Σ' ευχαριστούμε
Συντονιστής: Συντονιστές
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σ' ευχαριστούμε
Ανοίγω αυτό το θεματάκι για να ευχαριστήσω την συντονίστρια μας Αγγελική για την
προσπάθεια και τον αγώνα της προκειμένου το φόρουμ μας να λειτουργεί στην εντέλεια.
Και πέραν της Αγγελικής στο πρόσωπό της απεικονίζεται όλος ο ιδρώτας και η προσφορά και
των προηγούμενων συντονιστών. Ατέλειωτες ώρες προσφοράς.
Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει και φέτος, αλλά συνεχίσει δεν συνεχίσει, ένα μεγάλο μπράβο της αξίζει.
Απέδειξε πως η σύνθεση των απόψεων είναι ευλογία και όχι κατάρα.
Απέδειξε πως η Δημοκρατία είναι το καλύτερο εφικτό πολίτευμα (με τις τόσες δυσκολίες της)
Τα ΄΄όπλα΄΄ του συντονιστή τα κράτησε μόνο για ΄΄αμυντικά καθήκοντα΄΄ και με πολύ υπομονή
τα χρησιμοποίησε μόνο σε παραγματικά ειδικές στιγμές.
Για όλους είχε πάντα μια καλή κουβέντα (σε αντίθεση με εμένα).
Η ωριμότητά της ήταν παροιμιώδης σε βαθμό που ώρες ώρες αναρωτιόμουν αν είναι πραγματική η καλορυθμισμένο ρομπότ!
Και μη μου πει κανένας πως την κολακεύω (και πολυ περισσότερο η ίδια).
Αυτό έλειπε να μη πούμε ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας ευεργετούν.
Αγγελική ΜΑΣ ή my Angiholi
Σ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε Π Ο Λ Υ
προσπάθεια και τον αγώνα της προκειμένου το φόρουμ μας να λειτουργεί στην εντέλεια.
Και πέραν της Αγγελικής στο πρόσωπό της απεικονίζεται όλος ο ιδρώτας και η προσφορά και
των προηγούμενων συντονιστών. Ατέλειωτες ώρες προσφοράς.
Δεν ξέρω αν θα συνεχίσει και φέτος, αλλά συνεχίσει δεν συνεχίσει, ένα μεγάλο μπράβο της αξίζει.
Απέδειξε πως η σύνθεση των απόψεων είναι ευλογία και όχι κατάρα.
Απέδειξε πως η Δημοκρατία είναι το καλύτερο εφικτό πολίτευμα (με τις τόσες δυσκολίες της)
Τα ΄΄όπλα΄΄ του συντονιστή τα κράτησε μόνο για ΄΄αμυντικά καθήκοντα΄΄ και με πολύ υπομονή
τα χρησιμοποίησε μόνο σε παραγματικά ειδικές στιγμές.
Για όλους είχε πάντα μια καλή κουβέντα (σε αντίθεση με εμένα).
Η ωριμότητά της ήταν παροιμιώδης σε βαθμό που ώρες ώρες αναρωτιόμουν αν είναι πραγματική η καλορυθμισμένο ρομπότ!
Και μη μου πει κανένας πως την κολακεύω (και πολυ περισσότερο η ίδια).
Αυτό έλειπε να μη πούμε ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που μας ευεργετούν.
Αγγελική ΜΑΣ ή my Angiholi
Σ Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε Π Ο Λ Υ
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Έτσι ακριβώς είναι η κατάσταση, ο ρόλος του συντονιστή είναι δύσκολος και ιδιαίτερος, έχει να κάνει με τόσους ανθρώπους-χαρακτήρες και τόσα πράγματα που πρέπει διαρκώς να τα έχει σε μια ισορροπία, ο Νίκος έκανε διάνα στην επιλογή της κυρίας Αγγελικής, ένα εξαιρετικό κορίτσι ανάμεσα σε τόσους τρελούς.....
ΥΓ: Ποιος ξέρει σε τι αποσκοπεί ο βγενοπουλος και άνοιξε τέτοιο θέμα......κυρία Αγγελική πρόσεχε τους "Δαναούς και "δώρα"......

