ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Mας έμεινε αυτή η εβδομάδα, να κάνουμε κάτι για τα γεροντάκια, μήπως και μας θυμηθεί και εμάς ο Θεός, όλοι περνάμε δύσκολα πλέον, τώρα έχει αξία η κάθε προσφορά αγάπης, όποιος μπορεί......όποιος δε μπορεί αλλά ήθελε να συμμετέχει δεν πειράζει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή, και καταθέσετε στο ταμείο της αγάπης μια προσευχή.

............................................................................................................................................................................................
Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.

Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.

Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ( Σελίδα 11)

Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδοση.

Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

Theodosis 79

BAGELIS

Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι αν σε κάτι διαφέρει αυτός ο χώρος συζητήσεων, είναι ότι απλά δεν αρκείται μόνο σε συζητήσεις, προσέχει και να μην είναι αυτές ανωφελείς και μάταιοι, προχωρά δε και στα έργα ώς επιστέγασμα για να μην είναι και άκαρπες. Τουλάχιστον αυτοί είναι οι λόγοι όπως νομίζω που πολλοί εξακολουθούν ύστερα απο τόσα χρόνια να μετέχουν σε αυτό.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Eφοσον η προσπαθεια δεν εχει να κανει με τραπεζικο λογαριασμο, και αλλες ειδικες διαδικαστικες-χρονικες προϋποθεσεις,
δεν βλεπω καποιο ιδιαιτερα σημαντικο λογο να τηρηθει καταληκτικο χρονικο περιθωριο.

Και αυτο για δυο λογους.

Ο ενας ειναι οτι πρεπει να μιλαμε και σε τριτους, μηπως μπορουν να βοηθησουν. Και δεν μπορεις να τους βαλεις οριο.
Ο αλλος ειναι οτι και καποιοι απο εμας, μπορει να μην ειναι σε θεση τωρα, αλλα εως το τελος του Μηνα να μπορουν.

Το θετω σαν θεμα, στην αγαπη σας.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

Dimitris39 έγραψε:
aposal έγραψε:Σήμερα αξιώθηκα να περάσω από τα ΕΛΤΑ της περιοχής της εργασιας μου (Κουμουνδούρου 29 - κάθετος στην Αγίου Κων/νου) και να καταθέσω κάποια χρήματα για την Ιερά Μητρόπολη. Εύχομαι ο εκάστοτε Ιεράρχης να ορθοτομεί συνεχώς το λόγο της αληθείας του Κυρίου.
Δεν το καταλαβα Αποστολε πεστο με ΠΜ ποιο αναλυτικα
Μη τον παρεξηγείς Δημήτρη. Πολλές φορές λέει κουβέντες που μετά μετανοιώνει...
Άβαταρ μέλους
Μ.Δ.Κ.
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Μ.Δ.Κ. »

Κατά συνέπεια έχουμε παράταση μέχρι τέλους αυτού του μήνα.Δεν υπάρχει λόγος να μην γίνει, πολύ καλά έκανε ο Διονύσης με την παρέμβασή του, δεν υπάρχουν διαφωνίες σ'αυτό, αλλά αν κάποιος σκέπτεται οτιδήποτε να μας το πεί.
Αληθές είναι το πραγματικό, και Αλήθεια ο ίδιος ο Κύριος, μόνο Αυτός μπορεί να μας ελευθερώσει.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Συμφωνώ με τον Διονύση.
(Κανονικά δεν θα έπρεπε, αλλά ένεκα η νηστεία...)
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Eσενα Αποστολε δεν σου μιλαω, γιατι δεν εβαλες ουτε λεξη, ενεκα της ραθυμιας σου, (γνωστης ανα το Πανελληνιο),
απο τα ιδιαιτερα ενδιαφεροντα που σιγουρα σας ειπε ο Πνευματικος σας πατερας π.Ματθαιος,
περι της σχεσης και εμπειριας του με τον αγιο Πορφυριο τον Καυσοκαλυβιτη..

Μεχρι να βαλεις κατι, δεν σου μιλαω. Εισαι σε κανονα... :mrgreen:
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

dionysisgr έγραψε:Eφοσον η προσπαθεια δεν εχει να κανει με τραπεζικο λογαριασμο, και αλλες ειδικες διαδικαστικες-χρονικες προϋποθεσεις,
δεν βλεπω καποιο ιδιαιτερα σημαντικο λογο να τηρηθει καταληκτικο χρονικο περιθωριο.

Και αυτο για δυο λογους.

Ο ενας ειναι οτι πρεπει να μιλαμε και σε τριτους, μηπως μπορουν να βοηθησουν. Και δεν μπορεις να τους βαλεις οριο.
Ο αλλος ειναι οτι και καποιοι απο εμας, μπορει να μην ειναι σε θεση τωρα, αλλα εως το τελος του Μηνα να μπορουν.

