Αυτά δεν τα έχουμε ακούσει ούτε για την εποχή της ΄κατοχής΄΄
Συντονιστής: Συντονιστές
Αυτά δεν τα έχουμε ακούσει ούτε για την εποχή της ΄κατοχής΄΄
Αν είναι δυνατόν....81 χρονών γιαγιά στη Ζάκυνθο, έβαλε τέλος στη ζωή της επειδή αισθανόταν βάρος για την οικογένειά της - πεινούσαν έχοντας μεγάλο οικονομικό πρόβλημα- αυτοπυρπολήθηκε και κάηκε ζωντανή. Καθημερινά σχεδόν συνέλληνες (οι πιό πολλοί απο φιλοτιμία αρνούμενοι τον εξευτελισμό)προτιμούν να θεσουν τέρμα στη ζωή τους.
Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε τοις ενδόξοις της γής. Πρόσθες αυτοίς κακά.
Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε τοις ενδόξοις της γής. Πρόσθες αυτοίς κακά.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αυτά δεν τα έχουμε ακούσει ούτε για την εποχή της ΄κατοχ
Αυτός είναι και ο απώτερος και βαθύς στόχος όλης αυτής της εφιαλτικής προσπάθειας του παγκοσμιοποιημένου οικονομικού και κοινωνικού καταστημένου..
Να απωλέσουμε σταδιακά και τις ίδιες μας τις ψυχές..
Χρειάζεται μεγάλη αυταπάρνηση, Πίστη και Αγάπη Χριστού για να αντέξουμε..
Αιωνία η μνήμη της γιαγιάς και μακάρι ο Κύριος να την συγχωρέσει..
Αμήν....
Να απωλέσουμε σταδιακά και τις ίδιες μας τις ψυχές..
Χρειάζεται μεγάλη αυταπάρνηση, Πίστη και Αγάπη Χριστού για να αντέξουμε..
Αιωνία η μνήμη της γιαγιάς και μακάρι ο Κύριος να την συγχωρέσει..
Αμήν....
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

1,3 εκατομύρια οι επίσημοι άνεργοι.
500 χιλιάδες οι απλήρωτοι.
Που πάμε;
500 χιλιάδες οι απλήρωτοι.
Που πάμε;
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Στην ευρώπη των μασόνων! Το πρόβλημα δεν είναι απλά ότι πάμε εκεί, αλά το ότι εκεί μας οδηγούν οι Έλληνες πολιτικοί!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- trader21
- Κορυφαίος Αποστολέας

Δυστυχώς η αξιοπρέπεια της γιαγιάς την οδήγησε λανθασμένα σε αυτήν την πράξη της. Πόσοι ηλικιωμένοι είναι στην ίδια ή και σε χειρότερη κατάσταση, πόσοι υποφέρουν, πόσοι πονάνε με τις δυσκολίες και τα προβλήματα που καθημερινά τους γονατίζουν και φέρνουν την απελπισία. Σε κανέναν όμως δεν αξίζει να έχει τέτοιο τέλος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει ...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει ...
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

H Kαθε εποχή είχε, έχει και θα έχει της δυσκολίες της, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι για κανέναν λόγο δεν θα καταστρέφουμε-χάνουμε την ψυχή μας, τι θα πει για λόγους αξιοπρέπειας!!!!!!!...........δηλαδή αξιοπρέπεια είναι αν αυτοκτονεί κανείς για χρέη ή δεν ξέρω εγω για ποιον άλλο λόγο;
Εχουμε χάσει την μπάλα γενικώς μου φαίνεται.........................υπήρχαν εποχές που και μόνο που δήλωνες Χριστιανός σε οδηγούσαν στις φυλακές-(βασανιστήρια –θάνατο) τότε αλλα και τώρα σε άλλη μορφή ειναι καιροί ομολογίας, τότε ήταν εποχές Μαρτύρων, ας κοιτάξουμε να είμαστε κοντά στον αληθινό Θεό και να είστε σίγουροι οτι ο Θεός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πάθει το παραμικρό, εκτός και αν είναι για όφελος της ψυχής μας.
Είναι καιροί που πρέπει να μάθουμε όσο ποτέ άλλοτε στα παιδιά μας τον σωστό δρόμο (την στενή πύλη) που οδηγεί στην σωτηρία και οχι τον εύκολο της απώλειας αλλά αυτό γίνεται από όταν είναι μικρά (απο μωρά) και οχι όταν θα έχουν μεγαλώσει και επηρεαστεί από το πνεύμα της εποχής.
