Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Καθημερινά πνευματικά μηνύματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Γονείς μεγαλώνουν… άφυλα παιδιά! Διαβάστε για τη νέα… μόδα στις ΗΠΑ & τον Καναδά!!

ΣΟΚ προκαλεί η είδηση ότι στην Ευρώπη αλλά και στον Καναδά υπάρχουν γονείς οι οποίοι μεγαλώνουν τα παιδιά τους σαν μην έχουν συγκεκριμένο φύλο... προκειμένου όπως οι ίδιοι λένε να τους δώσουν την δυνατότητα να αποφασίσουν μόλις μεγαλώσουν ποιο δρόμο θέλουν να ακολουθήσουν. Πρόκειται για μία νέα τεχνική μεγαλώματος στην οποία πολλοί αντιτίθενται καθώς όπως λένε οι παιδοψυχολόγοι, κανείς δεν έχει δικαίωμα να καθορίζει τη μοίρα ενός παιδιού.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ζευγάρι από το Τορόντο που μεγαλώνει το παιδί του σαν να μην έχει συγκεκριμένο φύλο προκειμένου να μη γίνει επιθετικό!
Το μωρό, το οποίο ονομάζεται Στορμ Στόκερ και είναι μόνο 5 μηνών, σίγουρα θα έχει να αποφασίσει για πολλά πράγματα μεγαλώνοντας, όπως για παράδειγμα, αν θέλει να συμπεριφέρεται σαν αγόρι ή κορίτσι!Απ' ό,τι φαίνεται, το να στραφεί στ' αδέλφια του για βοήθεια μάλλον δεν θα έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα, καθώς ο 5χρονος Τζαζ έχει μακριές κοτσίδες, φοράει ροζ σκουλαρίκια και φανταχτερά ροζ φορέματα, ενώ ο 2χρονος Κίο έχει μανία με τα κολάν, με αποτέλεσμα να τους περνάνε όλοι για κορίτσια.
Οι γονείς τους, ωστόσο, αποφάσισαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα με το τρίτο τους παιδί και να κρατήσουν μυστικό το φύλο του - οι μαίες που ήταν παρούσες στη γέννα του μωρού, επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι ερμαφρόδιτο - μέχρι να φτάσει στην κατάλληλη ηλικία όπου θα μπορεί να επιλέξει το ίδιο αν προτιμά να ζήσει τη ζωή του ως αγόρι ή κορίτσι.Πέρα από τους γονείς, τα αδέλφια, έναν στενό οικογενειακό φίλο και τις 2 μαίες, κανένας άλλος δεν γνωρίζει το πραγματικό φύλο του ή της Στορμ.
Οι υπόλοιποι φίλοι και συγγενείς - ακόμα και οι παππούδες - έλαβαν ένα email από το ζευγάρι, το οποίο λέει: «Αποφασίσαμε να μην αποκαλύψουμε το φύλο του μωρού μας ως φόρο τιμής στην ελευθερία και το δικαίωμα της επιλογής».
Η Κάθι και ο σύζυγός της, Ντέιβιντ Στόκερ, επιμένουν ότι δίνουν στα παιδιά τους την ελευθερία να εκφραστούν.
Άλλο παράδειγμα είναι ο 2χρονος Μαξ από τη Βρετανία ο οποίος το πρωί φορά καρό πουκάμισο και κλωτσάει μπάλες, το απόγευμα όμως φορώντας ένα μπλε φόρεμα παίζει με τις κούκλες ενώ η μαμά του, του βάφει και τα νύχια! Η Λίζα και ο Μάρτιν Μπράις, οι γονείς του Μαξ, θέλουν να του διδάξουν να είναι αυτό που θέλει και όχι να μπει σε καλούπι..
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014
ΙΤΑΛΙΑ: Καταργούν την Ημέρα του Πατέρα για να μην στενοχωρηθούν τα παιδιά που έχουν «δύο μαμάδες»

Ένας δήμος της Ρώμης πρότεινε να απαγορευθεί η τήρηση των Ημέρας του Πατέρα στο νηπιαγωγείο Ugo Bartolomei σε περιπτώσεις όπου ένα παιδί μπορεί να προέλθει από «οικογένεια» λεσβιών. Η απόφαση του Δήμου της Ρώμης II εξόργισε τους γονείς, πολλοί από τους οποίους προχώρησαν σε καταγγελία στο δημαρχείο της πόλης.

Η δημοτική επίτροπος συμφώνησε, λέγοντας, «αισθάνομαι ότι συμμερίζομαι την απογοήτευση των οικογενειών αυτών». Η σύμβουλος Gloria Pasquali του δημοτικού γραφείου εκπαίδευσης, είπε, «Δεν είναι θέμα να περιφρόνησης κάποιου, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σωστό να αλλάξει το χρονοδιάγραμμα των σχολικών δραστηριοτήτων». Πρόσθεσε ότι η Ημέρα του Πατέρα θα μπορούσε να θεωρηθεί εκπαιδευτική «για εκείνους που δεν έχουν μπαμπά».

Το σχολείο είχε συνάντηση με έναν ψυχολόγο της πόλης και αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της Ημέρας του Πατέρα για να «ονομάσει τα δύο μέρη όχι ως γονεϊκές μορφές, αλλά ως οικογένεια σαν σύνολο», ή να οργανώσει μια «γιορτή για την άνοιξη». Τελικά πήραν το απόφαση να κρατήσουν την Ημέρα της Μητέρας, αλλά να οργανώσουν μια πιο "γενική" οικογενειακή γιορτή για τις 19 Μαρτίου. Η Ημέρα του Πατέρα είναι δημοφιλής στην Ιταλία, δεδομένου ότι συμπίπτει, στις 19 Μαρτίου, με τη γιορτή του Αγίου Ιωσήφ, ο οποίος ευρέως τιμάται στην ιταλική κοινωνία ως ένα μοντέλο πατρότητας.