Το θετω σαν θεμα, στην αγαπη σας.
+ 1
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
vasilisalt
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από vasilisalt »

ΜΙΧΣ έγραψε: + 1
Α εδώ είσαι εσύ;;;
Άβαταρ μέλους
ΜΙΧΣ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ΜΙΧΣ »

Μ.Δ.Κ. έγραψε:... κάνουμε κάτι για τα γεροντάκια, μήπως και μας θυμηθεί και εμάς ο Θεός, όλοι περνάμε δύσκολα πλέον, τώρα έχει αξία η κάθε προσφορά αγάπης, όποιος μπορεί......όποιος δε μπορεί αλλά ήθελε να συμμετέχει δεν πειράζει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή, και καταθέσετε στο ταμείο της αγάπης μια προσευχή.
...............................................................................................................................

Πλησιάζοντας την χαρμόσυνη Δεσποτική εορτή των Χριστουγέννων, αποφασίσαμε οι υπεύθυνοι και τα μέλη που είναι ενεργά στην πνευματική αυτή εδώ ομήγυρη, από τα λόγια και τις συζητήσεις να περάσουμε στις πράξεις, έστω και συμβολικές, απλώνοντας έστω και περιστασιακά το χέρι μας σαν στήριγμα αγάπης στον συνάνθρωπο.

Αυτή τη φορά αποφασίσαμε να σταθούμε υλικά, μα περισσότερο ηθικά στο πλευρό της ακριτικής ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου, και των υπ’ αυτής έργων και δραστηριοτήτων προνοίας, δηλαδή την μονάδα φροντίδος ηλικιωμένων, καθώς και άλλες δραστηριότητες ενισχύσεως δοκιμαζομένων από την επελθούσα κρίση αδελφών μας.

Είναι γνωστό ότι δοκιμάζεται όλος ο λαός μας, αλλά πολύ περισσότερο οι ακριτικές και ΄΄ άγονες ΄΄ οικονομικώς περιοχές. Σας καλούμε να βρεθείτε συναντιλήπτορες αυτής της προσπάθειας, με την βεβαιότητα ότι ο Κύριος θα ευλογήσει και θα ανταποδώσει την αγάπη σας,
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις τελευταίες σελίδες του θέματος « ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» στο χώρο ΄΄συζητήσεων΄΄ μας.

Tα γεροντάκια της Μητροπόλεως ίσως δεν μπορέσουν ποτέ να σας πούν ένα απλό ευχαριστώ, σας το λέμε όλοι εμείς εδώ ως ελάχιστη ανταπόδοση.

Επίσης θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι αν σε κάτι διαφέρει αυτός ο χώρος συζητήσεων, είναι ότι απλά δεν αρκείται μόνο σε συζητήσεις, προσέχει και να μην είναι αυτές ανωφελείς και μάταιοι, προχωρά δε και στα έργα ώς επιστέγασμα για να μην είναι και άκαρπες. Τουλάχιστον αυτοί είναι οι λόγοι όπως νομίζω που πολλοί εξακολουθούν ύστερα απο τόσα χρόνια να μετέχουν σε αυτό.

Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

Theodosis 79

BAGELIS

nickzark
+Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον, Τριάς Αγία, δόξα σοι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris39
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Dimitris39 »

ΜΙΧΣ έγραψε:
Μ.Δ.Κ. έγραψε:... κάνουμε κάτι για τα γεροντάκια, μήπως και μας θυμηθεί και εμάς ο Θεός, όλοι περνάμε δύσκολα πλέον, τώρα έχει αξία η κάθε προσφορά αγάπης, όποιος μπορεί......όποιος δε μπορεί αλλά ήθελε να συμμετέχει δεν πειράζει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή, και καταθέσετε στο ταμείο της αγάπης μια προσευχή.
...............................................................................................................................

Captain Yiannis

Georgios M

dimitrisgr

stathisekp

gkou

Dimitris 39

toula

trader21

vasilisalt

M.Δ.Κ.

ΜΙΧΣ

dionysisgr

aposal

xristianos.net

nikoletap

eleimon

Ανώνυμος

Theodosis 79

BAGELIS

nickzark
Κύριε,Θεέ μου,Νύμφιε της ψυχής μου, λυτρωτή μου.
Μνήσθητί μου εν τη βασιλεία σου

«Χαίροις μετά Θεόν ή Θεός, τα δευτερεία της Τριάδος ή έχουσα»

ἳνα ὦσιν ἓν, καθώς ἡμεῖς

Θεέ μου σ'αγαπώ
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”