Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ULYSSES
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Προσκυνηματική επίσκεψη στο Α.Ο. τον Φεβρουάριο του 2011

Δημοσίευση από ULYSSES »

vasilisalt έγραψε:Καλημέρα.
Επειδή πιθανόν στην εκδρομή του Φεβ θα μας λέιψει το ροχαλητό του Οδυσσέα, σας ενημερώνω πως θα έχω κοντά cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του (μακρόσυρτο, ως μπετονιέρα, απαλό, σαν τανκς, σαν μελισσούλα κλπ).
Ευχαριστώ πολύ καλέ μου φίλε που είμαι πάντα μέσα στην σκέψη σου και στην καρδιά σου.
Εύχομαι και χωρίς την παρουσία μου να έχεις εσύ και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι ένα καλό Προσύνημα.
Με αγάπη ο φίλος σου. :angryfire
dimos
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από dimos »

vasilisalt έγραψε:Καλημέρα.
Επειδή πιθανόν στην εκδρομή του Φεβ θα μας λέιψει το ροχαλητό του Οδυσσέα, σας ενημερώνω πως θα έχω κοντά cd με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του (μακρόσυρτο, ως μπετονιέρα, απαλό, σαν τανκς, σαν μελισσούλα κλπ).
Βασίλη αν θες έχω σε cd ντουέτο Οδυσσέα και Θεοφιλάκο σε μεγαλύτερες επιτυχίες :angryfire
Ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε και το δικό σου ροχαλητό στο cd :twisted: :mrgreen: :twisted:
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Γιάννη (johnge) ο Τάσος ακόμη περιμένει τηλέφωνο.

Στάθη ακόμη περιμένουμε να μάθουμε αν θα έχουμε την χαρά της παρέας σου.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια ακόμη ακύρωση, του Ηρακλή. Ενδιαφέρεται κανείς να έρθει στη θέση του;
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Ο Πατήρ Μάξιμος, που έχουμε την ευλογία να είναι ο πνευματικός συμπαραστάτης του forum "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-Η Χριστιανική γωνιά του Διαδικτύου" διαμένει στις Καρυές. Του είχα αναφέρει το προσκύνημά μας και είπε ότι πιθανόν να μας δεχτεί να πάρουμε την ευλογία του και από κοντά. Σήμερα του έστειλα το ακόλουθο μήνυμα μέσω e-mail:
Πάτερ Μάξιμε ευλογείτε,

σας ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία και για τις ευχές σας. Να μας θυμόσαστε στις προσευχές σας όλα τα μέλη του φόρουμ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-Η Χριστιανική Γωνιά του Διαδικτύου, που έχουμε την ευλογία να είστε ο πνευματικός μας συμπαραστάτης.

Την ερχόμενη βδομάδα 25-27 Φεβρουαρίου (Παρ-Σαβ-Κυρ) 12 προσκυνητές μέλη του φόρουμ και μερικοί φίλοι μας, πρώτα ο Θεός με την ευλογία της Παναγίας μας θα επισκεφτούμε το Άγιο Όρος και θα μείνουμε στην περιοχή των Καρυών (κονάκι Ι.Μ. Εσφιγμένου και Ι.Μ. Κουτλουμουσίου). Εάν είναι ευλογημένο θα θέλαμε να σας συναντήσουμε.

Αν συμφωνείτε πέστε μας πότε μπορούμε να σας δούμε και πως θα βρούμε το κελλί σας.

Με κάθε σεβασμό
Νίκος Κοπελιάς
Αναμένουμε την απάντησή του.

Στο μεταξύ ας δούμε τι γίνετε με τη μετακίνησή μας προς Ουρανούπολή:

Ο Παναγιώτης και ο Χάρης από την ομάδα της Κοζάνης και ο Ηρακλής από την Αθήνα δυστυχώς δεν θα καταφέρουν να έρθουν.

