Παρέλαση 2012
Συντονιστής: Συντονιστές
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Παρέλαση 2012
Παρά την απαγόρευση της μαθητικής παρέλασης στην Καλλιθέα με πρωτοβουλία γονέων, μαθητών και δασκάλων η μαθητική παρέλαση έγινε! Τα παιδιά έφτασαν στην πλατεία Κύπρου και με δάκρυα στα μάτια έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο - Δείτε στιγμιότυπα και ρεπορτάζ...
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Re: Παρέλαση 2012
ΠΑΤΡΑ

agiooros έγραψε:Παρά την απαγόρευση της μαθητικής παρέλασης στην Καλλιθέα με πρωτοβουλία γονέων, μαθητών και δασκάλων η μαθητική παρέλαση έγινε! Τα παιδιά έφτασαν στην πλατεία Κύπρου και με δάκρυα στα μάτια έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο - Δείτε στιγμιότυπα και ρεπορτάζ...
Πολύ μα πάρα πολύ συγκινήθηκα!!! Ευχαριστώ!
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Δεν θυμάμαι να ήμουν τόσο λυπημένη ποτέ άλλοτε τέτοια μέρα... Που φτάσαμε; Τι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.... Μόνο ο Θεός μας σώζει τώρα.agiooros έγραψε:ΠΑΤΡΑ
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Λάρισα
"Φρούριο" θύμιζε σήμερα η κεντρική πλατεία στην Λάρισα, γύρω από τον χώρο των επισήμων..
Παντού κάγκελα και έντονη παρουσία των ΜΑΤ..
"Φρούριο" θύμιζε σήμερα η κεντρική πλατεία στην Λάρισα, γύρω από τον χώρο των επισήμων..
Παντού κάγκελα και έντονη παρουσία των ΜΑΤ..
- preloude
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΕΛΑΣΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΘΕΑ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ? 
Επειδή ήμουν χάλια σήμερα με αυτή την κατάντια... βρήκα την παρέλαση των μωρών μας απο Παραμυθιά και ανέβηκα λίγο... Τα πουλάκια μου αυτά είναι το μέλλον μας... και το δάκρυ πέφτει βροχή...
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!
ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!
Η Παραμυθιά έδωσε ρέστα!

-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Παιδιά , τι λέτε γι αυτό το βίντεο ;
http://www.youtube.com/watch?v=5OZjSo21 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=5OZjSo21 ... re=related
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Re: 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΠΛ.ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Δεν είναι κανείς ευχαριστημένος μ' αυτή την κατάσταση, αλλά δε νομίζω ότι συμφωνούν όλοι με αυτή την εκδοχή. Οι περισσότεροι καταστηματάρχες του κέντρου είναι ευχαριστημένοι, που αυτή τη φορά δεν έγιναν τα γνωστά επεισόδια των "γνωστών αγνώστων". Όσο το παρακράτος ζει και βασιλεύει, με την ανοχή ή την υποκίνηση ορισμένων πολιτικών (και όχι μόνο) δυνάμεων, ίσως είναι αναγκαία μερικά ακραία μέτρα, μήπως και απογοητευθούν και αλλάξουν τακτική.
Είναι αλήθεια αυτό που ειπώθηκε στο σόου του Λαζόπουλου, ότι ούτε και η Χούντα δεν έκανε τέτοιες ενέργειες περιφρούρησης των εθνικών εορτών, όμως την εποχή εκείνη κανείς δεν θα σκεφτόταν ποτέ να καταστρέψει χωρίς λόγο ξένη περιουσία. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων της αστυνομίας με τους αντιστασιακούς γύρω από το Πολυτεχνείο, ελάχιστες υλικές ζημιές έγιναν στη γύρω περιοχή,
Ζούμε σε μια άγρια εποχή και για να ξεαγριέψουμε χρειάζεται πολύς δρόμος. Κυρίως να πιστέψουμε και πάλι σε αξίες και να φροντίσουμε να τις υπερασπιστούμε έμπρακτα, απέναντι σ΄αυτούς που δε σέβονται τίποτε κι έχουν κάνει επάγγελμα την κατάλυση των πάντων. Ίσως έτσι πιστέψουμε ξανά στη Δημοκρατία και καταφέρουμε ν' αναδείξουμε άξιους ηγέτες γι αυτή τη χώρα. Μέχρι τότε ίσως χρειαστεί να ξαναδούμε παρόμοιες καταστάσεις, όσο κι αν δεν αρέσουν σε κανένα μας.
Είναι αλήθεια αυτό που ειπώθηκε στο σόου του Λαζόπουλου, ότι ούτε και η Χούντα δεν έκανε τέτοιες ενέργειες περιφρούρησης των εθνικών εορτών, όμως την εποχή εκείνη κανείς δεν θα σκεφτόταν ποτέ να καταστρέψει χωρίς λόγο ξένη περιουσία. Ακόμη και κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων της αστυνομίας με τους αντιστασιακούς γύρω από το Πολυτεχνείο, ελάχιστες υλικές ζημιές έγιναν στη γύρω περιοχή,
Ζούμε σε μια άγρια εποχή και για να ξεαγριέψουμε χρειάζεται πολύς δρόμος. Κυρίως να πιστέψουμε και πάλι σε αξίες και να φροντίσουμε να τις υπερασπιστούμε έμπρακτα, απέναντι σ΄αυτούς που δε σέβονται τίποτε κι έχουν κάνει επάγγελμα την κατάλυση των πάντων. Ίσως έτσι πιστέψουμε ξανά στη Δημοκρατία και καταφέρουμε ν' αναδείξουμε άξιους ηγέτες γι αυτή τη χώρα. Μέχρι τότε ίσως χρειαστεί να ξαναδούμε παρόμοιες καταστάσεις, όσο κι αν δεν αρέσουν σε κανένα μας.