Αρχαιοελληνικό "κήρυγμα"

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
PATIENT
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Αρχαιοελληνικό "κήρυγμα"

Δημοσίευση από PATIENT »

Αρχαιοελληνικό "κήρυγμα" ενώπιον ορθοδόξων επισκόπων.
Δεν ξέρω αν έχει ξανατεθεί το συγκεκριμένο θέμα , πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον. Δείτε το βίντεο. Το ενδιαφέρον αρχίζει απο το 30ο λεπτό και μετά.
http://e-rooster.gr/03/2007/428
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: Αρχαιοελληνικό "κήρυγμα"

Δημοσίευση από Melpomeni »

PATIENT έγραψε:Αρχαιοελληνικό "κήρυγμα" ενώπιον ορθοδόξων επισκόπων.
Δεν ξέρω αν έχει ξανατεθεί το συγκεκριμένο θέμα , πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον. Δείτε το βίντεο. Το ενδιαφέρον αρχίζει απο το 30ο λεπτό και μετά.
http://e-rooster.gr/03/2007/428

Κι αλλο ενα σημαδι των καιρων...ενα σωρο ταγκαλοι ξεπηδανε απο εδω και απο εκει...δεν προλαβαινουμε να συνελθουμε απο τον εναν,ξεπηδα αλλος...
Εχω την εντυπωση οτι οι εξελιξεις πλεον συνεχιζονται με ολο και πιο γοργο ρυθμο...
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
paratiritis88
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από paratiritis88 »

Αυτό ήταν δασκαλεμένο ταγκαλόπουλο !

Καί από μόνο τό όνομα πού είχε δηλώσει " Προμηθέα - Πυθία - Καί ...μάντης Κάλχας έπρεπε να ψυλλιαστούν ότι είχαν νά κάνουν μέ βαλτή ειδωλολάτρισα.

Ακόμη καί οί ιστορικές πηγές της είναι από αυτές πού χρησιμοποιούν οί νεοειδωλολάτρες σήμερα. Νομίζω ότι στό τέλος τήν παράσταση τήν "έκλεψε" ό Αρχιεπίσκοπος μέ τά όσα είπε...

Καί πού ξέρουμε, εάν ή κοπελιά έχει καλή διάθεση καί δέν είναι πολύ βαμένη μπορεί νά ψάξει καί νά βρεί τήν αλήθεια αύριο, μεθαύριο, καί νά γίνει καί βροντερή Χριστιανή καί νά τρίβουμε μετά τά μάτια μας

Αμήν
paratiritis88
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Evi_J »

Το βίντεο αυτό κυκλοφόρησε στο μισό internet περίπου πριν 2-3 εβδομάδες. Το athos είναι το 4ο φόρουμ που ακούω να γίνεται λόγος γι' αυτό.

Στα δύο από τα τρία φόρουμ έγινε σχεδόν σφαγή. Όλοι έπεσαν με τα μούτρα να κράξουν για το τι ηλίθιοι είναι οι ορθόδοξοι και πόσο έξυπνοι είναι οι αρχαίοι έλληνες... και σχετικές βρισιές.

Μόνο στο τρίτο φόρουμ εξελίχθηκαν ομαλά τα πράγματα. Κάτι που μου έκανε εντύπωση... Αλλά τέσπα.... Μυαλά δεν μπορείς να τους αλλάξεις... Εκτός αν είσαι άγιος. ΑΝ προσπαθήσουμε να γίνουμε βέβαια....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”