. Σήμερα του έστειλα το ακόλουθο μήνυμα μέσω e-mail:
Πάτερ Μάξιμε ευλογείτε,
σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία και για τις ευχές σας. Να μας θυμόσαστε στις προσευχές σας όλα τα μέλη του φόρουμ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-Η Χριστιανική Γωνιά του Διαδικτύου, που έχουμε την ευλογία να είστε ο πνευματικός μας συμπαραστάτης.
Την ερχόμενη βδομάδα 25-27 Φεβρουαρίου (Παρ-Σαβ-Κυρ) 12 προσκυνητές μέλη του φόρουμ και μερικοί φίλοι μας, πρώτα ο Θεός με την ευλογία της Παναγίας μας θα επισκεφτούμε το Άγιο Όρος και θα μείνουμε στην περιοχή των Καρυών (κονάκι Ι.Μ. Εσφιγμένου και Ι.Μ. Κουτλουμουσίου). Εάν είναι ευλογημένο θα θέλαμε να σας συναντήσουμε.
Αν συμφωνείτε πέστε μας πότε μπορούμε να σας δούμε και πως θα βρούμε το κελλί σας.
Με κάθε σεβασμό
Νίκος Κοπελιάς
Αναμένουμε την απάντησή του.
Στο μεταξύ ας δούμε τι γίνετε με τη μετακίνησή μας προς Ουρανούπολή:
Ο Παναγιώτης και ο Χάρης από την ομάδα της Κοζάνης και ο Ηρακλής από την Αθήνα δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να έρθουν.
Ο Νικηφόρος (nikiforos), ο Χρήστος (chrissirak), ο Βασίλης (vasilisalt) και ο Δημήτρης (dimitrisgr) θα ανέβουν μαζί από τις 24 του μήνα. Με τι θ' ανέβετε, γιατί για την επιστροφή υπάρχουν και οι άλλοι δυο Αθηναίοι (Τάσος και Γιάννης).
Ο Αλέξανδρος από την Πτολεμαΐδα με τον Παναγιώτη από την Έδεσσα θα έρθουν μάλλον με το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου από τον δρόμο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης.
Οι υπόλοιποι της Κοζάνης Νίκος (filotas), Αχιλλέας (Achilleas) και Στέλιος θα ανέβουν με το αυτοκίνητο του Νίκου μέσω Εγνατίας.
Ο Τάσος (Anastasios68) και ο Γιάννης (johnge) θ' ανέβουν από Αθήνα, αλλά ακόμη δεν ξέρω με τι ούτε που θα διανυκτερεύσουν. Μόλις έχω νεώτερα θα σας πω.
Ο Στάθης (stathisgrh) θα έρθει από Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό του και θα μπορούσε να πάρει τους Αθηναίους αν διανυκτερεύσουν Θεσσαλονίκη ή να τον πάρουν μαζί τους ο Αλέξανδρος με τον Παναγιώτη, που θα περάσουν μέσα από τη Θεσσαλονίκη.
Εξακολουθώ να μην έχω καμιά απάντηση από το Δημήτρη (dimitris39). Δημήτρη θα έρθεις; Σήμερα πρέπει να οριστικοποιήσω τα ονόματα για τα διαμονητήρια.