Στην καταγγελία τους, οι γονείς ανέφεραν ότι «είναι ένα παράξενο είδος πολιτικής ορθότητας και ανοχής σύμφωνα με την οποία, για να μην κάνεις «διακρίσεις» εις βάρος ενός παιδιού, καταλήγεις να κάνεις διακρίσεις εις βάρος των 30 παιδιών, στερώντας τους κάτι που τους χαρακτηρίζει».

«Τι είδους παιδαγωγικής είναι αυτή η οποία βασίζεται στην απόκρυψη μιας φυσικής αρχής και μιας βαθιάς και υπέροχης αλήθειας, ότι κάθε παιδί γεννιέται από την αγάπη και την ένωση μιας μαμάς και ενός μπαμπά».


Η Giuseppina La Delfa, πρόεδρος των “Rainbow Οικογενειών”, μητέρα δύο παιδιών που ζει με την σύντροφό της, είπε στην Corriere della Sera, «Είμαστε ομοφυλόφιλοι γονείς μητέρες ή πατέρες και δεν θέλουμε κανένα αποκλεισμό για τον εορτασμό των μπαμπάδων και των μαμάδων, γιαγιάδων και παππούδων. Πράγματι, είμαστε υπέρ. Αλλά η la Delfa πρόσθεσε ότι «ανακύπτει ένα πρόβλημα όταν ο δάσκαλος απαγγέλλει το ποίημα: “Πόσο όμορφος είναι ο μπαμπάς μου” σε ένα παιδί που έχει δύο μαμάδες»..

Η Emma Ciccarelli, πρόεδρος του Φόρουμ των Οικογενειακών Ενώσεων του Λάτσιο, δήλωσε: «Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς δεν είναι η διαμάχη ... αλλά η ευημερία του παιδιού. Πώς μπορούν άλλα παιδιά ζουν στην Ιταλία χωρίς να έχουν και τους δύο γονείς τους; Σκέφτομαι τα πολλά ορφανά παιδιά ή τα παιδιά των χωρισμένων γονιών».

«Και μετά, τι; Θα διαγράψουμε επίσης την Ημέρα της Μητέρας για όλες τις αντίστροφες περιπτώσεις;»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

ΣΟΚ: ΕΒΑΛΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ



Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να είναι λίγο παλαιότερη αλλά κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του.
Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.
Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν ...
μουσουλμανόπαιδα. Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια "μυήθηκαν" στη μουσουλμανική θρησκεία. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους γεγονότα είναι απαράδεκτα, ιδιαίτερα όταν οι γονείς δεν έχουν ενημερωθεί. Βέβαια, προκαλεί εντύπωση το πώς κάποιοι, οι οποίοι αγωνίζονται για να μην γίνονται... αγιασμοί στα σχολεία, δέχονται να πραγματοποιούνται δημόσιες μουσουλμανικές προσευχές.
Πώς μια κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει τις εικόνες από τα δημόσια καταστήματα, αποδέχεται δημόσιες προσευχές στο κέντρο της Αθήνας; Είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια ένα τέτοιο γεγονός στη χώρα μας και φυσικά, στο κλίμα των ημερών, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων όμως, ανάλογα συμβάντα είναι πολύ συνηθισμένα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο από γειτονική χώρα, όπου μια μουσουλμανική "φιλανθρωπική" οργάνωση, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς, επισκεπτόταν σχολεία για να προσφέρει "δώρα" στα παιδιά. Τα "δώρα" όμως ήταν μαντίλες για τα κοριτσάκια και λευκά σκουφάκια του μουσουλμανικού τελετουργικού για τα αγόρια. Όχι απλά τους τα έδιναν, αλλά τα υποχρέωναν να τα φορέσουν, ενώ δίπλα οι "φιλάνθρωποι" έψελναν μουσουλμανικούς ύμνους. Και όλα αυτά, επαναλβάνουμε, δίχως τη συγκατάθεση και ούτε καν εν γνώσει των γονέων, οι οποίοι αιφνιάδονταν.
Αντίστοιχα περιστατικά είχαμε φυσικά και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ιδιαίτερα στην "πολυπολιτισμική" Βρετανία, όπου μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί, έκαναν ανοικτή προπαγάνδα στα αγγλάκια, προσπαθώντας να τα προσηλυτίσουν, χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα. Κλείνοντας, θα πρέπει να ρωτήσουμε εάν θα χαρακτηριστεί "ρατσιστής" ή "ξενόφοβος" κάποιος γονέας, ο οποίος μαθαίνοντας τέτοια πράγματα, θα πάει να πιάσει αυτούς που επιτρέπουν να υφίστανται τέτοια πράγματα τα παιδιά του και τους κάνει μαύρους στο ξύλο! Θα φταίει;
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

ΣΟΚ! Τη «Βίβλο» των άθεων μοιράζουν στα βρετανικά σχολεία! Σύντομα κι εδώ....

Το Εγχειρίδιο Νέων Αθεϊστών έχει ως στόχο να βοηθήσει τους εφήβους να ζήσουν και χωρίς να προσφεύγουν στη θρησκεία.



Ένα δωρεάν αντίγραφο του κοσμικού κειμένου που ονομάζεται Εγχειρίδιο Νέων Αθεϊστών έχει αποσταλεί σε κάθε σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Αγγλία και την Ουαλία, σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους εφήβους να ζουν καλά, χωρίς να προσφεύγουν στη θρησκεία. Η πρωτοβουλία, η οποία χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές του κοινού, είναι η τελευταία προσπάθεια της British Humanist Association (BHA), για την υποστήριξη της διδασκαλίας των ανθρωπιστικών ιδεών στα σχολεία.