ΥΓ: Ποιος ξέρει σε τι αποσκοπεί ο βγενοπουλος και άνοιξε τέτοιο θέμα......κυρία Αγγελική πρόσεχε τους "Δαναούς και "δώρα"......
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πουθενά δεν αποσκοπώ φίλε Στάθη.
Λέω αυτά που έχω στην καρδιά μου για την αδερφή μας.
Και επειδή δεν την πολυβλέπεω τελευταία στο νέο φόρουμ, ένας λόγος παραπάνω.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ε, όχι βέβαια!vasilisalt έγραψε:Και μη μου πει κανένας πως την κολακεύω
Προς Θεού!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σε πειράζω φίλε Βασίλη, άλλωστε είπα οτι όλα αυτά που λές είναι αλήθεια, τώρα όσον αφορά την απουσία της ελπίζω να είναι σε διακοπές και να επιστρέψει σύντομα.vasilisalt έγραψε:Πουθενά δεν αποσκοπώ φίλε Στάθη.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Πάντως προσωπικά θα ευχηθώ να συνεχίσει.
Ξέρω ότι είναι πολύ φορτωμένη επαγγελματικά.
Μακάρι όμως να βρει τις ισορροπίες.
Πάντα λέω πως τα αυτονόητα συντηρούν τις ψυχές μας και γι αυτό δεν πρέπει να τα αποφεύγουμε.
Και επίσης δεν πρέπει να είμαστε τσιγκούνηδες σ αυτά.
Π.χ ένα φιλάκι στη σύζυγο ή στη μανούλα, μπορεί να φαίνεται αυτονόητο αλλά....
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να βάλω το θεματακι.
Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο αλλά.....
Όπως λέει και η μοναδική Μερόπη Σπυροπούλου
Ἕνα χαμόγελο δέν στοιχίζει τίποτα, κι ὅμως εἶναι πολύτιμο.
Κρατάει μόνο μιά στιγμή, ἀλλά ἡ ἀνάμνησή του μπορεί νά εἶναι αἰώνια.
Ἕνα χαμόγελο ἀνακουφίζει τόν κουρασμένο, παρηγορεί τόν λυπημένο καί σκορπίζει τή γαλήνη στό σπίτι.
Κι ὅμως, δέν ἀγοράζεται, δέν δανείζεται, δέν κλέβεται, γιατί ἔχει μόνο ἀξία ὅταν προσφέρεται.
Κι ἀν καμιά φορά συναντήσετε στή ζωή σας κάποιον που δέ σας δίνει τό χαμόγελο που ἀξίζετε, φανεῖτε γενναιόδωροι καί δώστε του ἐσείς τό δικό σας. Γιατί κανένας δέν εἶναι τόσο φτωχός που νά μή μπορεί νά δώσει ἕνα χαμόγελο, καί κανένας δέν εἶναι τόσο πλούσιος πού νά μήν ἔχει ἀνάγκη ἀπό ἕνα χαμόγελο. Καί πάντως κανένας δέν ἔχει περισσότερη ἀνάγκη ἁπό ἕνα χαμόγελο ἀπό αὑτόν πού δέ μπορεί νά τό δώσει στούς ἄλλους.
Ξέρω ότι είναι πολύ φορτωμένη επαγγελματικά.
Μακάρι όμως να βρει τις ισορροπίες.
Πάντα λέω πως τα αυτονόητα συντηρούν τις ψυχές μας και γι αυτό δεν πρέπει να τα αποφεύγουμε.
Και επίσης δεν πρέπει να είμαστε τσιγκούνηδες σ αυτά.
Π.χ ένα φιλάκι στη σύζυγο ή στη μανούλα, μπορεί να φαίνεται αυτονόητο αλλά....
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να βάλω το θεματακι.
Μπορεί να φαίνεται αυτονόητο αλλά.....
Όπως λέει και η μοναδική Μερόπη Σπυροπούλου
Ἕνα χαμόγελο δέν στοιχίζει τίποτα, κι ὅμως εἶναι πολύτιμο.
