Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 2012

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 201

Δημοσίευση από panagiotisspy »

Η Ξηροποτάμου μου απάντησε ότι είναι κλειστή ως τον Ιούλιο λόγω εργασιών και δεν μπορεί να μας φιλοξενήσει το Σάββατο 26/5..
Βέβαια, αυτό είναι λιγάκι περίεργο, δεδομένου ότι πριν από ένα μήνα που είχε πάρει τηλέφωνο ο Αποστόλης, του είχαν πει ότι είναι νωρίς ακόμα για κρατήσεις και πως καλό θα ήταν να καλέσουμε δύο μήνες πριν την φιλοξενία ( επομένως από 26/5, στις 26/3 δηλαδή σήμερα)..
Δεν πειράζει, νάναι Ευλογημένο, ας μπουν άλλες ιδέες για την φιλοξενία 5 ατόμων το Σάββατο 26/5.. Οι υπόλοιποι πλην των 5, έχουν εξασφαλίσει φιλοξενία αλλού....

Προσωπικά σκέφτομαι το Ρώσικο (Αγίου Παντελεήμονος) ως μιά καλή προοπτική - πρώτα ο Θεός....
Τι λέτε??

53 και σήμερα..

Δόξα Σοι ο Θεός..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Σκέφτομαι να ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο. Εάν δεν βρούμε τίποτε, μπορούμε είτε να αποχωρήσουμε από το Σάββατο, είτε να κάνουμε μια απόπειρα για διανυκτέρευση στη Νέα σκήτη, ή την Αγία Άννα. Τι σκέφτεσαι αδελφέ Παναή;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

panagiotisspy έγραψε:
Προσωπικά σκέφτομαι το Ρώσικο (Αγίου Παντελεήμονος) ως μιά καλή προοπτική - πρώτα ο Θεός....
Τι λέτε??

53 και σήμερα..

Δόξα Σοι ο Θεός..

Παναγιώτη, εκεί είναι που μονάζει ο Μοναχός Μωυσής ο Αγιορείτης λόγιος;
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

aposal έγραψε:Σκέφτομαι να ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο. Εάν δεν βρούμε τίποτε, μπορούμε είτε να αποχωρήσουμε από το Σάββατο, είτε να κάνουμε μια απόπειρα για διανυκτέρευση στη Νέα σκήτη, ή την Αγία Άννα. Τι σκέφτεσαι αδελφέ Παναή;
Ας κάνουμε την απόπειρα πρώτα για Ξηροποτάμου και μετά βλέπουμε κατά τη γνώμη μου..
ΜΙΧΣ έγραψε:
panagiotisspy έγραψε:
Τι λέτε??

53 και σήμερα..

Δόξα Σοι ο Θεός..

Όχι μεγάλη μου αδελφή, ο πατήρ Μωϋσής μονάζει σε κελλί στην περιοχή των Καρυών..
Σε μπερδεύει το γεγονός ότι βρίσκεται στην Καλύβη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου της Ιεράς Σκήτης Αγίου Παντελεήμονος (Σκήτη και όχι Μονή Αγ. Παντελεήμονος)..
Η Σκήτη αυτή υπάγεται στη Μονή Κουτλουμουσίου..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Επιβεβαιώθηκε ότι έχουν εργασίες μέχρι και τον Ιούλιο και δεν μπορούν να μας φιλοξενήσουν. Στην ερώτησή μου γιατί τον Γενάρη μας είπαν να τους πάρουμε δύο μήνες πριν η απάντηση ήταν ότι τότε θα γνώρίζαν πότε θα τελειώσουν οι εργασίες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Παναγιώτη, γιατί δεν δοκιμάζεις και για τους υπόλοιπους στη Σκήτη Αγίου Ανδρέου, μήπως και καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί;
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Ας δοκιμάσει τους μισούς ο Παναγιώτης και τους άλλους μισούς ο Απόστολος. Στον Άγιο Ανδρέα έχουν τυπικό να μη λένε ποτέ όχι.
Άβαταρ μέλους
panagiotisspy
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Θα δούμε αύριο....
Γιατί μισούς - μισούς?? Για όλους μαζί αν είναι θα πάρουμε, εξάλλου πέντε είμαστε όλοι κι' όλοι....
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

panagiotisspy έγραψε:
Όχι μεγάλη μου αδελφή, ο πατήρ Μωϋσής μονάζει σε κελλί στην περιοχή των Καρυών..
Σε μπερδεύει το γεγονός ότι βρίσκεται στην Καλύβη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου της Ιεράς Σκήτης Αγίου Παντελεήμονος (Σκήτη και όχι Μονή Αγ. Παντελεήμονος)..
Η Σκήτη αυτή υπάγεται στη Μονή Κουτλουμουσίου..[/quote]

Αααα σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Θα τσεκάρω τον χάρτη για να το καταλάβω και οπτικά :8 :25 :25 :25
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Σχετικά με την τελευταία διανυκτέρευση, του Σαββάτου 26 Μαΐου, πήρα τηλέφωνο την Σκήτη της Αγίας Αννας (23770 - 23320) και ο μοναχός μου απάντησε ότι για το θέμα της διανυκτέρευσης στη Σκήτη, θα πρέπει να πάρω μετά την 21/5 γιατί τότε αλλάζει ο Δικαίος και τα θέματα της διανυκτέρευσης από την ημερομηνία εκείνη και μετά τα ρυθμίζει ο νέος Δικαίος. Μου είπε μάλιστα να αρχίσω να παίρνω από το απόγευμα της 21ης Μαΐου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”