Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 2012
Συντονιστής: Συντονιστές
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Μέγα φορουμικό προσκύνημα στο Α.Ο. τον Μάϊο ή Ιούνιο 201
Η Ξηροποτάμου μου απάντησε ότι είναι κλειστή ως τον Ιούλιο λόγω εργασιών και δεν μπορεί να μας φιλοξενήσει το Σάββατο 26/5..
Βέβαια, αυτό είναι λιγάκι περίεργο, δεδομένου ότι πριν από ένα μήνα που είχε πάρει τηλέφωνο ο Αποστόλης, του είχαν πει ότι είναι νωρίς ακόμα για κρατήσεις και πως καλό θα ήταν να καλέσουμε δύο μήνες πριν την φιλοξενία ( επομένως από 26/5, στις 26/3 δηλαδή σήμερα)..
Δεν πειράζει, νάναι Ευλογημένο, ας μπουν άλλες ιδέες για την φιλοξενία 5 ατόμων το Σάββατο 26/5.. Οι υπόλοιποι πλην των 5, έχουν εξασφαλίσει φιλοξενία αλλού....
Προσωπικά σκέφτομαι το Ρώσικο (Αγίου Παντελεήμονος) ως μιά καλή προοπτική - πρώτα ο Θεός....
Τι λέτε??
53 και σήμερα..
Δόξα Σοι ο Θεός..
Βέβαια, αυτό είναι λιγάκι περίεργο, δεδομένου ότι πριν από ένα μήνα που είχε πάρει τηλέφωνο ο Αποστόλης, του είχαν πει ότι είναι νωρίς ακόμα για κρατήσεις και πως καλό θα ήταν να καλέσουμε δύο μήνες πριν την φιλοξενία ( επομένως από 26/5, στις 26/3 δηλαδή σήμερα)..
Δεν πειράζει, νάναι Ευλογημένο, ας μπουν άλλες ιδέες για την φιλοξενία 5 ατόμων το Σάββατο 26/5.. Οι υπόλοιποι πλην των 5, έχουν εξασφαλίσει φιλοξενία αλλού....
Προσωπικά σκέφτομαι το Ρώσικο (Αγίου Παντελεήμονος) ως μιά καλή προοπτική - πρώτα ο Θεός....
Τι λέτε??
53 και σήμερα..
Δόξα Σοι ο Θεός..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σκέφτομαι να ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο. Εάν δεν βρούμε τίποτε, μπορούμε είτε να αποχωρήσουμε από το Σάββατο, είτε να κάνουμε μια απόπειρα για διανυκτέρευση στη Νέα σκήτη, ή την Αγία Άννα. Τι σκέφτεσαι αδελφέ Παναή;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
panagiotisspy έγραψε:
Τι λέτε??
53 και σήμερα..
Δόξα Σοι ο Θεός..
Παναγιώτη, εκεί είναι που μονάζει ο Μοναχός Μωυσής ο Αγιορείτης λόγιος;
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ας κάνουμε την απόπειρα πρώτα για Ξηροποτάμου και μετά βλέπουμε κατά τη γνώμη μου..aposal έγραψε:Σκέφτομαι να ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο. Εάν δεν βρούμε τίποτε, μπορούμε είτε να αποχωρήσουμε από το Σάββατο, είτε να κάνουμε μια απόπειρα για διανυκτέρευση στη Νέα σκήτη, ή την Αγία Άννα. Τι σκέφτεσαι αδελφέ Παναή;
Όχι μεγάλη μου αδελφή, ο πατήρ Μωϋσής μονάζει σε κελλί στην περιοχή των Καρυών..ΜΙΧΣ έγραψε:panagiotisspy έγραψε:
Τι λέτε??
53 και σήμερα..
Δόξα Σοι ο Θεός..
Σε μπερδεύει το γεγονός ότι βρίσκεται στην Καλύβη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου της Ιεράς Σκήτης Αγίου Παντελεήμονος (Σκήτη και όχι Μονή Αγ. Παντελεήμονος)..
Η Σκήτη αυτή υπάγεται στη Μονή Κουτλουμουσίου..
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Επιβεβαιώθηκε ότι έχουν εργασίες μέχρι και τον Ιούλιο και δεν μπορούν να μας φιλοξενήσουν. Στην ερώτησή μου γιατί τον Γενάρη μας είπαν να τους πάρουμε δύο μήνες πριν η απάντηση ήταν ότι τότε θα γνώρίζαν πότε θα τελειώσουν οι εργασίες.
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Παναγιώτη, γιατί δεν δοκιμάζεις και για τους υπόλοιπους στη Σκήτη Αγίου Ανδρέου, μήπως και καταφέρουμε να είμαστε όλοι μαζί;
- filotas
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ας δοκιμάσει τους μισούς ο Παναγιώτης και τους άλλους μισούς ο Απόστολος. Στον Άγιο Ανδρέα έχουν τυπικό να μη λένε ποτέ όχι.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Θα δούμε αύριο....
Γιατί μισούς - μισούς?? Για όλους μαζί αν είναι θα πάρουμε, εξάλλου πέντε είμαστε όλοι κι' όλοι....
Γιατί μισούς - μισούς?? Για όλους μαζί αν είναι θα πάρουμε, εξάλλου πέντε είμαστε όλοι κι' όλοι....
Όχι μεγάλη μου αδελφή, ο πατήρ Μωϋσής μονάζει σε κελλί στην περιοχή των Καρυών..panagiotisspy έγραψε:
Σε μπερδεύει το γεγονός ότι βρίσκεται στην Καλύβη Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου της Ιεράς Σκήτης Αγίου Παντελεήμονος (Σκήτη και όχι Μονή Αγ. Παντελεήμονος)..
Η Σκήτη αυτή υπάγεται στη Μονή Κουτλουμουσίου..[/quote]
Αααα σε ευχαριστώ για την διευκρίνηση! Θα τσεκάρω τον χάρτη για να το καταλάβω και οπτικά
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Σχετικά με την τελευταία διανυκτέρευση, του Σαββάτου 26 Μαΐου, πήρα τηλέφωνο την Σκήτη της Αγίας Αννας (23770 - 23320) και ο μοναχός μου απάντησε ότι για το θέμα της διανυκτέρευσης στη Σκήτη, θα πρέπει να πάρω μετά την 21/5 γιατί τότε αλλάζει ο Δικαίος και τα θέματα της διανυκτέρευσης από την ημερομηνία εκείνη και μετά τα ρυθμίζει ο νέος Δικαίος. Μου είπε μάλιστα να αρχίσω να παίρνω από το απόγευμα της 21ης Μαΐου.