Στην επόμενη διεύθυνση διαδικτύου, βρίσκονται όλα τα κείμενα τής μηνιαίας έκδοσης «Ενοριακή Ευλογία», που εκδίδει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πευκακίων Αθηνών.
http://www.agiosnikolaosasklipiou.gr/ee.htm
Το περιοδικό «Ενοριακή Ευλογία» περιέχει διάφορα ενδιαφέροντα κείμενα, Εκκλησιαστικού, Θεολογικού και ευρύτερα κοινωνικού περιεχομένου.
Στην προηγούμενη διεύθυνση διαδικτύου, υπάρχουν τα πλήρη κείμενα, μόνο από το έτος 2004 έως και σήμερα.
Ο υπεύθυνος σύνταξης τού περιοδικού, είναι ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βολουδάκης, έγγαμος και πολύτεκνος, που μέχρι πέρυσι ήταν διευθυντής στο Εκκλησιαστικό Λύκειο Αθηνών.
Σήμερα ο πατέρας Βασίλειος είναι συνταξιούχος καθηγητής, αλλά ενεργός ιερέας.
Για να διαβάσετε, και να αποθηκεύσετε στον υπολογιστή, τα κείμενα τής «Ενοριακής Ευλογίας», πρέπει να έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή, το δωρεάν πρόγραμμα Adobe Reader.
Όσοι δεν έχουν ήδη εγκαταστήσει αυτό το δωρεάν πρόγραμμα, μπορούν να το κατεβάσουν από την επόμενη διεύθυνση, όπου θα επιλέξουν το δικό τους λειτουργικό σύστημα και την γλώσσα τού προγράμματος Adobe Reader.
Εάν επιλέξετε την τελευταία Ελληνική έκδοση ( 7.0.5 ) τού Adobe Reader, για τα Windows Xp, ο όγκος τού προγράμματος αυτού είναι : 20,4 ΜΒytes.
http://www.adobe.com/products/acrobat/r ... nojs1.html
Εκκλησιαστικό-Θεολογικό-κοινωνικό περιοδικό, στο διαδίκτυο
Συντονιστής: Συντονιστές
Εκκλησιαστικό-Θεολογικό-κοινωνικό περιοδικό, στο διαδίκτυο
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πευκακίωνvas έγραψε:Για συνδρομές που απευθύνομαι, γνωρίζει κανείς?
Ασκληπιού 38 – Αθήνα – Τ.Κ. 106 80
Τηλέφωνο : 2103612449 – Fax : 2103627037
www.agiosnikolaosasklipiou.gr
Υπεύθυνος Σύνταξης τού περιοδικού : Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βολουδάκης.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Iosif έγραψε:Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πευκακίωνvas έγραψε:Για συνδρομές που απευθύνομαι, γνωρίζει κανείς?
Ασκληπιού 38 – Αθήνα – Τ.Κ. 106 80
Τηλέφωνο : 2103612449 – Fax : 2103627037
www.agiosnikolaosasklipiou.gr
Υπεύθυνος Σύνταξης τού περιοδικού : Πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Βολουδάκης.
Ευχαριστώ Ιωσήφ, να σαι καλά.