Ο Γέρων Παΐσιος έλεγε "το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπως το μάθεις"...επίσης σε συζήτηση που ήμουν, παρών στο Άγιο Όρος μεταξύ κορυφαίων επιστημόνων στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, άκουσα το εξής απο έναν Μοναχό απόφοιτο του Μ.Ι.Τ....ειπε χαρακτηριστικά σε εναν ψυχολόγο (λαϊκό) ........"φέρτε μας ενα μωρό μέχρι την ηλικία των 6 ετών και μετά πάρτε το και κάντε το οτι θέλετε!!!!........και συνέχισε αυτό θα εχει διαμορφώσει είδη κατα 99% την προσωπικότητα του".......................για αυτό ας κοιτάξουμε να μεταδώσουμε της αρχές και τις αξίες που μας έδωσαν οι δικοί μας γονείς και μάλιστα χωρίς να εχουν ιδιαίτερες γνώσεις, είχαν ομως στην καρδιά τους ΧΡΙΣΤΟ και οχι της παπαρολογίες που διδάσκει η τηλεόραση και ο κάθε μασόνος πολιτικός ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το κάθε κατσικάκι απο το ποδαράκι του θα κρεμαστεί την ωρα της κρίσης και δικαιολογίες και μάλιστα φτηνές του τύπου " για την αξιοπρέπεια μου αυτοκτόνησα να μην το ξανακούσω"....ήρθαν το ξαναλέω καιροί ομολογίας ας είμαστε έτοιμοι για παραδώσουμε οσο γίνεται περισσότερο λευκή την ψυχούλα μας και αφήστε τους μασόνους και τους σαξοφωνίστες να "τραγουδούν" οτι σκοπό θέλουν.
Τέλος και το Θεό Δόξα.
Εχουμε χάσει την μπάλα γενικώς μου φαίνεται.........................υπήρχαν εποχές που και μόνο που δήλωνες Χριστιανός σε οδηγούσαν στις φυλακές-(βασανιστήρια –θάνατο) τότε αλλα και τώρα σε άλλη μορφή ειναι καιροί ομολογίας, τότε ήταν εποχές Μαρτύρων, ας κοιτάξουμε να είμαστε κοντά στον αληθινό Θεό και να είστε σίγουροι οτι ο Θεός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πάθει το παραμικρό, εκτός και αν είναι για όφελος της ψυχής μας.
Είναι καιροί που πρέπει να μάθουμε όσο ποτέ άλλοτε στα παιδιά μας τον σωστό δρόμο (την στενή πύλη) που οδηγεί στην σωτηρία και οχι τον εύκολο της απώλειας αλλά αυτό γίνεται από όταν είναι μικρά (απο μωρά) και οχι όταν θα έχουν μεγαλώσει και επηρεαστεί από το πνεύμα της εποχής.
Ο Γέρων Παΐσιος έλεγε "το παιδάκι σου και το σκυλάκι σου όπως το μάθεις"...επίσης σε συζήτηση που ήμουν, παρών στο Άγιο Όρος μεταξύ κορυφαίων επιστημόνων στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, άκουσα το εξής απο έναν Μοναχό απόφοιτο του Μ.Ι.Τ....ειπε χαρακτηριστικά σε εναν ψυχολόγο (λαϊκό) ........"φέρτε μας ενα μωρό μέχρι την ηλικία των 6 ετών και μετά πάρτε το και κάντε το οτι θέλετε!!!!........και συνέχισε αυτό θα εχει διαμορφώσει είδη κατα 99% την προσωπικότητα του".......................για αυτό ας κοιτάξουμε να μεταδώσουμε της αρχές και τις αξίες που μας έδωσαν οι δικοί μας γονείς και μάλιστα χωρίς να εχουν ιδιαίτερες γνώσεις, είχαν ομως στην καρδιά τους ΧΡΙΣΤΟ και οχι της παπαρολογίες που διδάσκει η τηλεόραση και ο κάθε μασόνος πολιτικός ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Το κάθε κατσικάκι απο το ποδαράκι του θα κρεμαστεί την ωρα της κρίσης και δικαιολογίες και μάλιστα φτηνές του τύπου " για την αξιοπρέπεια μου αυτοκτόνησα να μην το ξανακούσω"....ήρθαν το ξαναλέω καιροί ομολογίας ας είμαστε έτοιμοι για παραδώσουμε οσο γίνεται περισσότερο λευκή την ψυχούλα μας και αφήστε τους μασόνους και τους σαξοφωνίστες να "τραγουδούν" οτι σκοπό θέλουν.
Τέλος και το Θεό Δόξα.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
όχι ότι χρειάζεσαι το "εύγε" Στάθης73 παιδί μου, αλλά θα σου το πω αγγλιστί... you go!child!!!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Και επειδή τα "έχω πάρει" ενα θα πώ και να το ξέρετε.
Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ και το λέω σε όλους τους καραγκιόζηδες σε όλα τα μασονοκοπρόσκυλα του κερατά και η Ελληνική Αξιοπρέπεια και η Ορθοδοξία μας είναι πολύ ψηλά για να την χτυπήσουν οπως νομίζουν αυτοί γιατί είναι χτισμένη πάνω στην πέτρα που την οικοδόμησε ο Ιδιος ο Κύριος μας και και δεν πρόκυπτε να ρίξουν αυτό το κάστρο ποτέ στον αιώνα των αιώνων, αρκεί να μην ρίξουμε εμείς το κάστρο της ψυχής μας από μόνοι μας.
