Kαλώς όρισες Ειρήνη!!Καλή Σαρακοστή!!ΕΙΡΗΝΗGR έγραψε:Ονομάζομαι Ειρήνη και διαμένω στην Κρήτη και στον νομό Ηρακλείου. Είμαι 41 ετών και είμαι ελεύθερη(τελικά φεύγουν γρήγορα τα χρόνια).
Την ιστοσελίδα την ανακάλυψα τυχαία κάποια στιγμή που έψαχνα για προφητείες .
Μικρή πήγαινα συχνά στην εκκλησιά με την μαμά μου, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια είχα αποκοπεί. Έχω εξομολογηθεί μια -δυο φορές στην ζωή μου, και αυτές λειψές, και πριν χρόνια.
Θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είχα ποτέ πνευματικό και θα ήθελα να σας ζητήσω, εάν γνωρίζεται κάποιον καλό στον νομό Ηρακλείου, να μου τον συστήσετε..
Έχω άγνοια από θρησκευτικά θέματα ... και ίσως ήρθε ο καιρός έστω και τώρα να προσπαθήσω να βάλω τον Χριστό στην ζωή μου. ( αν και "άπιστη τότε," όταν τον παρακαλούσα( αν και σπάνια), ήταν πάντα δίπλα μου).
Είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσετε να με βοηθήσετε, όσο μπορείτε στο νέο μου ξεκίνημα...
Σας ευχαριστώ για την πνευματική τροφή, που κάθε ένας χωριστά, αλλά και όλοι μαζί μας προσφέρεται.
Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
-
aggelikiglafki
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
- nickzark
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλώς τον φίλτατο Αχιλλέα.ήρθες και σε αυτο το φόρουμ
- Αχιλλέας Παλαμάς
- Συστηματικός Αποστολέας

Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή! Με λένε Αχιλλέα, είμαι 47 χρονών είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη 16 χρονών. Σπούδασα μαθηματικός αλλά δουλεύω στη ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα. Μένω στην Κοζάνη. Η σχέση μου με την εκκλησία ήταν κάθε χριστούγεννα , πάσχα, καμία βάφτιση, κανένας γάμος, καταλαβαίνετε! Xάρη στον Νίκο (Filotas), μπόρεσα να μπω πιο κοντά στη ζωή της εκκλησίας, δεν θα έλεγα σε μεγάλο βαθμό ακόμα, αλλά έκανα ένα σημαντικό βήμα. Στο κάτω κάτω, καλύτερα μαραθώνιο αργά και σταθερά, παρά κατοστάρι και λαχάνιασμα!
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται.
- Αχιλλέας Παλαμάς
- Συστηματικός Αποστολέας

Καλώς σας βρήκα Νικόλαε!
Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται.
-
ΕΙΡΗΝΗGR
- Βασικός Αποστολέας

Καλωσόρισες Αχιλλέα, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε...Αχιλλέας Παλαμάς έγραψε:Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή! Με λένε Αχιλλέα, είμαι 47 χρονών είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη 16 χρονών. ...!
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Kαλως ήρθες Αχιλλέα, εύχομαι καλή διαμονή και εδω. (σαν συντονιστής που είσαι στου Φιλώτα) βοήθα και την κυρία Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω εάν θέλει και χρειάζεται βοήθεια φυσικά.Αχιλλέας Παλαμάς έγραψε:Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή! Με λένε Αχιλλέα, είμαι 47 χρονών είμαι παντρεμένος και έχω μία κόρη 16 χρονών. Σπούδασα μαθηματικός αλλά δουλεύω στη ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα. Μένω στην Κοζάνη. Η σχέση μου με την εκκλησία ήταν κάθε χριστούγεννα , πάσχα, καμία βάφτιση, κανένας γάμος, καταλαβαίνετε! Xάρη στον Νίκο (Filotas), μπόρεσα να μπω πιο κοντά στη ζωή της εκκλησίας, δεν θα έλεγα σε μεγάλο βαθμό ακόμα, αλλά έκανα ένα σημαντικό βήμα. Στο κάτω κάτω, καλύτερα μαραθώνιο αργά και σταθερά, παρά κατοστάρι και λαχάνιασμα!
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
-
toula
- Κορυφαίος Αποστολέας

Καλωσόρισες Αχιλλέα στο φόρουμ μας !!! Αφού, όπως μας είπες, κάνεις παρέα με τον Νίκο, είσαι σε καλά χέρια.... Μην ανησυχείς καθόλου..... όλα τα καλά γίνονται σιγά-σιγά !!!
-
ΕΙΡΗΝΗGR
- Βασικός Αποστολέας

stathis73 έγραψε: Kαλως ήρθες Αχιλλέα, εύχομαι καλή διαμονή και εδω. (σαν συντονιστής που είσαι στου Φιλώτα) βοήθα και την κυρία Ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω εάν θέλει και χρειάζεται βοήθεια φυσικά.
Ελάτε να κοιτάξουμε όλοι μαζί
Καλώς όρισες Αχιλλέα. Καλό στάδιο.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
ΕΙΡΗΝΗGR έγραψε:Ονομάζομαι Ειρήνη και διαμένω στην Κρήτη και στον νομό Ηρακλείου. Είμαι 41 ετών και είμαι ελεύθερη(τελικά φεύγουν γρήγορα τα χρόνια).
Την ιστοσελίδα την ανακάλυψα τυχαία κάποια στιγμή που έψαχνα για προφητείες .
Μικρή πήγαινα συχνά στην εκκλησιά με την μαμά μου, αλλά τα τελευταία 25 χρόνια είχα αποκοπεί. Έχω εξομολογηθεί μια -δυο φορές στην ζωή μου, και αυτές λειψές, και πριν χρόνια.
Θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν είχα ποτέ πνευματικό και θα ήθελα να σας ζητήσω, εάν γνωρίζεται κάποιον καλό στον νομό Ηρακλείου, να μου τον συστήσετε..
Έχω άγνοια από θρησκευτικά θέματα ... και ίσως ήρθε ο καιρός έστω και τώρα να προσπαθήσω να βάλω τον Χριστό στην ζωή μου. ( αν και "άπιστη τότε," όταν τον παρακαλούσα( αν και σπάνια), ήταν πάντα δίπλα μου).
Είμαι σίγουρη ότι θα προσπαθήσετε να με βοηθήσετε, όσο μπορείτε στο νέο μου ξεκίνημα...
Σας ευχαριστώ για την πνευματική τροφή, που κάθε ένας χωριστά, αλλά και όλοι μαζί μας προσφέρεται.
Καλό στάδιο Ειρήνη. Η ευχή του Ιησού και οι χαιρετισμοί στην Παναγία μας βοηθούν τα μέγιστα.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.