Το Εγχειρίδιο Νέων Αθεϊστών, που έγραψε ο καθηγητής επιστημών Alom Shaha, εξιστορεί την προσωπική διαδρομή του, από τα παιδικά του χρόνια ως μουσουλμάνος σε μια κοινότητα του Μπαγκλαντές στο νοτιοανατολικό Λονδίνο ως την τελική απόρριψη του Ισλάμ και την …πίστη στον αθεϊσμό. Περιλαμβάνει επίσης τους προβληματισμούς του για τη φιλοσοφία και τη θεολογία.

Η ιδέα της αποστολής του εγχειριδίου στα σχολεία επισπεύσθηκε από έναν άλλο δάσκαλο της επιστήμης, τον Ian Horsewell, ο οποίος προσέγγισε την BHA μετά την ανάγνωση του κειμένου. Ο Shaha είπε ότι ελπίζει το σύστημα να μπορεί να εκθέσει στους νέους ιδέες πέρα από αυτές με τις οποίες ανατράφηκαν. «Οι νέοι άνθρωποι δεν αγοράζουν βιβλία», είπε. «Αλλά το έγραψα με την ελπίδα ότι θα διαβαστεί από εφήβους». Και τονίζει: «Θέλω να είμαι πολύ σαφής ότι αυτό δεν αφορά τον προσηλυτισμό. Πρόκειται ακριβώς για την παροχή στους ανθρώπους μιας ευκαιρίας να δουν μια άλλη άποψη».

Ο Andrew Copson, διευθύνων σύμβουλος της BHA, είπε σχετικά με την πρωτοβουλία: «Το μήνυμα του Alom θα εμπνεύσει χωρίς καμία αμφιβολία νέους ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν την εκπλήρωση και το νόημα στη ζωή τους, ανεξάρτητα από την οικογενειακή τους κατάσταση».
Πρόσθεσε επίσης ότι πιστεύει πως η εισαγωγή του βιβλίου του Shaha στα σχολεία θα παρέχει ισορροπία στις απόψεις και στα συστήματα πεποιθήσεων που διατίθενται σήμερα στους φοιτητές κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους. «Πιστεύουμε ότι τα σχολεία θα πρέπει να είναι μέρη όπου οι μαθητές είναι ελεύθεροι να αντιμετωπίσουν το πλήρες φάσμα των φιλοσοφιών και να είναι διαθέσιμες σε αυτούς όλες οι κοσμοθεωρίες στη σύγχρονη Βρετανία».


Ιδού κάποια αποσπάσματα από το Εγχειρίδιο Νέων Αθεϊστών:

* «Θεωρώ βαθιά άδικο το γεγονός ότι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να βιώσουν τη χαρά της γνώσης ότι μπορούν να έχουν μια απόλυτα ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη νόημα και σκοπό, χωρίς τον Θεό».

* «Νομίζω ότι η ιδέα πως είναι ανήθικο να μην πιστεύεις στο Θεό είναι ίσως η πιο ύπουλη ιδέα που οι γονείς ενθαρρύνουν να ριζώσει στο μυαλό των νεαρών παιδιών».
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

Αντίχριστος βανδαλισμός με κούκλες του «Ιησού μωρό» που κρεμιούνται σε κατάστημα χόμπι λόμπι

Εικόνα


Ένα βίντεο με την ονομασία «Χριστιανικός καταναλωτισμός» φαίνεται να δείχνει ένα άτομο να εισέρχεται σε ένα κατάστημα χόμπι λόμπι στο Poughkeepsie στη Νέα Υόρκη και να διαπράττει μια πράξη αντιχριστιανικού βανδαλισμού εντός του καταστήματος.

Το βίντεο παρουσιάζει το άτομο να τοποθετεί διάφορες γυμνές κούκλες με συρμάτινες κρεμάστρες περασμένες μέσα από τα κεφάλια τους σε ένα από τα ράφια του καταστήματος.

Οι γυμνές κούκλες μωρά έχουν μακριά μαλλία και γενειάδες και κοσμούνται με τις ετικέτες που διαφημίζουν τις κούκλες ως «Εκτρωμένο μωρό Ιησούς.»

ΠΗΓΗ : ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: Αντίχριστος βανδαλισμός με κούκλες του «Ιησού μωρό» που κρεμιούνται σε κατάστημα χόμπι λόμπι http://periergaa.blogspot.com/2014/06/b ... z34T1YDo2P
Follow us: PERIERGAA on Facebook
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

«Θεός»: λέξη απαγορευμένη στις ταινίες της Disney

Εικόνα

Οι Robert Lopez και Kristen Anderson - Lopez που έγραψαν την μουσική και τους στίχους του τραγουδιού ‘Let It Go’, από την ταινία κινουμένων σχεδίων ‘Frozen’/ ‘Ψυχρά κι Ανάποδα’, που βραβεύτηκε με το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού, αποκάλυψαν ότι η λέξη «Θεός» απαγορεύεται να ακούγεται στις ταινίες της Disney.


Το ‘Frozen’ είναι ελαφρώς βασισμένο στο παραμύθι ‘Η Βασίλισσα του Χιονιού’ του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Σύμφωνα με την υπόθεση, η θαρραλέα και υπεραισιόδοξη πριγκίπισσα Anna πρέπει να συνεργαστεί με τον Kristoff, έναν απότομο βουνίσιο τύπο, για να ξεκινήσουν μαζί ένα μεγάλο ταξίδι με σκοπό να βρουν την Παγωμένη Βασίλισσα, την αδελφή της Anna και να λύσουν τα παγωμένα μάγια που ταλαιπωρούν το βασίλειο.

Όπως αναφέρει η βρετανική Guardian, μιλώντας στον Terry Gross για στην εκπομπή ‘Fresh Air’ του National Public Radio (NPR), ο Robert Lopez και η Kristen Anderson - Lopez εξήγησαν ότι η Disney δεν είναι ένα «άγιο» περιβάλλον αλλά «ένα από τα λίγα πράγματα που πρέπει να τραβήξεις διαχωριστική γραμμή στη Disney είναι με τα θρησκευτικά πράγματα, την λέξη ‘Θεός’». Ο Lopez αναφέρει: «Μπορείς να το πεις στη Disney, αλλά δεν μπορείς να το βάλεις στην ταινία».



