Να μας ζήσει!!!

Εδώ αναρτούνται αιτήματα & προσφορές βοηθείας με στόχο την αλληλοβοήθεια των μελών μας.

Συντονιστές: ntinoula, Συντονιστές

katerina71
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από katerina71 »

Να σας ζήσει κι από εμένα (τώρα το πήρα χαμπάρι :oops: )

Υ.Γ. Θέλετε και προίκα?
filtor
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filtor »

Όχι-όχι!
Εξ' άλλου όπως έλεγε ο Γέροντας Ιάκωβος - αν δεν κάνω λάθος - ότι ο Θεός όταν δημιουργεί έναν άνθρωπο του έχει κανονίσει και τα προικιά του.

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές.
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

filtor έγραψε:Εξ' άλλου όπως έλεγε ο Γέροντας Ιάκωβος - αν δεν κάνω λάθος - ότι ο Θεός όταν δημιουργεί έναν άνθρωπο του έχει κανονίσει και τα προικιά του.
Δεν κάνεις λάθος, το είπε ο Γέροντας και σε μένα και στη γυναίκα μου για το πρώτο μας παιδί (22 ετών τώρα). Αυτή η φράση θα μέινει για πάντα καρφωμένη στο μυαλό μου, γιατί μετά από λίγο λύθηκε με θαυματουγικό τρόπο ένα μεγάλο πρόβλημα που είχαμε στη ζωή μας.

Όμως αυτή φράση κρύβει κι ένα κρυφό νόημα που δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Ότι, δηλαδή, όταν ο Θεός μας χαρίσει ένα παιδί κι εμφανιστούν προβλήματα, τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννησή του, θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην Πρόνοια του Θεού και να μην απελπιζόμαστε.
andronikos
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από andronikos »

:oops: :oops: :oops: ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ :oops: :oops: :oops: >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D< >:D<
Αββά Ισαάκ του Σύρου
ΠΑΝΤΟΤΕ και δια κάθε ζήτημα να πιστεύης πως έχεις ανάγκη διδασκαλίας και εις όλην σου την ζωήν θα αποδειχθής σοφός.
nikolaos-9

Δημοσίευση από nikolaos-9 »

Να σας ζήσει ο αντράκλας! Να είναι γερός και να είστε όλοι ευτυχισμένοι. Λίγη υπομονή στη γυναίκα σου, με τη λοχεία και όλα αυτά.
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Να σας ζησει ! καλοφωτιστο και καλες σαραντα !
Η Ευλογια και η Χαρη του Θεου μαζι του και μαζι με ολη την οικογενεια !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
HXOS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από HXOS »

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΦΙΛΙΠΠΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΡΓΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ ΤΕΚΝΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.
ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ.
Εικόνα
ΣΥΝ ΘΕΩ ΠΑΝΤΑΧΟΥ,ΦΟΒΟΣ ΟΥΔΑΜΟΥ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλοβοήθεια”