Να μας δίνει υπομονή ο Θεός και φώτιση να τις υπομένουμε Στάθη!!stathis73 έγραψε:Γιάννη μου γυναίκες τι να πει κανείς;!!!!!!

Συντονιστής: Συντονιστές
Να μας δίνει υπομονή ο Θεός και φώτιση να τις υπομένουμε Στάθη!!stathis73 έγραψε:Γιάννη μου γυναίκες τι να πει κανείς;!!!!!!
Ποιες είναι οι Πύλες του Άδου που δεν θα γκρεμίσουν ποτέ την Εκκλησία; Θέλω να ακούσω τη λέξη "Πύλες Άδου". Ανάλυσέ το, "πύλες Άδου". Ποιοι είναι οι "πύλες Άδου";
Πύλες Άδου, ο πύλης, το στόμα. Το στόμα είναι ζωή και θάνατος, εν τη γλώσση σου. Λοιπόν αν έχεις πνεύμα ζωοποιόν και ο λόγος θα ζωοποιήσει τον άνθρωπο.
Δηλαδή τα στόματα του Σατανά, τα όργανα του Διαβόλου και του Αντιχρίστου, ΟΣΟ και να πουν, ΟΣΑ και να κηρύξουν, ΟΣΑ και να γράψουν δεν θα νικήσουν ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
Θεμελιώθηκε γαρ στην πέτρα και γαρ η πέτρα είναι ο Χριστός, δεν είναι ο Πέτρος, η πέτρα που λένε οι άλλοι, εδώ είναι, ο Χριστός είναι! Και ο Χριστός δεν κουνιέται. Μπορείς να κουνήσεις ένα βράχο, μια πέτρα, αλλά μια οροσειρά και μια συστοιχία οροσειρών.... με τίποτα! Με τίποτα!
Ευκολότερα κουνάς όλα τα Ουράλια Όρη και τα Ιμαλάια, παρά την Ορθοδοξη Εκκλησία, γιατί είναι θεμελιωμένη στον Ευατό Του.
Ό,τι, λοιπόν αυτά τα όργανα του Διαβόλου, όσο και να κάνουν μέχρι τον τελευταίο Αντίχριστό δεν θα Τον νικήσουν ποτέ! Η νίκη είναι του Χριστού. Το προφητεύει ο Χριστός.
Δεύτερον! «καί πύλαι ἅδου, οὐ καταισχύσουσιν Αὐτῆς». Αυτή είναι η πρώτη ερμηνεία (σημ. Αγγελικής: εννοεί αυτά που ανέφερε προηγουμένως), η δεύτερη ερμηνεία είναι ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία πολιορκεί ένα τείχος που λέγεται "Κόλασις". Ή καλύτερα "Άδης". Και θα σπάσει τις πόρτες του Άδου για να αρπάξει μέσα από τον Άδη ψυχές να τις φέρει στο Χριστό.
Αυτό τώρα είναι... Στην πλάνη, στην αίρεση, στην αμετανοησία, στην σκληροκαρδία, στα τόσα φρικτά αμαρτήματα, στη τόσο μεγάλη σατανολατρεία, σε τόσα πράγματα, όλα αυτά είναι ένας νοητός Άδης. Ένας φραγμός, ένα τείχος! Η Εκκλησία πολιορκεί, αλλά και ο Διάβολος την πολιορκεί, αλλά και η Εκκλησία πολιορκεί. Κοιτάξτε τώρα και οι δυο, πολιορκούν ο ένας τον άλλο.
Αλλά στο τέλος όπως ο Χριστός έσπασε τας κλεις του Άδου και την θήρα και συνέτρηψε τους μοχλούς, τα εξαφάνισε όλα, νοητά βέβαια, δεν είναι υλικά πραγματάκια, το ίδιο κάνουν και οι Ορθόδοξοι. Όλοι οι Ορθόδοξοι, κληρικοί, λαϊκοί, μοναχοί, ανάλογα με την πίστη τους...... (και συνεχίζεται η ομιλία σε παρακάτω θέμα)
Ομιλία Νο46: Περί βλακείας (περίπου στο 38 λεπτό και μετά), http://www.pantocrator.me/gr/modules.ph ... it&lid=310
Captain Yiannis έγραψε:Νάναι ευλογημένο...
Αυτό το ..."καταισχύσουσιν" ... που είναι γραμμένο άραγε...;;
Δε λέω πολλά επηρεάζει ο "δαιμων του τυπογραφείου" ...
αλλά επαναλαμβάνετε πολλές φορές..
Πράγματι!!!!stathis73 έγραψε:Νομίζω οτι ο Διονύσης πλησίασε πιο κοντα απο ολους μας, συμφωνα με την ερμηνία του γεροντα.
Ουπς! Ευτυχώς που το είδατε κ. Γιάννη. Το διόρθωσα!Captain Yiannis έγραψε:Αυτό το ..."καταισχύσουσιν" ... που είναι γραμμένο άραγε...;;