Κρατάει μόνο μιά στιγμή, ἀλλά ἡ ἀνάμνησή του μπορεί νά εἶναι αἰώνια.
Ἕνα χαμόγελο ἀνακουφίζει τόν κουρασμένο, παρηγορεί τόν λυπημένο καί σκορπίζει τή γαλήνη στό σπίτι.
Κι ὅμως, δέν ἀγοράζεται, δέν δανείζεται, δέν κλέβεται, γιατί ἔχει μόνο ἀξία ὅταν προσφέρεται.
Κι ἀν καμιά φορά συναντήσετε στή ζωή σας κάποιον που δέ σας δίνει τό χαμόγελο που ἀξίζετε, φανεῖτε γενναιόδωροι καί δώστε του ἐσείς τό δικό σας. Γιατί κανένας δέν εἶναι τόσο φτωχός που νά μή μπορεί νά δώσει ἕνα χαμόγελο, καί κανένας δέν εἶναι τόσο πλούσιος πού νά μήν ἔχει ἀνάγκη ἀπό ἕνα χαμόγελο. Καί πάντως κανένας δέν ἔχει περισσότερη ἀνάγκη ἁπό ἕνα χαμόγελο ἀπό αὑτόν πού δέ μπορεί νά τό δώσει στούς ἄλλους.
- inaf
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ευγε Βασίλη για το αυτονόητο που κανείς δεν έκανε όμως. Τις ευχαριστίες σε όλους όσους κοπιάζουν για τούτο εδώ τον χώρο που με τόση αγάπη μας φιλοξενεί τόσα χρόνια. Ευχαριστούμε, ο Θεός να σας έχει πάντα κοντά Του.
«Ιδού βαδίζω…» Κύριε, δέξου με
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
ξεχνώντας τον πολύ μου ρύπο…
Εσύ που ακούς τον κρυφό πόθο μου
και της καρδιά μου κάθε χτύπο.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ακριβώς ότι είπε ο Βασίλης, είναι σε όλα μέσα! Η Αγγελική εκτός από σπουδαία συντονίστρια είναι και εξαίρετος άνθρωπος! Μπράβο σου Αγγελική και ο Θεός να σε έχει πάντα καλά!
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Προσυπογράφω απολύτως.
Ευχαριστούμε Αγγελική....
Ευχαριστούμε Αγγελική....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
angieholi
- Συντονιστής

Βλέπω και εγώ στο ευρετήριο το θέμα "Ευχαριστούμε" και το μυαλό μου πάει κατευθείαν σε ευχαριστίες για τον Νίκο, που ξαναάνοιξε το φόρουμ κτλ.....
Και μόλις το διαβάζω προσεχτικά..... ε! λέω το ΒΑΝ δεν το γλυτώνει ο Βασίλης......
Ίσως λίγο παραπάνω από πολύ υπερβολικός..... σε ευχαριστώ Βασίλη.... και το ρουσφέτι που μου ζήτησες να κρατάω πάντα τα δικά σου θέματα στην 1η σελίδα, με αντάλλαγμα να λες πάντα καλά λόγια για μένα, θα το εφαρμόσω. (Μόνο μην μάθουν τίποτα οι άλλοι)!!!!!!
Πέρα από την πλάκα, ευχαριστώ πολύ όλους για τα καλά σας λόγια... αλλά δεν χρειάζονται ευχαριστίες, από την άποψη ότι όλοι όσοι έχουν αναλάβει συντονιστές, πάντα προσπαθούν για το καλύτερο και κάνουν ότι μπορούν για την σωστή λειτουργία του φόρουμ. Καταλαβαίνω βέβαια ότι μπορεί κατα καιρούς να προκύπτουν συμπάθειες...., αλλά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!!
Πάντως πολύ σας ευχαριστώ.... και.... με συγκινήσατε μεσημεριάτικα....
(Μετά από αυτό άντε να περάσω το τελώνιο της υπερηφάνειας.... Είδες τι μου έκανες Βασίλη;;;;;;;;
Φώς στους μοναχούς είναι οι Άγγελοι... και φώς στους κοσμικούς οι Μοναχοί...