Ρουκετα στη Αμερικανικη Πρεσβεια

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ετσιε χουν τα πραγματα ποπη οπως τα λες,ασχετα αν ειναι της μοδας η γελοιοποιηση αυτου του τριπτυχου απο αυτους που εχουν αλλεργια και στην θρησκεια και στην οικογενεια και στην πατριδα(και προτεινουν αντ αυτου τα γκουλαγκ)
Βρισκουν ολοι τα πατηματα τους στην επαρατο χουντα και διασυρουν(νομιζουν)τις μεγαλυτερες διαχρονικες αξιες πανω στις οποιες στηριζεται ο ανθρωπος....
Και για θρησκεια και για οικογενεια λοιπον και για πατριδα ας συζηταμε,αλλωστε ολα αυτα δενε ρχονται σε εντιθεση με το πνευμα του χριστιανισμου το οποιο αφορα και καθημερινες μας αναγκες και σκεψεις και οχι μονο το μετα.
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

φιλτορ η ελλαδα βρισκεται στην πιο ισχυρη θεση των τελευταιων διακοσιων ετων,μεσα στην ευρωπη μεσα στην ονε,με την ισχυροτερη οικονομια που χε ποτε με διεισδυση σε ολες τις βαλκανικες χωρες με τον πρωτο εμπορικο στολο στον πλανητη...

Υπενθυμιζω τους καποδιστρια και βενιζελο που με ανισχυρα(η και ανυπαρκτα κρατη)πετυχαν τοσα πολλα κοντρα σε ολα τα προγνωστικα..
Μεγαλος πολιτικος ειναι αυτος που συνειδητοποιει την κατασταση ποσο τον παιρνει και δνε ακολουθει τις πολιτικες των μεγαλων αλλα παλευει να τις ανανεωσει υπερ του στο μετρο του δυνατου.ετσι το 1912-1913 αν και ολες οι δυναμεις ηταν εναντια στους βαλκανικους εμεις προχωρησαμε οι δυναμεις προσαρμοσαν την πολιτικη τους και τα συμφεορντα τους στην νεα κατασταση που εμεςι διαμορφωσαμε και τωρα εισια σε θεση και πληκτρολογεις απο την κοζανη....
Τα ιδια ισχυουν και για καποδιστρια κτλ κτλ..
Ωστοσο αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι πολιτικους να παλευουν ως αλλοι ηθοποιοι να κερδισουν τις ψευδοεντυπωσηεις μπροστα στα καναλια μια προβολη και το γιες των αμερικανων για διατηρηση του status quo δηλ της καρεκλας τους(το οτι ο καραμανλης εβαλε την μπακογιαννη υπουργο εξωτερικων πρπεει να μας λεει πολλα)με τιμημα την ιδια την χωρα...

fullstop...Apo royketa kskeinhse to pragma sthn korytsa mas vrisko
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yparxei την Παρ Ιαν 12, 2007 11:42 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dirfys
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dirfys »

yparxei έγραψε:ετσιε χουν τα πραγματα ποπη οπως τα λες,ασχετα αν ειναι της μοδας η γελοιοποιηση αυτου του τριπτυχου απο αυτους που εχουν αλλεργια και στην θρησκεια και στην οικογενεια και στην πατριδα(και προτεινουν αντ αυτου τα γκουλαγκ)
Βρισκουν ολοι τα πατηματα τους στην επαρατο χουντα και διασυρουν(νομιζουν)τις μεγαλυτερες διαχρονικες αξιες πανω στις οποιες στηριζεται ο ανθρωπος....
Και για θρησκεια και για οικογενεια λοιπον και για πατριδα ας συζηταμε,αλλωστε ολα αυτα δενε ρχονται σε εντιθεση με το πνευμα του χριστιανισμου το οποιο αφορα και καθημερινες μας αναγκες και σκεψεις και οχι μονο το μετα.
μα μπορει η χουντα να το ειχε σλογκαν..
εμας ομως ειναι η ζωη μας.
.η θρησκεια μας οσο και να μην εχουμε φτασει στο επιπεδο που θελουμε..(εγω τουλαχιστον ) η πατριδα οσο και να μην μην εχουμε την δυνατοτητα να αλλαξουμε κατι παρα μονο με την ψηφο μας..και την οικογενεια που σημαινει ολα μαζι τα παραπανω...
εγω αυτα τα θεωρω ιδια και ισαξια μεσα μου...εχουν την ιδια αξια και ιδια σημασια..
η θρησκεια μου ειναι μαζι με την πατριδα μου χωρια δεν γινετε και η οικογενεια μου διπλα και στα δυο.
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Yparxei, εν ολίγοις, πιστεύω ότι όντως η Ελλάδα είναι στην καλύτερη θέση από ιδρύσεώς της. ΄
Σαν μικρής ισχύος κράτος μπορούμε να παίξουμε μπάλα κυρίως εξισορροπώντας ανάμεσα στις παγκόσμιες δυνάμεις που αυτήν την στιγμή όμως είναι μόνο η ΗΠΑ.
Θα περιμένουμε μέχρι να σηκωθεί και άλλο η Ρωσία, η Κίνα και ίσως η Ινδία για να μπορούμε να ελιγχθούμε ίσως καλύτερα.
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ετσι ειναι,απλα επειδη ειναι διαχρονικες σταθερες πρωταρχικες αξιες πολλοι τις εκμεταλλευονται για να κανουν το παιχνιδι τους...
yparxei
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yparxei »

ναι δικιο εχεις φιλτορ,δεν υπαρχει αντιβαρο πργαμα που υπηρχε παλια.Ηδη ομως η ρωσσια ανεβαινει...σωστα μιλησες
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”