Διακοπή ιστοσελίδος: μια γνώμη από όλους

Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με την σελίδα μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

agiooros έγραψε: Ena pragma me stenoxori.
Giati klidothike to post fones kako.
.
Εγώ δεν φώναξα που κλειδώθηκε
Σε άλλον τα έχωνα που σχολίασε το χιούμορ μου και καλά κακοπροαίρετα για πολλαπλή φορά :wink:
Εδώ που τα λέμε το παρακάναμε κάποιοι
ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ τα ίδια θέματα
augi
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από augi »

Ήταν λίγο άκομψη πάντως η επίθεση προς τον υπεύθυνο agiooros...

Αγαπητέ lovethink δε νομίζω να κλειδώθηκε επειδή θεωρείται θέμα "ταμπού"...

άλλο νομίζω ήταν το πνεύμα..

Φιλικά,
Αυγή
"Κράτα το νου σου στον Άδη, και μην απελπίζεσαι" - Αγ. Σιλουανός ο Αθωνίτης
prentzaeleni
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

re

Δημοσίευση από prentzaeleni »

Se parakalo kai ego i Eleni ,min kleisis tin istoselida.

Skepsou ,ti xara pou dinis se olous emas pou zoume makria apo ton topo mas
Parakalo ksanaskepsouto

Me agapi XRISTOY .....

Eleni
max1
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από max1 »

agiooros έγραψε:Akouste den tha dextho xrimata gia tin sintirisi apo kanena oso mporo na antapexeltho.
Ena pragma me stenoxori.
Giati klidothike to post fones kako.
Ama den klidothi ena thema xefevgome kai kapou opos poli sosta ipe o lovethink gia to patriarxio kai tous oikoumenistes.
Sigekrimena exoun anixtoi pola post kai i ousia oti grafonte ta idia.
Airetikos kai ena soro.

Epidi ine san forum ligo psixoforo. Allos to vlepi etsi allos alios.

Kala na iste oloi.
Να ξέρεις ότι όταν κλειδώνεις ένα θέμα και διαμαρτύρονται 4-5 οι υπόλοιποι που δε μιλάνε πιθανώς και να συμφωνούν με την πράξη σου :wink:
Γι αυτό ούτε να το σκεφτείς αυτό ξανά. Είμαστε όλοι μαζί σου :)
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Νίκο, ακούς καθημερινά τόσους επαίνους....ε...αν ακούσεις και μια φορά κάτι αρνητικό μην το παίρνεις κατάκαρδα. Άνθρωποι είμαστε όχι καρδιογνώστες. Που να ξέρουμε πως το είπε ό άλλος, τι είχε στο μυαλό του...άστο λοιπόν να φύγει σαν τον άνεμο...

Και για να έχουμε αποκτήσει τόσο θάρρος μεταξύ μας, σημαίνει ότι νοιώθουμε σαν αδέλφια, που λογικά θα τσακωθούμε κάποια φορά. Δεν θα μας πετάξουν όμως από το σπίτι μας.... :roll:

Και εγώ προσωπικά νομίζω ότι είναι υπερβολές η λέξη "τσακωμός". Απλά είμαστε ζωντανοί άνθρωποι. Αν ήμουν στη θέση σου θα χαιρόμουν με όλα αυτά αντί να στεναχωριέμαι. Εκτός αν μας θες πιονάκια, να μπαίνουμε μια φορά τη μέρα, να διαλέγουμε ένα θέμα, να απαντάμε και να φεύγουμε. Ούτε διάλογος ούτε "καυγάς"... :lol:

Νίκο......η σελίδα είναι ΔΥΝΑΜΗ κατάλαβέ το....
Εικόνα
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Και να επαναλάβω πως κι εμένα δεν με ενοχλεί αν κλειδώθηκε είτε αυτό είτε όποιοδήποτε άλλο
Και πίστεψέ με .......... έτσι και ήμουν moderator ....... θα είχε κλειδώσει ήδη ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολλά
Misha
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Misha »

στις μέρες μας θα χρειαστεί ενότητα και αλληλουποστήριξη...και για τα μικρά και για τα μεγάλα...

και αυτο μας προσέφερες Νικο με την ιστοσελίδα...γεγονός που το αναγνωρίζουν όλοι...

τωρα που πάει να φτιαχτει πραγματική,και όχι μονο διαδικτυακη,παρέα είναι κρίμα να χαλάσει η προσπάθεια και το παρείστικο κλίμα που δημιουργείται......

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Misha την Δευ Ιαν 08, 2007 10:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Misha έγραψε:στις μέρες μας θα χρειαστεί ενότητα και αλληλουποστήριξη...και για τα μικρά και για τα μεγάλα...

και αυτο μας προσέφερες Νικο με την ιστοσελίδα...γεγονός που το αναγνωρίζουν όλοι...

τωρα που πάει να φτιαχτει πραγματική,και όχι μονο διαδικτυακη,παρέα είναι κρίμα να χαλάσει η προσπάθεια και το παρείστικο κλίμα που δημιουργείται......
Εντάξει σε πείσαμε ? ή ακόμα θες να τη κλείσεις ? :p
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

νικο μην τους ακους βαλε λουκετο :lol: :lol: :lol:

ουτε να το σκεφτεσαι εεεεεε...μια διαπληκτιζομαστε δεκα αγαπιομαστε εδω μεσα....εχει τοσα ωραια πραγματα αυτη η ιστοσελιδα(που συνδυαζονται και με το εξαιρετικο ιντερφεις και ολα τα αλλα)..

κλειδωνε μαλιστα πιο συχνα threads!!!σβησε κιολας!!καλα το ειπε ενας αδερφος πριν επειδη δνε μιλανε πολλοι δνε θα πει οτι διαφωνουν με τις κινησεις σου.συμφωνουν,αλλα το θεωρουν αυτονοητο γι αυτο δεν γραφουν.Να βγουν να γραφουνε ποσο δικιο εχεις καθε φορα που κλειδωνεις ενα θεμα που παρατραβηξε??τοτε αναγκαστικα θα το κλεινες και εκεινογ ιατι τα μην συγκαταβασης στην κινηση σου θα ταν δεκαδες :lol: :lol:

υς:εδω μεχρι και ο πετρος με τον παυλο διαπληκτιστηκαν για το θεμα της περιτομης,ο βαρναβας με τον παυλο τα ιδια.Οταν αγιοι ανθρωποι εχουν τις φουρτουνες τους ποτε ποτε,εμεις ειναι δυνατον να ειμαστε σε ολα συμφωνοι??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yparxei την Δευ Ιαν 08, 2007 10:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

Perisotero na to kouventiasoume. Mia gnomi.
Pistevo pantos pos oloi mas prepi na imaste ligo pio prosextikoi.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ανακοινώσεις του agiooros.net”