φιλε 123
εαν αυτα που πιστευουμε περι του σχεδιου καταστροφης του ακατονομαστου τα ακουσουν οι αλλες κατηγοριες ατομων μεσα στην ελλαδα θα αντιδρασουν ετσι
1. τα ατομα που ειναι στο σχεδιο....θα μας περιγελασουν θα μας πουν γραφικους και φυσικα επειδη γνωριζουν οτι λεμε την αληθεια θα μας παρουσιασουν σαν γραφικους βλακες στην κοινωνια
2. οι περα βρεχει....αυτοι δεν θα ασχοληθουν καν..διοτι βρισκονται στον γυαλινο κοσμο τους και χαζοχαιρονται
3. οι πολυασχολοι ...αυτοι λογο του οτι ακομη ο κομπος δεν εφτασε στο χτενι δεν θα μας παρατηρησουν καν
4. οι εξυπνοι,μορφωμενοι,κουλτουριαριδες....αυτοι θα προσπαθησουν με την επιστημη να μας απομυθοποιησουν
5. οι φτωχοι,κατατρεγμενοι .... ε αυτοι πιστευω να μας καταλαβουν....αν και
με την πρωτη ευκαιρια που θα τους ταξουν κατι....βλεπω να μας σταυρωνουν
οποτε βλεπεις ειμαστε λιγοι και το κακο απεναντι μας
υπομονη επιμονη και ο θεος μαζι μας
Αστυνομία : πλούσιοι & φτωχοί
Συντονιστής: Συντονιστές
-
filtor
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Επιτρέψτε μου να πω ότι προσωπικά βλέπω μόνο ταξικό θέμα :
2000-3000 αστυνομικοί φυλάνε τους 500-1000 επώνυμους του συστήματος το οποίο εμείς οι ίδιοι στηρίζουμε, με την ψήφο μας και όχι μόνο!
Γιατί ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης να έχουν και ανθρώπους της αστυνομίας να τους φυλούν, να τους πληρώνουμε ...εμείς, από την στιγμή που μπορούν να πληρώσουν στρατό ολόκληρο για συνοδεία;
Για να μου πουλάει ο πρώτος τζόγο με το "Πάμε Στοίχημα" και ο δεύτερος την αμόλυβδη 1€/λίτρο;
Είμαστε, δυστυχώς ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!Για σκεφτείτε λίγο τα πράγματα....
Θα φρίξετε!
2000-3000 αστυνομικοί φυλάνε τους 500-1000 επώνυμους του συστήματος το οποίο εμείς οι ίδιοι στηρίζουμε, με την ψήφο μας και όχι μόνο!
Γιατί ο Κόκκαλης και ο Βαρδινογιάννης να έχουν και ανθρώπους της αστυνομίας να τους φυλούν, να τους πληρώνουμε ...εμείς, από την στιγμή που μπορούν να πληρώσουν στρατό ολόκληρο για συνοδεία;
Για να μου πουλάει ο πρώτος τζόγο με το "Πάμε Στοίχημα" και ο δεύτερος την αμόλυβδη 1€/λίτρο;
Θα φρίξετε!
....Και τα κανάλια αυτών στρέφουν την οργή του λαού στα γήπεδα. Τους συμφέρει να καίνε οι αγανακτησμένοι πολίτες το περίπτερο κανενός φουκαρά!!!filtor έγραψε:Επιτρέψτε μου να πω ότι προσωπικά βλέπω μόνο ταξικό θέμα :
Για να μου πουλάει ο πρώτος τζόγο με το "Πάμε Στοίχημα" και ο δεύτερος την αμόλυβδη 1?/λίτρο;
Θα φρίξετε!