Και η πατρίδα μας θα ορθοποδήσει και πάλι προς απογοήτευση όλων αυτών που την επιβουλεύονται, θα έρθει πολύ σύντομα ο άνεμος "ΒΑΡΔΑΡΗΣ" και θα καθαρίσουν οι κόπροι του Αυγεία απο ολα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας.
Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών
Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι ΟΡΘΟΔΟΞΗ και το λέω σε όλους τους καραγκιόζηδες σε όλα τα μασονοκοπρόσκυλα του κερατά και η Ελληνική Αξιοπρέπεια και η Ορθοδοξία μας είναι πολύ ψηλά για να την χτυπήσουν οπως νομίζουν αυτοί γιατί είναι χτισμένη πάνω στην πέτρα που την οικοδόμησε ο Ιδιος ο Κύριος μας και και δεν πρόκυπτε να ρίξουν αυτό το κάστρο ποτέ στον αιώνα των αιώνων, αρκεί να μην ρίξουμε εμείς το κάστρο της ψυχής μας από μόνοι μας.
Και η πατρίδα μας θα ορθοποδήσει και πάλι προς απογοήτευση όλων αυτών που την επιβουλεύονται, θα έρθει πολύ σύντομα ο άνεμος "ΒΑΡΔΑΡΗΣ" και θα καθαρίσουν οι κόπροι του Αυγεία απο ολα τα μήκη και πλάτη της χώρας μας.
Τις Θεός Μέγας ως ο Θεός ημών
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
-
theodosis79
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Το κακό είναι ότι ο άνθρωπος έχει απορροφηθεί τόσο πολύ απο τον υλικό τρόπο ζωής που θωρεί πως η ψυχή του είναι πλέον όχι μόνο ασήμαντη αλλά ανύπαρκτη. Θεωρεί αυτοσκοπό πλέον την απόκτηση των υλικών αγαθών που θα του εξασφαλίσουν την άνετη και αξιοπρεπή ζωή του και μετά τον θάνατο ...ποιος νοιάζεται. Λέμε ..ο τάδε έκλεψε γιατί δεν είχε ψωμί να φάει ή ο...δείνα σκότωσε γιατί δεν είχε να αγοράσει γάλα στο παιδί του όταν ολόκληρος άγιος Δημήτριος και τόσοι άλλοι άγιοι προτίμησαν το μαρτύριο και τον εξευτελισμό απο τα πλούτη και τις δόξες. Ας με συγχωρήσει ο Θεός αλλά είναι σαν να λέμε ότι αυτοί ήταν κουτοί και εμείς ήμαστε οι έξυπνοι. Η μήπως οι αγία Σοφία και τόσες πολλές άγιες μητέρες δεν αγαπούσαν τα παιδιά τους που τα οδηγούσαν στο μαρτύριο και τα αγαπάμε εμείς όταν γινόμαστε κοινοί εγκληματίες για να τους προσφέρουμε μια φέτα ψωμί. Νομίζω πως πρέπει να αποδιώξουμε απο πάνω μας την λογικοί στην οποία μας μύησαν οι άθεοι και αντίχριστοι ταγοί μας και να στραφούμε στον αληθινό και προφητικό λόγο της ορθοδόξου εκκλησίας μας. Αυτό θέλουν αυτοί. Να μας λένε ότι είμαστε μπανάλ και εκτός εποχής όταν λέμε "Ου ζήσεται άνθρωπος επ' άρτον.." . λες και οι άνθρωποι τότε δεν είχαν προβλήματα διαβίωσης ή δεν ήξεραν τι θα πει φτώχια και πείνα. για να ξυπνάμε λίγο και να τους πετάξουμε κατάμουτρα όλα αυτά τα υλιστικά που μα τάιζαν. Ο Κύριος μας το λέει ξεκάθαρα... "στενή και τεθλιμμένη η οδός..."!
Αντε και έζησες καλά και αξιοπρεπές τα λίγα σου χρόνια εδώ πέρα. Μετά τι γίνεται? Λες ότι αγαπάς το παιδί σου τόσο σε σημείο που να φτάνεις να κάνεις αξιόποινες πράξεις για να το μεγαλώσεις και να σπουδάσει σωστά όπως λες. Απο τη στιγμή που δεν έκανες τίποτα για να γίνει πολίτης του Παραδείσου και μέτοχος της Αιωνίας Ζωής ..μάλλον έγινες ο δήμιος του.
Αντε και έζησες καλά και αξιοπρεπές τα λίγα σου χρόνια εδώ πέρα. Μετά τι γίνεται? Λες ότι αγαπάς το παιδί σου τόσο σε σημείο που να φτάνεις να κάνεις αξιόποινες πράξεις για να το μεγαλώσεις και να σπουδάσει σωστά όπως λες. Απο τη στιγμή που δεν έκανες τίποτα για να γίνει πολίτης του Παραδείσου και μέτοχος της Αιωνίας Ζωής ..μάλλον έγινες ο δήμιος του.