Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 2012

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 201

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Dimitris39 έγραψε:σε συγκηνησανε τα μπριζολακια τα καλαμαρακια η εμεις???
Με συγκινήσανε όλα, επειδή συνοδεύονταν από την Αγάπη σας.. :8 :8
Dimitris39 έγραψε:οχι οχι οχι δεν δηλωνο ακομη
Θα έρθεις και θα πεις κι' ένα τροπάρι!! :angryfire :smile:
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
ravniotis
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από ravniotis »

να πω εξαρχης συγχαρητηρια για την οργανωση της εκδρομης στον εκλεκτο αποστολο. βλεπω οτι η συναναστροφη με τον master παναγιωτη εχει επιφερει τα αναμενομενα αποτελεσματα. εγω δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω λογω φορτου εργασιας εκεινη την περιοδο. θα παω παλι μονος μου τον αυγουστο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου.
νομιζω πως δεν θα αντιμετωπισετε ιδιαιτερα προβληματα με την φιλοξενια. παντως αν παει πηγαινει στραβα μπορω να σας βοηθησω στο βατοπαιδι και στη σιμωνοπετρα.
καλη συνεχεια στην οργανωση
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

ravniotis έγραψε:να πω εξαρχης συγχαρητηρια για την οργανωση της εκδρομης στον εκλεκτο αποστολο. βλεπω οτι η συναναστροφη με τον master παναγιωτη εχει επιφερει τα αναμενομενα αποτελεσματα. εγω δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω λογω φορτου εργασιας εκεινη την περιοδο. θα παω παλι μονος μου τον αυγουστο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου.
νομιζω πως δεν θα αντιμετωπισετε ιδιαιτερα προβληματα με την φιλοξενια. παντως αν παει πηγαινει στραβα μπορω να σας βοηθησω στο βατοπαιδι και στη σιμωνοπετρα.
Νάσαι καλά Μιχάλη!! :8 :8
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

ravniotis έγραψε:να πω εξαρχης συγχαρητηρια για την οργανωση της εκδρομης στον εκλεκτο αποστολο. βλεπω οτι η συναναστροφη με τον master παναγιωτη εχει επιφερει τα αναμενομενα αποτελεσματα. εγω δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω λογω φορτου εργασιας εκεινη την περιοδο. θα παω παλι μονος μου τον αυγουστο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου.
Αν τους γνωριζες δεν θα μιλουσες με τοσο καλα λογια

Εγω θελω μονο Νεα Σκητη και Αγιου Παυλου
Καυσοκαλιβια να θυμηθω τον Φωταρα μας που παντρευτηκε ειναι στην Αγγλια και σπουδαζει :8 :8
μετα θα ειθελα Κερασια
καρουλια
Αγια Αννα
Δανιηλαιους

χωρις τον Πατερ Νικων δεν παω πουθενα
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Dimitris39 έγραψε:Εγω θελω μονο Νεα Σκητη και Αγιου Παυλου
Καυσοκαλιβια να θυμηθω τον Φωταρα μας που παντρευτηκε ειναι στην Αγγλια και σπουδαζει :8 :8
μετα θα ειθελα Κερασια
καρουλια
Αγια Αννα
Δανιηλαιους
Να μας ζήσει ο Φώτης μας, τα ήξερα τα νέα.. :smile: :smile:

Αλλά πάντως για να συνεννοηθεί κάποιος με το Μήτσο πρέπει νάχει διόραση.... :8 :8 :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

panagiotisspy έγραψε:
Dimitris39 έγραψε:Εγω θελω μονο Νεα Σκητη και Αγιου Παυλου
μετα θα ειθελα Κερασια
καρουλια
Αγια Αννα
Δανιηλαιους
Να μας ζήσει ο Φώτης μας, τα ήξερα τα νέα.. :smile: :smile:

Αλλά πάντως για να συνεννοηθεί κάποιος με το Μήτσο πρέπει νάχει διόραση.... :8 :8 :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
δεν σου λεω δεν βρισκω ανθρωπους στο δικο μου επιπεδο?? :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελικα θα δουμε εως τοτε εχουμε ακομη ισως συνενοηθουμε
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Dimitris39 έγραψε:δεν σου λεω δεν βρισκω ανθρωπους στο δικο μου επιπεδο?? :lol: :lol: :lol: :lol:
39th level.. :mrgreen: :mrgreen:
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Dimitris39 έγραψε: Εγω θελω μονο Νεα Σκητη και Αγιου Παυλου
μετα θα ειθελα Κερασια
καρουλια
Αγια Αννα
Δανιηλαιους
χωρις τον Πατερ Νικων δεν παω πουθενα
1. Καυσοκαλύβια, Νέα Σκήτη και Αγίου Παύλου πήγαμε πέρυσι. Θα το ξανακάνουμε όμως το πρόγραμμα αυτό, πιθανότατα τον Μάϊο του 2018. Υπομονή...

2. Αγία Άννα, Καρούλια και Δανιηλαίους ίσως πάμε το 2013. Θα το αποφασίσουμε - όπως πάντα - όσο θα είμαστε μέσα στο Α.Ο. δηλαδή, πρώτα ο Θεός, τον επόμενο Μάϊο. Κι όταν λέω θα το αποφασίσουμε εννοώ όλοι όσοι έχουμε το διακίωμα του αποφασίζειν (δεν είμαστε και πολλοί...)

3. Οι λέξεις πάτερ και Νικων κλίνονται. Θα έπρεπε να πεις: "χωρις τον πατέρα Νίκωνα δεν πάω πουθενά". Δεν θα ανεχθώ στο μέλλον παρόμοια λάθη. Όποιος θα επαναλάβει παρόμοια ανοσιουργήματα θα μπανάρεται για καμια βδομάδα, προειδοποιητικά! Ξηγηθήκαμε;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
stathis73
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από stathis73 »

Εγώ λέω Μήτσο να πάμε εγω και συ, εγώ θα το οργανώσω και όποιος θέλει και μπορεί ας μας ακολουθηση. :8 :8

Εγω θα είμαι στην Παυλου έξω απο το κελί του γέροντα για εξομολόγηση και ο σαλος θα ειναι στην Νεα Σκητη, εγω στον εσπερινό και ο Μήτσος στα καρούλια θα μαζεύει σαλιγκάρια απο τις γλάστρες :shock: :shock: .............τέλος πάντων όποιος νομίζει οτι μπορεί να συνεννοηθεί με εμένα και τον Δημητρό ας έρθει......... :mrgreen: :8 :8 :8 :8 :8

Ασε τον βουρδουνάρη να "κλινη" το Νικων :mrgreen: :mrgreen:
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Θα έρθω και εγώ για να ΄΄κλείνω΄΄ τις πόρτες...
Ο τελευταίος να ΄΄κλείνει΄΄ την πόρτα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”