Ψάχνω έναν πνευματικό πατέρα
Συντονιστής: Συντονιστές
-
marburg
- Νέο Μέλος

Ψάχνω έναν πνευματικό πατέρα
geia sas tha hthela kai egw na rwthsw pou tha morousa na brw ena pneumatiko patera??konstantinos germania,euxaristw
-
emilgr
- Συστηματικός Αποστολέας

Αγαπητέ Κωνσταντίνε καταρχάς να σε καλωσορίσουμε σε αυτήν την μικρή κοινότητα και να σου ευχηθούμε καλή δύναμη.
Πίστευω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να προτείνει κάποιον πνευματικό και πόσο μάλλον έτσι δημόσια.Δεν θα ήταν και αρεστό και από τον ίδιο τον πνευματικό.Σίγουρα όμως έχει ειπωθεί έμμεσα εδώ μέσα πολλές φορές όνοματα γερόντων που μας γαληνεύουν και μας βοηθούν να συνεχίσουμε τούτο το δύσκολο έργο.Στο Περιβόλι θα βρεις πάρα πολλούς όπως επίσης και έξω απο τα σύνορα του Αγίου Όρους.Η απορία μου είναι μόνο η εξής:Ψάχνεις κάποιον στο ελλαδικό χώρο, η στη χώρα που διαμένεις?
Πίστευω ότι είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να προτείνει κάποιον πνευματικό και πόσο μάλλον έτσι δημόσια.Δεν θα ήταν και αρεστό και από τον ίδιο τον πνευματικό.Σίγουρα όμως έχει ειπωθεί έμμεσα εδώ μέσα πολλές φορές όνοματα γερόντων που μας γαληνεύουν και μας βοηθούν να συνεχίσουμε τούτο το δύσκολο έργο.Στο Περιβόλι θα βρεις πάρα πολλούς όπως επίσης και έξω απο τα σύνορα του Αγίου Όρους.Η απορία μου είναι μόνο η εξής:Ψάχνεις κάποιον στο ελλαδικό χώρο, η στη χώρα που διαμένεις?
πνευματικος
Φίλε μου.συγνωμη γιαυτο που θα σου πω αλλα στο ιντερνετ μη περιμενεις να βρεις καλο πνευματικο.δε θελω να κατακρινω κανεναν αλλα πιστευω οτι καθε ανθρωπος για τη σωτηρια της ψυχης του αξιζει να βρει εναν εναρετο γεροντα που θα τον βοηθισει καλυτερα. εγω στο μυνημα σου προτεινα εναν γεροντα εναρετο που ερχετε γερμανια και ξεμολογει και ειναι και αγιορειτης.ειναι ο γεροντας μου.και αξιζει να πας δε ξερω φυσικα ποσο αποσταση εισαι απο εκει που εξομολογει δε ξερω ακριβως θα ρωτησω.πιστευω πως πρεπει να βρεις ενα εξομολογο απο κοντα τουλαχιστον ακομα και να μην ειναι εναρετος η εξομολογηση ειναι απαραιτητη και δεν αρκουν οι συμβουλες. πιστευω πως αξιζει να ταξιδεψεις εστω 3-4 φορες το χρονο σε μια αλλη πολη γερμανια υπαρχουν αρκετες εκκλησιες με πνευματικους. η εξομολογιση ειναι απαραιτητη .
:-)
-
emilgr
- Συστηματικός Αποστολέας

Στο πάνω μέρος της σελίδας κάτω από το logo του site έχει ένα κουμπάκι "Συζητήσεις", όταν το πατήσεις θα βρεθείς σε όλες τις θεματικές ενότητες που καλύπτει το παρών forum.Υπάρχει μια θεματική ενότητα με τίτλο "Προσωπικές Θεματικές Ενότητες" όπου γράφονται πνευματικά ερωτήματα προς τον πατέρα Αντώνιο και αυτός το συντομότερο δυνατό απαντά.Μπορείς να γράψεις εκεί αυτό που σε απασχολεί ή αν είναι κάτι προσωπικό μπαίνεις στο profil του και του στέλνεις προσωπικό μνμ,αν δεν κάνω λάθος έχει και δική του σελίδα.
Για να δεις το προφιλ του πατέρα Αντώνιου κάνε κλικ εδώ
http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... file&u=703
Για να δεις το προφιλ του πατέρα Αντώνιου κάνε κλικ εδώ
http://www.athos.edo.gr/modules.php?nam ... file&u=703