Νέος Ιεραπόστολος στο Κογκό

Συζητήσεις περί της Ορθοδόξου Ιεραποστολής.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
toula
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 37060
Εγγραφή: Παρ Δεκ 11, 2009 7:29 am
Τοποθεσία: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΟΥΛΑ) - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΑΘΗΝΑ

Νέος Ιεραπόστολος στο Κογκό

Δημοσίευση από toula »

Νέος Ιεραπόστολος στο Κογκό

Νέος Ιεραπόστολος στην περιοχή Κισαγκάνι Κογκό ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Πολύκαρπος Διαμαντόπουλος με εντολή και ευλογία του Πατριάρχου της αγάπης, τον Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεοδώρου.

Η δημιουργία της νέας Επισκοπής έγινε από τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας με το σκεπτικό της διαδόσεως της Ορθοδοξίας σε λαούς που δεν γνωρίζουν ακόμη για το Χριστό και την Εκκλησία Του. Προκειμένου όμως να φθάσει η ευλογημένη ώρα της επισημοποίησης με την ανάδειξη νέου Επισκόπου Κισιγκάνι χρειάζεται να γίνει η βάση με κάποια έργα, όπως η Ίδρυση Ιεραποστολικού κέντρου για τις ποικίλες δράσεις.

Κυρίως όμως χρειάζεται για να ξεκινήσει το Ιεραποστολικό έργο, να χτιστεί ο πρώτος ναός για τις λειτουργικές ανάγκες του λαού, που θα φέρει το όνομα του Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού.

Για αυτό το λόγο κάνουμε έκκληση να βοηθήσετε οικονομικά στο λογαριασμό του Ορθόδοξου Ιεραποστολικού Σωματείου "Παναγία Κοσμοσώτειρα" (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR70 0172 0470 0050 4705 8989 406) με την ένδειξη για τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Κισιγκάνι.

Έτσι, με τον τρόπο αυτό αδελφοί μου θα γίνουμε κτίτορες σε έργο Θεού.

Αναμένουμε την εκδήλωση της αγάπης σας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ορθόδοξη Ιεραποστολή”