Η αποκάλυψη αυτή, λέει η Guardian, θα επιβεβαιώσει, πιθανόν, την οργή των «συντηρητικών» χριστιανικών σχολιαστών οι οποίοι ήδη είχαν επικρίνει την ταινία, ότι είχε μια φιλο-ομοφυλοφιλική προπαγάνδα. Τον Μάρτιο, ο πάστορας Kevin Swanson της Εκκλησίας της Μεταρρύθμισης, κατήγγειλε την ταινία ως «πολύ σατανική» και ότι η Disney είναι μία «από τις πιο φιλο - ομοφυλοφιλικές οργανώσεις της χώρας».


[Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ταινία, στον Kristoff «δανείζει» την φωνή του ο ομοφυλόφιλος ηθοποιός Jonathan Groff, ο οποίος χαρακτηρίστηκε “ο πρώτος gay πρίγκιπας της Disney”. Οπότε το επόμενο βήμα, ο πρώτος “animated gay ηρωας” σε ταινίες κινουμένων σχεδίων «για παιδιά», είναι πολύ κοντά].



Ο Swanson πιθανόν να επηρεάστηκε από ένα άρθρο του καθολικού κριτικού κινηματογράφου του National Catholic Register (NCR), Steven D. Greydanus, με τίτλο «Πόσο λοιπόν Gay είναι το Frozen της Disney;», όπου είχε υποστηρίξει ότι η ταινία είναι γεμάτη από «θέματα της gay κουλτούρας». Σε αυτά περιλαμβάνονται η μοναχική φύση της πρωταγωνίστριας Elsa, η έλλειψη ενδιαφέροντος σε αρσενικούς μνηστήρες και το βραβευμένο με Όσκαρ τραγούδι “Let It Go”, το οποίο δείχνει ότι η Elsa «γιορτάζει το γεγονός ότι αποδέχεται την πραγματική ταυτότητά της». Ο Greydanus επισημαίνει επίσης μια σύντομη γεύση από μια «γκέι οικογένεια», που ανήκουν στον χοντρούλη ιδιοκτήτη του εμπορικού καταστήματος και σάουνας Oaken. Από την σάουνα προκύπτει η «οικογένεια» του Oaken, ένας σωματώδης ξανθός και τέσσερα μικρά παιδάκια…!


Διάβασε (το «προφητικό»): Θέμα χρόνου οι οικογένειες ομοφυλόφιλων σε ταινίες της Disney, λέει ο animator του ‘Βασιλιά των Λιονταριών’ (‘Lion King’).

Από την άλλη πλευρά, ο Collin Garbarino, καθηγητής του πανεπιστημίου στο Τέξας που ανήκει στην εκκλησία των Νότιων Βαπτιστών, - μια εκκλησία η οποία τη δεκαετία του 1990 οργάνωσε ένα μποϊκοτάζ της Disney, καταγγέλλοντας ότι οι ταινίες της εγκατέλειπαν τις «οικογενειακές αξίες» - θεωρεί ότι η ταινία «ίσως να είναι η πιο χριστιανική ταινία που έχω δει φέτος». Στην πραγματικότητα, λέει, μπορεί να είναι «μια καλύτερη αλληγορία για το χριστιανικό ευαγγέλιο από την σειρά του C.S. Lewis “Το Λιοντάρι, η Μάγισσα και η Ντουλάπα” – μια άποψη που για πολλούς αγγίζει τα όρια της βλασφημίας.



Ο Garbarino βλέπει την Άννα, τη νεότερη από τις δύο αδελφές, ως «τύπο Χριστού» που επίμονα προσπαθεί να εξαγοράσει την μαγεμένη μεγαλύτερη αδελφή της, παρά την απόρριψη και την απογοήτευση. «Τα παιδιά μας πρέπει να ακούσουν ότι μερικές φορές η πράξη της αγάπης πρέπει να προέλθει από το πρόσωπο που έχει αδικηθεί. Ο Χριστός έρχεται σε μας και τραυματίστηκε για τις παραβάσεις μας, παρόλο που η ανθρωπότητα του έχει γυρίσει την πλάτη. Ο Θεός δεν μας παράτησε», λέει ο Garbarino.

Ο Walt Disney (που έλεγε ότι ήταν "χριστιανός", αλλά δεν πήγαινε στην εκκλησία) απέφευγε σε μεγάλο βαθμό την ίδια τη θρησκεία, θεωρώντας ότι η απεικόνιση του Χριστιανισμού θα ήταν «κακή» για business στη Βόρεια Αφρική και την Ασία, αντ’ αυτού, προτιμήθηκε η μαγεία.

Από τη δεκαετία του 1990, όταν το στούντιο πέρασε στην ηγεσία του Michael Eisner και του Jeffrey Katzenberg (και οι δύο Εβραίοι), άρχισαν να προβάλλονται μη χριστιανικά θρησκευτικά θέματα, (η Παναγία των Παρισίων είχε αντι-κληρικό θέμα), με εμπνεύσεις από τον Κομφουκιανισμό στο ‘Mulan’, τον ανιμισμό και τον σαμανισμό στα ‘Pocahontas’ και ‘Brother Bear’ και βουντού στο ‘Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος’, στο οποίο εμφανίστηκε και η πρώτη μαύρη πριγκίπισσα της Disney.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τα παραμύθια.


Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τα παραμύθια.*
Τα θυμόμαστε οι περισσότεροι με νοσταλγία. Τα παραμύθια που αγαπήσαμε ως παιδιά πέθαναν. Τα παραμύθια που διαπαιδαγώγησαν γενιές παιδιών έγιναν σήμερα αντι-παραμύθια, εργαλεία διαστροφής, εφιάλτες παιδικής κακοποίησης. Λόγια και εικόνες φρίκης μέσα από πολύχρωμες, φανταχτερές σελίδες ή εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια καταστρέφουν το μέλλον και την ελπίδα μας.


