στον κεντρικο δρομο της Ουρανουπολης ,λιγο πριν απο εκει που σταματουν τα λεωφορεια,ειναι το εστιατοριο ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
απο αποψη τιμων και εξυπηρετησης ειναι αρκετα καλο.
Στάση για καλό φαγητό πριν το ΑΟ
Συντονιστής: Συντονιστές
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Στάση για καλό φαγητό πριν το ΑΟ
ελεησον με ο Θεος
-
vasilisalt
- Κορυφαίος Αποστολέας

Το έχω εκτιμήσει ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο ρεστοραν.
Ειδικά στη σκορπίνα με πατάτες στο φούρνο (μπουγιαμπέσα).
Μοναδικό, άπαιχτο!
Ειδικά στη σκορπίνα με πατάτες στο φούρνο (μπουγιαμπέσα).
Μοναδικό, άπαιχτο!
- stathis73
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είναι όντως η πιο ωραία διαδρομή μέσα στο πράσινο αλλά εχει μετά το παλαιοχωρι πάρα πολλές στροφές, εγω πάντα μα πάντα πηγαίνω απο αυτό τον δρόμο, βέβαια το χειμώνα είναι πολύ δύσκολος αλλά την άνοιξη είναι θαύμα.
Τώρα οσον αφορά το φαγητό επειδή ειναι σαρακοστή προτείνω το δρομολόγιο της Εγνατίας και οχι αυτόν του κρέατος, αν όμως πάει κάποιος μετά το πάσχα τότε ναι στο γυρισμό προτείνω οχι πάντως άγιο πρόδρομο (πλέον είναι βιομηχανοποιημένα σουβλάκια οπως παντού) αλλά άν υπάρχει χρόνος ..........τότε προτείνω ταξιάρχη (αμολημένη πέτρα) αλλά και άλλες πολλές λύσεις, όρεξη και λεφτά να υπάρχουν.

Τώρα οσον αφορά το φαγητό επειδή ειναι σαρακοστή προτείνω το δρομολόγιο της Εγνατίας και οχι αυτόν του κρέατος, αν όμως πάει κάποιος μετά το πάσχα τότε ναι στο γυρισμό προτείνω οχι πάντως άγιο πρόδρομο (πλέον είναι βιομηχανοποιημένα σουβλάκια οπως παντού) αλλά άν υπάρχει χρόνος ..........τότε προτείνω ταξιάρχη (αμολημένη πέτρα) αλλά και άλλες πολλές λύσεις, όρεξη και λεφτά να υπάρχουν.
Τις θεός Μέγας ως ο Θεός ημών.
- panagiotisspy
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παιδιά κι' εγώ προτιμώ την διαδρομή της Αρναίας κι' ας είναι λιγάκι μεγαλύτερη....
Μου φέρνει στην καρδιά τις αναμνήσεις των παλιότερων ταξιδιών στο Όρος..
Και - πώς να σάς το πω - όταν πηγαίνω από Αρναία, νιώθω και το ίδιο το ταξίδι σαν νάναι κομμάτι του προσκυνήματος, σαν νάχει Βυζαντινό- Αθωνικό "άρωμα"..
Ενώ από Εγνατία νιώθω τελείως διαφορετικά..
Στη διαδρομή της Αρναίας, όλα έχουν τη σημασία τους, η Γαλάτιστα, η Σουρωτή, το Παλιοχώρι κι' ο Πρόδρομος, ακόμα και το άγαλμα του Αριστοτέλη στα Στάγειρα (άσχετο
), μου ξυπνάει αναπολήσεις....
Μου φέρνει στην καρδιά τις αναμνήσεις των παλιότερων ταξιδιών στο Όρος..
Και - πώς να σάς το πω - όταν πηγαίνω από Αρναία, νιώθω και το ίδιο το ταξίδι σαν νάναι κομμάτι του προσκυνήματος, σαν νάχει Βυζαντινό- Αθωνικό "άρωμα"..
Ενώ από Εγνατία νιώθω τελείως διαφορετικά..
Στη διαδρομή της Αρναίας, όλα έχουν τη σημασία τους, η Γαλάτιστα, η Σουρωτή, το Παλιοχώρι κι' ο Πρόδρομος, ακόμα και το άγαλμα του Αριστοτέλη στα Στάγειρα (άσχετο
Εάν ταις γλώσσαις των ανθρώπων λαλώ και των αγγέλων,Αγάπην δε μη έχω,γέγονα χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον. Και εάν έχω προφητείαν και ειδώ τα μυστήρια πάντα και πάσαν την γνώσιν και έχω πάσαν την πίστιν,ώστε όρη μεθιστάνειν,Αγάπην δε μη έχω, ουδέν ειμί.