Ο Νικηφόρος (nikiforos), ο Χρήστος (chrissirak), ο Βασίλης (vasilisalt) και ο Δημήτρης (dimitrisgr) θα ανέβουν μαζί από τις 24 του μήνα. Με τι θ' ανέβετε, γιατί για την επιστροφή υπάρχουν και οι άλλοι δυο Αθηναίοι (Τάσος και Γιάννης).

Ο Αλέξανδρος από την Πτολεμαΐδα με τον Παναγιώτη από την Έδεσσα θα έρθουν μάλλον με το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου από τον δρόμο Έδεσσας-Θεσσαλονίκης.

Οι υπόλοιποι της Κοζάνης Νίκος (filotas), Αχιλλέας (Achilleas) και Στέλιος θα ανέβουν με το αυτοκίνητο του Νίκου μέσω Εγνατίας.

Ο Τάσος (Anastasios68) και ο Γιάννης (johnge) θ' ανέβουν από Αθήνα, αλλά ακόμη δεν ξέρω με τι ούτε που θα διανυκτερεύσουν. Μόλις έχω νεώτερα θα σας πω.

Ο Στάθης (stathisgrh) θα έρθει από Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητό του και θα μπορούσε να πάρει τους Αθηναίους αν διανυκτερεύσουν Θεσσαλονίκη ή να τον πάρουν μαζί τους ο Αλέξανδρος με τον Παναγιώτη, που θα περάσουν μέσα από τη Θεσσαλονίκη.

Εξακολουθώ να μην έχω καμιά απάντηση από το Δημήτρη (dimitris39). Δημήτρη θα έρθεις; Σήμερα πρέπει να οριστικοποιήσω τα ονόματα για τα διαμονητήρια.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Νικο θα τον παρω εγω τηλ τον τρελο και θα σου πω.

Εγω θα ερθω με το δικο μου αυτοκινητο οπως και να εχει, εαν θελουν τα παιδια εγω τα παιρνω χωρις κανενα προβλημα.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Στάθη δεν έχω ούτε τα στοιχεία του για να τον δηλώσω για διαμονητήριο.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Νικο ο σαλος απο τα σερρας δεν θα ερθει τελικα, εχει καποιους αρρωστους που χρειαζονται καθημερινη παρακολουθηση -αλλαγες και τετοια, μου ειπε οτι κατα την εξοδο θελει να μας δει και οτι θα παρει ο ιδιος τηλ.

Αλλα δεν θα ειναι οριστικα μαζι μας στο Ορος.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Υπάρχει ακόμη μια συμμετοχή από Πτολεμαΐδα, ο Γιάννης πατέρας του Αλέξανδρου. Οπότε για να κάνουμε ανακεφαλαίωση.

4 στις 24 του μήνα, +2 από Αθήνα στις 25, +1 από Θεσσαλονίκη, +3 από Κοζάνη, +2 από Πτολεμαΐδα, +1 από Έδεσσα = 13 ζωή νάχουμε.

Ο Στάθης θα πάρει την Παρασκευή το πρωί από το σταθμό των ΚΤΕΛ τον Τάσο και το Γιάννη που θα έρθουν από Αθήνα με το νυχτερινό δρομολόγιο. Στάθη δώσε μου με pm το τηλεφωνό σου για τη σχετική συνεννόηση.

Για να δούμε τώρα τι λέει ο καιρός.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Νικηφόρε έχουμε 3 κενές θέσεις.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Νικο με πηρε ο ...........Τασος .........νομιζω και τα ειπαμε ............απλως τωρα περιμενω να μου πουν σε ποιο τερμα (οδος αριθμος) θα ερθουν την παρασκευη το πρωι , ωστε να παω να τους παρω και να ξεκινησουμε για Ουρανουπολη.

Ο Καιρος απο οτι κοιταξα στο μετεο θα ειναι ευνοικος ( δινει βοριαδες) και λογικα πρωτα ο Θεός θα μπορεσουμε να μπουμε στο Αγιον Ορος. :8
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”