Στις 11 Φεβρουαρίου [είχαμε] και στην Ελλάδα την πρεμιέρα της αμερικανικής ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος», του Walt Disney. Και ποιος δεν έχει ακούσει το παραμύθι των αδελφών Γκριμ; Και πόσοι γονείς άραγε θα προστρέξουν με τα παιδιά τους στους κινηματογράφους πιστεύοντας ότι θα δουν εκείνη την παιδική ιστορία με τον πρίγκιπα που μεταμορφώθηκε -χωρίς πολλές-πολλές εξηγήσεις- σε βάτραχο και την επαναφορά του σε πρίγκιπα μόλις η πριγκίπισσα τον πέταξε στον τοίχο -σύμφωνα με το κλασικό παραμύθι- ή μόλις τον φίλησε- σύμφωνα με νεώτερες εκδοχές του μύθου; Τουλάχιστον αυτό περιμέναμε να δούμε εμείς ξεκινώντας να παρακολουθούμε την ταινία. Το σοκ ακολούθησε σε λίγα λεπτά.

Η ταινία που μοιάζει με το κλασικό παραμύθι μόνο κατά τον τίτλο, είναι ουσιαστικά μια εμβάπτιση των παιδιών στο κακό, το βουντού, τη μαύρη μαγεία. Μετά τα πρώτα αθώα λεπτά, εμφανίζεται ο κακός της ιστορίας, ο «Άνθρωπος-Σκιά», ('Dr. Facilier') ένας άγριος μάγος βουντού που φορά καπέλο με νεκροκεφαλή και οστά στο λαιμό. Ο μάγος διαφημίζει το βουντού και την πρόβλεψη του μέλλοντος. Πλησιάζει τον ανυποψίαστο πρίγκιπα και του δίνει την κάρτα του: «Διαβάσματα Ταρώ, ξόρκια, φίλτρα, όνειρα που γίνονται πραγματικότητα». «Διαβάζει» την παλάμη του πρίγκιπα και τον πείθει να τον ακολουθήσει. Με σαγηνευτικό τρόπο παρουσιάζει στον πρίγκιπα και τον βοηθό του «το δικό του κόσμο», λέγοντας συνεχώς ότι έχει «φίλους στην άλλη πλευρά»! Διαβεβαιώνει τους ήρωες ότι μπορεί «να διαβάσει το μέλλον τους, να δει βαθιά μέσα στην καρδιά και την ψυχή τους και να πραγματοποιήσει τα πιο απίθανα όνειρά τους».

Χορεύοντας και τραγουδώντας επαναλαμβάνει: «έχω μαγικά, έχω ξόρκια, έχω πράγματα που δεν έχω καν δοκιμάσει και έχω φίλους στην άλλη πλευρά!… Τα χαρτιά, τα χαρτιά, τα χαρτιά λένε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον ακόμα. Τα χαρτιά, τα χαρτιά! Πάρτε μόνο τρία. Κάντε ένα μικρό ταξιδάκι στο μέλλον μαζί μου». Τους παροτρύνει να σφίξουν το χέρι του, «το χέρι ενός φτωχού αμαρτωλού», όπως λέει, και να κλείσουν συμφωνία μαζί του. Ο πρίγκιπας και ο βοηθός του κλείνουν τη συμφωνία. Αμέσως έρχονται τα πνεύματα, δένουν τον πρίγκιπα, ο μάγος καταλαμβάνεται από τα πνεύματα και φτιάχνει ένα φυλαχτό παίρνοντας αίμα από τον πρίγκιπα. Ο πρίγκιπας μεταμορφώνεται σε βάτραχο και ο ακόλουθός του παίρνει τη μορφή του πρίγκιπα, αλλά η μεταμόρφωσή του διαρκεί όσο υπάρχει αίμα στο φυλαχτό το οποίο φορά στο λαιμό του· όταν τελειώνει το αίμα θα πρέπει να ανανεώνεται.

Ο βάτραχος-πρίγκιπας συναντά την ηρωίδα, μια μαύρη, φτωχή κοπέλα που είναι σε πάρτυ μασκέ ντυμένη πριγκίπισσα και με αντάλλαγμα χρηματική αμοιβή την πείθει να τον φιλήσει. Αντί να ξαναγίνει πρίγκιπας, όπως θα περιμέναμε, τα μαγικά επιδρούν και στην κοπέλα η οποία μεταμορφώνεται σε βατραχίνα. Η βατραχίνα πληροφορείται ότι όλα αυτά έγιναν λόγω του βουντού και ο βάτραχος-πρίγκιπας δικαιολογείται ότι ο μάγος «ήταν πολύ χαρισματικός». Ακολουθούν τρομακτικές σκηνές καταδίωξης από άγρια ζώα και τα βατραχάκια ψάχνουν να βρουν κάποιον να τους λύσει τα μάγια. Ακολουθώντας τις συμβουλές ενός νέου φίλου τους πάνε στην «καλή» Μάμα Όντυ, τη «βασίλισσα βουντού του βάλτου» η οποία «έχει μαγικά και ξόρκια, όλα τα είδη βουντού μαγείας»!
Εν τω μεταξύ το αίμα τελειώνει στο φυλαχτό και ο φιλόδοξος βοηθός του πρίγκιπα αρχίζει να γυρίζει στην προηγούμενη εμφάνισή του, πράγμα που εξοργίζει τον «Άνθρωπο-Σκιά» ο οποίος φωνάζει: «επειδή κάποιος άφησε να φύγει ο πρίγκιπας-βάτραχός μας, θα πρέπει να ζητήσω βοήθεια από τους φίλους μου στην άλλη πλευρά». Στην «παιδική» αυτή ταινία ακολουθούν αναλυτικές περιγραφές τελετουργικών μαύρης μαγείας όπως συμβαίνουν στην πραγματικότητα – για παράδειγμα ο «Άνθρωπος-Σκιά» κάνει δαιμονικές επικλήσεις και βουντού (τρυπά με καρφίτσα την κούκλα) για να κλείσει συμφωνία με τα πνεύματα. Ο μάγος πείθει τους δαιμονικούς φίλους του να βοηθήσουν υποσχόμενος ότι «θα έχουν ό,τι επιθυμήσουν οι σκοτεινές μικρές καρδιές τους»! Στη συνέχεια βλέπουμε τρομακτικές σκηνές όπου τα πνεύματα με μορφή τεράτων ξεχύνονται για να κάνουν κακό.

