ΑΛΛΑ .........ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕς ΗΓΟΥΜΕΝΕς ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ......

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ .....ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΟΒΑΡΟΚΑΚΙΑ

Συντονιστής: Συντονιστές
Εδώ αναφερόμουν στο τυπικό π.χ. Ορμύλιαpaulina έγραψε:Στη Μακεδονία τα περισσότερα μοναστήρια έχουν πνευματικούς δεσμούς με το Άγιο Όρος κι έτσι μπορούμε κι εμείς οι γυναίκες να πάρουμε μια γεύση από κει.
Ισχύει αυτό που λες. Πολλές φορές δεν μας φτάνει ο πνευματικός μας και ψάχνουμε τον χαρισματούχο αγιορείτη.δυστηχως βλεπω πολλες γυναικες να εχουν κανει ολυμπιακο αθλημα το ΓΕΡΟΝΤΟ-ΣΑΦΑΡΙ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥς ......ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΥΛΙΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗς ΚΟΥΒΕΝΤΑς .........
Στάθη να πας να εξομολογηθείς ευθύς αμέσως τα ψέμματα που λες.........stathis73 έγραψε:Τωρα οσον αφορα την Πολυμνια ειναι ενα εξαιρετικό κοριτσι(ειμαι νουνος της
εδω στο φορουμ) και με πνευματικη ζωη ζηλευτή δεν θα πω τίποτα αλλο.
![]()
Ποια λέω; Για τα μοναστήρια;stathis73 έγραψε:ενω εσυ πας να αποκρύψεις κατι;...................λεγοντας ολα αυτα;.....................................................Αννα παιδι μου μην σχολιάζεις τον νουνο σου γιατι εκτίθεσαι
Ευλογησον παιδι μουpaulina έγραψε:Ποια λέω; Για τα μοναστήρια;stathis73 έγραψε:ενω εσυ πας να αποκρύψεις κατι;...................λεγοντας ολα αυτα;.....................................................Αννα παιδι μου μην σχολιάζεις τον νουνο σου γιατι εκτίθεσαι
Συγνώμη που σε σχολίασα....Μόλις το έκανα και σε άλλο θέμα όμως!!!