Με συγκινήσανε όλα, επειδή συνοδεύονταν από την Αγάπη σας..Dimitris39 έγραψε:σε συγκηνησανε τα μπριζολακια τα καλαμαρακια η εμεις???
Θα έρθεις και θα πεις κι' ένα τροπάρι!!Dimitris39 έγραψε:οχι οχι οχι δεν δηλωνο ακομη
Συντονιστής: Συντονιστές

Με συγκινήσανε όλα, επειδή συνοδεύονταν από την Αγάπη σας..Dimitris39 έγραψε:σε συγκηνησανε τα μπριζολακια τα καλαμαρακια η εμεις???
Θα έρθεις και θα πεις κι' ένα τροπάρι!!Dimitris39 έγραψε:οχι οχι οχι δεν δηλωνο ακομη

Νάσαι καλά Μιχάλη!!ravniotis έγραψε:να πω εξαρχης συγχαρητηρια για την οργανωση της εκδρομης στον εκλεκτο αποστολο. βλεπω οτι η συναναστροφη με τον master παναγιωτη εχει επιφερει τα αναμενομενα αποτελεσματα. εγω δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω λογω φορτου εργασιας εκεινη την περιοδο. θα παω παλι μονος μου τον αυγουστο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου.
νομιζω πως δεν θα αντιμετωπισετε ιδιαιτερα προβληματα με την φιλοξενια. παντως αν παει πηγαινει στραβα μπορω να σας βοηθησω στο βατοπαιδι και στη σιμωνοπετρα.
καλη συνεχεια στην οργανωση

Αν τους γνωριζες δεν θα μιλουσες με τοσο καλα λογιαravniotis έγραψε:να πω εξαρχης συγχαρητηρια για την οργανωση της εκδρομης στον εκλεκτο αποστολο. βλεπω οτι η συναναστροφη με τον master παναγιωτη εχει επιφερει τα αναμενομενα αποτελεσματα. εγω δυστυχως δεν μπορω να σας ακολουθησω λογω φορτου εργασιας εκεινη την περιοδο. θα παω παλι μονος μου τον αυγουστο και θα σας πω τις εντυπωσεις μου.
νομιζω πως δεν θα αντιμετωπισετε ιδιαιτερα προβληματα με την φιλοξενια. παντως αν παει πηγαινει στραβα μπορω να σας βοηθησω στο βατοπαιδι και στη σιμωνοπετρα.
καλη συνεχεια στην οργανωση

Να μας ζήσει ο Φώτης μας, τα ήξερα τα νέα..Dimitris39 έγραψε:Εγω θελω μονο Νεα Σκητη και Αγιου Παυλου
Καυσοκαλιβια να θυμηθω τον Φωταρα μας που παντρευτηκε ειναι στην Αγγλια και σπουδαζει![]()
μετα θα ειθελα Κερασια
καρουλια
Αγια Αννα
Δανιηλαιους

panagiotisspy έγραψε:Να μας ζήσει ο Φώτης μας, τα ήξερα τα νέα..Dimitris39 έγραψε:Εγω θελω μονο Νεα Σκητη και Αγιου Παυλου
Καυσοκαλιβια να θυμηθω τον Φωταρα μας που παντρευτηκε ειναι στην Αγγλια και σπουδαζει![]()
μετα θα ειθελα Κερασια
καρουλια
Αγια Αννα
Δανιηλαιους![]()
![]()
Αλλά πάντως για να συνεννοηθεί κάποιος με το Μήτσο πρέπει νάχει διόραση....![]()
![]()
![]()

39th level..Dimitris39 έγραψε:δεν σου λεω δεν βρισκω ανθρωπους στο δικο μου επιπεδο??![]()
![]()
![]()
![]()

1. Καυσοκαλύβια, Νέα Σκήτη και Αγίου Παύλου πήγαμε πέρυσι. Θα το ξανακάνουμε όμως το πρόγραμμα αυτό, πιθανότατα τον Μάϊο του 2018. Υπομονή...Dimitris39 έγραψε: Εγω θελω μονο Νεα Σκητη και Αγιου Παυλου
![]()
μετα θα ειθελα Κερασια
καρουλια
Αγια Αννα
Δανιηλαιους
χωρις τον Πατερ Νικων δεν παω πουθενα