Οι ήρωες-βάτραχοι παλεύουν να φτάσουν στην «καλή» βουντού-μάγισσα καταδιωκόμενοι από ανθρώπους και τέρατα. Η «καλή» μάγισσα τους διδάσκει ότι «πρέπει να σκάψουν λίγο βαθύτερα μέσα τους για να βρουν ποιοι είναι και τότε θα βρουν τι χρειάζονται». Εν τω μεταξύ οι δαίμονες φέρνουν το βάτραχο στον μάγο, ο οποίος συνεχίζει τα τελετουργικά του για να πάρει πάλι αίμα. Κατόπιν σκοτώνει την καλή πυγολαμπίδα-φίλη των βατραχιών. Είναι μια θλιβερή σκηνή θανάτου, βαριά και ίσως σοκαριστική για κάποια παιδιά. Στη συνέχεια η πυγολαμπίδα γίνεται μετά θάνατον αστέρι, κάτι που -σύμφωνα με κάποιους κριτικούς- βασίζεται στην ιδέα της μετενσάρκωσης.


Το αντι-παραμύθι τελειώνει με σκληρές σκηνές όπου ο μάγος πληρώνει τις δοσοληψίες του με τα πνεύματα. Το φυλαχτό με το αίμα σπάζει και ο μάγος δεν μπορεί να ξεπληρώσει το χρέος του. Με ολοζώντανες φρικιαστικές εικόνες βλέπουμε την έλευση των άγριων πνευμάτων με την δαιμονική όψη. «Είσαι έτοιμος; Είσαι έτοιμος; Είσαι έτοιμος;» τον ρωτούν φωνάζοντας όλα μαζί. –«Όχι, δεν είμαι καθόλου έτοιμος» απαντά ο μάγος. «Είσαι έτοιμος;» φωνάζουν χορεύοντας. – «Έχω ακόμα τον πρίγκιπα-βάτραχο φυλακισμένο. Χρειάζομαι λίγο παραπάνω χρόνο. Σας παρακαλώ! Λίγο ακόμα χρόνο!» ικετεύει ο μάγος. Αλλά τα πνεύματα -όπως πραγματικά συμβαίνει με τα πνεύματα- δεν δείχνουν έλεος, τον τραβάνε με ιαχές όλα μαζί στο νεκροταφείο. Ο μάγος σκοτώνεται από τους δαίμονες που υπηρετούσε. Μετά από όλες αυτές τις εικόνες θρίλερ που καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος της ταινίας ακολουθεί και ο γάμος του βατράχου και της βατραχίνας που κατόπιν ξαναγίνονται πρίγκιπας και πριγκίπισσα.
Θα κυριαρχήσει άραγε μια σύντομη σκηνή γάμου ή κάποια σύντομα καλά μηνύματα στο νου των παιδιών; Ή όλα τα προηγούμενα; Παιδιά που είδαν την ταινία μας είπαν τις εντυπώσεις τους· αυτό που χαράχτηκε στα παιδιά ήταν οι σκηνές βουντού και οι τρομακτικές σκηνές. Σε ξενόγλωσσες ιστοσελίδες διαβάσαμε ότι μικρά παιδιά στο εξωτερικό, όπου η ταινία προβάλλεται από το Δεκέμβριο, τρόμαξαν και ήθελαν να φύγουν στη μέση της ταινίας· κάποιοι γονείς έγραψαν ότι δεν ήξεραν πώς να εξηγήσουν στα παιδιά τους τι είναι το βουντού. Η εφημερίδα Guardian (28/1/2010) έγραψε ότι πρόκειται για «μέτρια ταινία, μακριά από την κατηγορία ιστοριών παιχνιδιού».


Όπως αναμενόταν, μεγάλες ενστάσεις βρέθηκαν και σε χριστιανικές ιστοσελίδες. Παραθέτω κάποιες ενδεικτικά. Μετά την ταινία κινουμένων σχεδίων «Μουλάν» όπου παρουσιάζεται ο Κομφουκιανισμός, την ταινία «Ποκαχόντας» όπου προβάλλεται ο ανιμισμός, την ταινία «Ηρακλής» όπου προωθείται ο παγανισμός και την ταινία «Ο Αδελφός μου ο Αρκούδος» όπου διδάσκεται ο σαμανισμός, η τελευταία ταινία κινουμένων σχεδίων του Disney «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος» όπου διδάσκεται το βουντού, είναι «εκπληκτικά σκοτεινή». «Η μαγεία που βρίσκουμε σε αυτήν δεν είναι αυτή που συναντούμε σε πολλά άλλα παραμύθια», δηλαδή ένα τέχνασμα για να προωθηθεί η ιστορία, «είναι πραγματική σκοτεινή και δαιμονική μαγεία», όπως εξασκείται σε αποκρυφιστικά περιβάλλοντα με επικίνδυνες συνέπειες. «Οι φίλοι από την άλλη πλευρά δεν είναι ένα απλό μαγικό τρικ που χρησιμοποιείται, αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνται δαιμονικές δυνάμεις. Με αυτά δεν πρέπει κανείς ποτέ να παίζει». «Όλη αυτή η εμμονή με το βουντού, τη μαύρη μαγεία, τα φυλαχτά με το αίμα… είναι πολύ σκοτεινή και ακραία για τέτοιου είδους παιδική ταινία». Αλλού διαβάζουμε ότι «οι βάσεις της ταινίας είναι αντίθετες με κεντρικά δόγματα του Χριστιανισμού»: η «καλή» μάγισσα βουντού είναι κάτι ανύπαρκτο, διότι το βουντού μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει, όλα τα είδη της μαγείας -λευκή ή μαύρη- είναι το ίδιο επικίνδυνα και δαιμονικά· το αντι-ευαγγέλιο του Εαυτού που προστάζει «να σκάψουμε βαθύτερα μέσα μας για να βρούμε τον εαυτό μας»· οι καλοί ήρωες που νικούν επειδή στηρίζονται μόνο στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους· οι προσευχές στο αστέρι κ.α.

