Καλησπέρα
Προσωπικά είμαι συγχισμένος για το ποιος είναι ο σωστός δρόμος για την χώρα.
Ακούω τον έναν πολιτικό και πείθομαι ότι πρέπει να μείνουμε στο μνημόνιο και να
δεχτούμε τα δάνεια για το καλό της χώρας.
Ακούω τον άλλο πολιτικό και πείθομαι ότι δεν είναι σωστό το μνημόνιο και πρέπει να
φύγουμε από την ευρωζώνη και να γυρίσουμε στη δραχμή.
Βλέπω να μαλώνουν όλοι επειδή μπήκαμε στο μνημόνιο και μετά πάλι ψηφίζουν
υπέρ των μέτρων του μνημονίου.
Εγώ θα ήθελα και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δηλαδή να πάρουμε τις επιδοτήσεις χωρίς να υπάρξουν απολύσεις και χωρίς να υπάρχει ύφεση και χωρίς να καταπιέζουμε το λαό. Και οι χώρες της Ευρώπης να ζουν αρμονικά μεταξύ τους και όχι η μία να θέλει να πιέσει την άλλη.
Η σύγχιση που επικρατεί σήμερα
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Η σύγχιση που επικρατεί σήμερα
Άσε να σκοτίζονται άλλοι, ο Χριστιανός δεν πρέπει να σκοτίζει το νού του..και εγώ το παθαίνω..κατέφυγε σε Αυτόν που είναι η ειρήνη
- faviola
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Η σύγχιση που επικρατεί σήμερα
eikonikos έγραψε:Καλησπέρα
Προσωπικά είμαι συγχισμένος για το ποιος είναι ο σωστός δρόμος για την χώρα.
Ακούω τον έναν πολιτικό και πείθομαι ότι πρέπει να μείνουμε στο μνημόνιο και να
δεχτούμε τα δάνεια για το καλό της χώρας.
Ακούω τον άλλο πολιτικό και πείθομαι ότι δεν είναι σωστό το μνημόνιο και πρέπει να
φύγουμε από την ευρωζώνη και να γυρίσουμε στη δραχμή.
Βλέπω να μαλώνουν όλοι επειδή μπήκαμε στο μνημόνιο και μετά πάλι ψηφίζουν
υπέρ των μέτρων του μνημονίου.
Εγώ θα ήθελα και την πίττα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο δηλαδή να πάρουμε τις επιδοτήσεις χωρίς να υπάρξουν απολύσεις και χωρίς να υπάρχει ύφεση και χωρίς να καταπιέζουμε το λαό. Και οι χώρες της Ευρώπης να ζουν αρμονικά μεταξύ τους και όχι η μία να θέλει να πιέσει την άλλη.
Η πατρίδα μας είναι ο Παράδεισος. Εκεί δεν υπάρχουν κρίσεις. Αιώνια χαρά και αγαλλίαση! Και ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ!
Ο Χριστός αγαπά την Ελλάδα, η Παναγία επίσης. Δεν θα μας αφήσουν όπως ο ΠΑΤΕΡΑΣ και η ΜΑΝΑ δεν αφήνουν τα παιδιά τους..... Ας παλέψουμε να γίνουμε ΑΓΙΟΙ. Οι περιστάσεις το απαιτούν και το διευκολύνουν!
Κύριε τό σόν θέλημα γενέσθω και μή τό 'εμόν.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.
Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με.