Να τονιστεί ότι η ταινία έχει εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια, γραφικά και τραγούδια. Αυτό σημαίνει ότι το κακό εξωραΐζεται και γίνεται έτσι πιο εύπεπτο. Για μένα είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικό το γεγονός ότι τα παιδιά, ακόμα και αν στο τέλος υπερισχύει το καλό, μαθαίνουν να εξοικειώνονται με το άγριο, το φρικώδες, το κακό και το δαιμονικό. Η απευαισθητοποίηση είναι το πρώτο βήμα προς την αποδοχή και την μίμηση.
Αυτονόητα όλα αυτά, αλλά τα παίρνουμε στα σοβαρά; Το κάθε παιδί είναι μοναδικό και η επίδραση όλων αυτών στο κάθε μοναδικό παιδί είναι άγνωστη. Άλλο παιδί μπορεί να αναπτύξει ή να αυξήσει φοβίες, άλλο επιθετικότητα, άλλο σαδιστικές τάσεις, άλλο περιέργεια να ανοιχτεί στο κακό και το απόκρυφο, πράγμα ιδιαιτέρως εύκολο για τα παιδιά μας σήμερα. Τα ιατρεία των ψυχιάτρων, όπως το ομολογούν οι ίδιοι, έχουν γεμίσει τα τελευταία χρόνια με παιδιά που αρρωσταίνουν από όλη αυτή την έκθεση σε αυτό που δεν είναι ούτε παιδικό ούτε υγιές. Δεν είναι μόνο αυτή η ταινία, μόνο αυτό το παραμύθι. Είναι όλα αυτά τα αντι-παραμύθια, τα αντι-θεάματα, τα αντι-παιχνίδια. Είναι όλη αυτή η αντι-αγωγή με την οποία δηλητηριάζουμε τα παιδιά μας σήμερα. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Αν δεν προσέξουμε, αν δεν προσπαθήσουμε, αν δεν προσευχηθούμε… Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τα παραμύθια! Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τα παιδιά!


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

«ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ»: Στις ΗΠΑ δημιούργησαν ιστοσελίδα για να προωθήσουν τον αθεϊσμό στα μικρά παιδιά!

Εικόνα


Η Αμερικανική Ανθρωπιστική Οργάνωση (AHA) δημιούργησε ένα website αφιερωμένο στην παροχή βοήθειας στα παιδιά και τους εφήβους διαφόρων ηλικιών...που δεν πιστεύουν στο Θεό ή που δεν έχουν ακόμη σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη , στο δρόμο τους προς τον αθεϊσμό. Η ιστοσελίδα KidsWithoutGod.com («Παιδιά χωρίς Θεό»), που προωθείται από την ΑΗΑ στα τέλη Νοεμβρίου, μεταξύ άλλων θεμάτων, παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη θρησκεία, την επιστήμη, τη σεξουαλικότητα και τις διακρίσεις.

Όπως ανακοινώνεται στην αρχική σελίδα, με την φράση-καλωσόρισμα «Παιδιά χωρίς Θεό» είναι ένα site για τα εκατομμύρια των νέων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που «επέλεξαν την γνώση» και «εγκατέλειψαν τις προκαταλήψεις»(!).

« Παιδιά χωρίς Θεό » θα είναι μια φιλική κοινότητα για τα παιδιά που ίσως να είναι πολύ ντροπαλά για να ρωτήσουν ευθέως έναν ενήλικο πώς μπορεί ένας καλός άνθρωπος, να μην έχει την ανάγκη για έναν Θεό», λέει ο διευθυντής της AHA, Roy Speckhardt.

Η Αμερικανική Οργάνωση λέει ότι ξόδεψε περισσότερα από 30.000 (!!!)δολάρια σε διαφήμιση «για να βεβαιωθούν ότι τα παιδιά γνωρίζουν το νέο μέσο». Εκτός από τις διαφημίσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς, η εκστρατεία προώθησης περιλαμβάνει online διαφημίσεις που εμφανίζονται σε διάφορες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Google και το YouTube, ενώ το National Geographic Kids και το Disney.com αρνήθηκαν να τις δημοσιεύσουν, ομολογεί η Οργάνωση..

«Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να μάθουν τις ηθικές αξίες που δεν προέρχονται αναγκαστικά από τη θρησκεία» διακηρύσσει ο Speckhardt.
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

ΗΠΑ: «Εκπαιδευτικό υλικό» θέλουν να μοιράσουν στα σχολεία οι σατανιστές

Εικόνα
Αφού οι αρχές υπέκυψαν μπροστά στις απειλές αγωγών και επέτρεψαν στους αθεϊστές, μαζί με τους χριστιανούς, να διανέμουν υλικό στα δημόσια σχολεία του Ορλάντο της Φλόριντα, η πόρτα τώρα έχει ανοίξει για να επιτραπεί και σε μια ομάδα σατανιστών να κάνουν το ίδιο πράγμα.

Ο «Σατανικός Ναός της Νέας Υόρκης» σχεδιάζει να μοιράσει "θρησκευτικό εκπαιδευτικό" υλικό σε παιδιά δημόσιων σχολείων, σύμφωνα διάφορες αναφορές που δημοσιεύθηκαν την Τρίτη.

Το υλικό, το οποίο περιλαμβάνει χρωματιστά βιβλιαράκια δραστηριοτήτων για παιδιά με τίτλο, «Το Μεγάλο Σατανικό Παιδικό Βιβλίο Δραστηριοτήτων», θα διανεμηθεί στους επόμενους μήνες. Αλλά η ομάδα των σατανιστών επιμένει ότι δεν απευθύνεται στην πραγματικότητα στο να στρατολογήσει παιδιά στον σατανισμό μέσα από τα σχολεία, σύμφωνα με την αναφορά στου issuehawk.com.

Η σχολική διεύθυνση της Orange County της Φλόριντα δεν έχει λάβει επίσημο αίτημα από το «ναό», αλλά η διεύθυνση του σχολείου λέει ότι διατηρεί το δικαίωμα να επανεξετάσει κάθε υλικό.

Εικόνα

Η Σχολική Διεύθυνση της Orange County αποφάνθηκε ότι χριστιανικές ομάδες μπορούν να διανέμουν Βίβλους και άλλο θρησκευτικό υλικό στα δημόσια σχολεία της περιφέρειάς τους. Σε απάντηση, μια ομάδα αθεϊστών που ονομάζεται «Κεντρική Κοινότητα Ελεύθερης Σκέψης Φλόριντα» αποφάσισε να αφήσει τα δικά της φυλλάδια για τα παιδιά. Τα φυλλάδια με τίτλους: όπως "Ο Ιησούς είναι Νεκρός" και "Γιατί Δεν Είμαι Μουσουλμάνος," γρήγορα απαγορεύτηκαν.
Αλλά αφότου η ομάδα «Ελευθερία Από Θρησκεία» με έδρα το Wisconsin, και το τοπικό παράρτημα, την «Κοινότητα Ελεύθερης Σκέψης», κατέθεσαν μήνυση παραπονούμενες για «διακρίσεις», η Σχολική Διεύθυνση υποχώρησε και είπε ότι θα επιτρέψει υλικά από όλες τις ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των αθεϊστών, στα γυμνάσια της.

Ο «Σατανικός Ναός», μια σχετικά νέα ομάδα που υποστηρίζει την «κοινωνική δικαιοσύνη» και πιστεύει ότι ο Σατανάς είναι ο «αιώνιος επαναστάτης ενάντια στον ύψιστο τύραννο», σύμφωνα με την Orlando Sentinel, θέλει να δώσει το υλικό που περιλαμβάνει πληροφορίες για τους μαθητές για την προστασία τους από τη σωματική τιμωρία στο σχολείο.

Όπως και η «Κοινότητα της Ελεύθερης Σκέψης», η σατανιστική ομάδα έχει δηλώσει ότι τα δημόσια σχολεία δεν πρέπει να είναι ένα φόρουμ για «θρησκευτική στρατολόγηση».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Άβαταρ μέλους
fotis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4712
Εγγραφή: Δευ Σεπ 12, 2011 7:01 am
Τοποθεσία: ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ

Re: Η διαφθορά των αθώων παιδιών από βιβλία & την TV

Δημοσίευση από fotis »

ΣΟΚ: Το υπουργείο παιδείας προωθεί βιβλίο αγγλικών στην Α' Λυκείου που προπαγανδίζει την εμφύτευση μικροτσίπ!

Εικόνα

Παραθέτουμε την επίμαχη σελίδα από αυτό το βιβλίο και το άκρως προπαγανδιστικό κείμενο...



“Μετά το σχολείο την Πέμπτη, έφαγα δύο ώρες στον γιατρό, περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα μου) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με ένα μικροσκοπικό σωλήνα και είναι πολλά αυτά που μπορεί να κάνει. Εκτός απ’ο το ‘οτι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους αναγνώστες κλειδιών για να ανοίξει πόρτες και να έχω πρόσβαση σε πράγματα του σχολείου., και επιπλέον εμπεριέχει όλους τους κωδικούς του υπολογιστή μου. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα, όσο η Μαμά και ο Μπαμπάς ανεβάζουν στην τσέπη μου χρήματα κάθε εβδομάδα”.

Είναι λοιπόν προφανές τί μήνυμα θέλουν να περάσουν στα παιδιά μας.

Εικόνα

Εικόνα

Μας κάνει καμία έκπληξη ότι το νεοταξικο αντίχριστο σύστημα προωθεί το χάραγμα του αντίχριστου με ύπουλες τακτικές έλεγχου του νου στα παιδιά μας. με την παραχάραξη της ιστορίας, των θρησκευτικών, της γλωσσάς και συνολικά την όλη προσπάθεια κατακρεούργησης, καταστροφής και εξαφάνισης της ελληνοχριστιανικής παιδείας προωθούν απροκάλυπτα το χάραγμα του αντίχριστου…. Ο λόγος είναι για το βιβλίο αγγλικών που διδάσκουν στην πρώτη λυκείου.

Αυτό το βιβλίο το πληρώνουν οι γονείς (15ευρώ) για να μάθουν τα παιδιά τους ότι το να έχεις ένα εμφυτεύσιμο τσιπακι στο μέλλον είναι κάτι κοινά αποδεκτό, φυσιολογικό και κάλο. Έτσι επηρεάζουν τις συνειδήσεις των παιδιών που φυσικά δεν έχουν ιδέα το τι πραγματικά είναι αυτό το τσιπακι….
βεβαίως στην Ελλάδα της νέας παγκόσμιας τάξης οι άθεοι, άπιστοι και αδιάφοροι γονείς δεν δίνουν σημασία στις λεπτομέρειές και ούτε ότι αυτό είναι κάτι σημαντικό. Άλλωστε πρώτοι αυτοί θα δεχτούν το τσιπακι κι έπειτα θα το δώσουν και στα παιδιά τους….
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Μηνύματα”