Στην Αθήνα τον Νοέμβριο ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Γενικότερη συζήτηση σχετικά με την ερμηνεία των προφητειών της Ορθοδοξίας και τα Σημεία των Καιρών στην Εποχή μας.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1768
Εγγραφή: Κυρ Αύγ 27, 2006 5:00 am

Δημοσίευση από 123 »

Χθες το βράδυ, στην εκπομπή του, ο Χαρδαβέλας απομυθοποίησε εντελώς τους μάγους και φυσικά τον Κόπερφιλντ.
Είχε κάποιον ταχυδακτυλουργό, που εξήγησε μερικά από τα συνήθη κόλπα, καθώς και μαρτυρίες ανθρώπων που έλαβαν μέρος σε κάποια εξαφάνιση ή καλλίτερα μεταφορά αυτών από τη σκηνή σε άλλο μέρος της αίθουσας. Όπως είπαν τους μετέφερε κάποιος σκοτεινός διάδρομος και συγχρόνως τους φώναζαν να τρέχουν.... !!!!!..... :lol:

Είναι μια καλοστημένη παράσταση και τίποτα άλλο. Τα πιστεύω του Κόπερφιλντ δεν τα ξέρω αλλά το άτομο είναι ένας καλός επαγγελματίας. Όλα εξηγούνται και μην ψάχνουμε για ζιζάνια... :evil:
Άσε που όπως μου είπαν δεν έλεγε και πολλά πράγματα η παράσταση... Πολύς θόρυβος για το τίποτα.... :wink: :wink: :wink:
stratos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: Δευ Νοέμ 14, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Ηλίας @ Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση από stratos »

Ένα μεταλλικό κουτί, τριπλοκλειδωμένο και σφραγισμένο με πλεξιγκλάς εμφανίζεται στη σκηνή. Εκεί φυλάσσονται έξι νούμερα που υποτίθεται ότι ο μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ έχει προβλέψει πριν από το σόου του. Τρεις τυχαία επιλεγμένοι θεατές από το κοινό δίνουν από δύο νούμερα ο καθένας, αλλά και μια άκρως προσωπική λεπτομέρεια. Ο ένας φορά άσπρο εσώρουχο, ο άλλος έχει κάνει έρωτα 23 ώρες πριν και το τρίτο άτομο έχει γενέθλια στις 16 Ιουνίου.

Όλα αυτά ο Κόπερφιλντ τα σημειώνει σε έναν λευκό πίνακα επί σκηνής. Οταν το κουτί ανοίγεται, τα ίδια νούμερα και οι ίδιες προσωπικές λεπτομέρειες αναγράφονται σε ένα διπλωμένο χαρτί και μια κασέτα που βρίσκεται μέσα στο κουτί. Επιπλέον, οι δύο πινακίδες του αυτοκινήτου που πάντοτε ήθελε να αποκτήσει ο παππούς του Κόπερφιλντ, έχουν τους ίδιους αριθμούς χαραγμένους πάνω τους. Το κόλπο ολοκληρώνεται με την εμφάνιση μιας καλογυαλισμένης Κάντιλακ της δεκαετίας του '60 πάνω στη σκηνή.

Και ρωτάμε εμείς: Ποιος μας διασφάλισε ότι οι θεατές που δήλωσαν τα συγκεκριμένα νούμερα επιλέχθηκαν άκρως τυχαία και δεν είχαν προ-επιλεχθεί; Κανείς. Σημειωτέον ότι το ίδιο νούμερο επαναλήφθηκε τουλάχιστον τρεις φορές στις παραστάσεις του Κόπερφιλντ στην Αθήνα, με διαφορετικά νούμερα κάθε φορά. Και τι συνέβη; Οι πινακίδες του αυτοκινήτου που πάντοτε ήθελε να αποκτήσει ο παππούς του Κόπερφιλντ είχαν κάθε βράδυ άλλους αριθμούς;

Δεύτερον: Δεκατρείς, επίσης τυχαία επιλεγμένοι θεατές οι οποίοι τυγχάνει να βρεθούν με μια τεράστια πλαστική μπάλα στα χέρια τους με τη λήξη μιας -συγκεκριμένης διάρκειας- μουσικής υπόκρουσης, καλούνται να ανεβούν στη σκηνή του γηπέδου και να καθίσουν στις ειδικά διαμορφωμένες καρέκλες.

Σε κλάσματα δευτερολέπτου, όλοι , από την εξέδρα της σκηνής όπου βρίσκονται, εμφανίζονται στο πίσω μέρος της αίθουσας και χειροκροτούν. Ο τηλεοπτικός φακός όμως κατάφερε να εντοπίσει έναν από αυτούς τους θεατές, ο οποίος ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη όταν ο μεγαλύτερος μάγος όλων των εποχών, τον εξαφάνισε μαζί με τους υπόλοιπους. "Ένιωσα ένα φοβερό τράνταγμα, σαν να έγινε σεισμός, και λίγο αργότερα κάποιος μας είπε να τρέξουμε και μάλιστα γρήγορα", δήλωσε ο θεατής.

Και πώς τους εξαφάνισε; Ήταν αλήθεια ή οφθαλμαπάτη; Ήταν ομολογουμένως από τα πιο εντυπωσιακά του νούμερα, μαζί με την στιγμή που μεταφέρθηκε σε ζωντανή σύνδεση στις Μπαχάμες. Για να επανέλθει κατόπιν στο χώρο του γηπέδου του ταε κβο ντο στο Φάληρο. Με τη διαφορά ότι τα νούμερα ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι πανέξυπνος. Ταλαντούχος. Χαρισματικός. Προκαλεί αβίαστα το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους.

Ως κύριο όπλο του στις παραστάσεις του όμως χρησιμοποίησε την ελληνική γλώσσα και όχι τα μαγικά του κόλπα. Χειροκρότημα, βλαμμένη πάπια, θέλεις το παιδί μου απόψε; Και γιατί ο θεατής να πληρώσει 175 ευρώ για να δει τον Κόπερφιλντ να μιλά ελληνικά και 50 ευρώ για να το δει από γιγαντο-οθόνη;

Αυτό που έκανε τέλεια δηλαδή ήταν μια stand up comedy με λογοπαίγνια, κολπάκια με τα μικρά παιδιά και πολλές εκπλήξεις. Αυτά που βλέπαμε όμως ως εικόνες από παλαιότερες παραστάσεις του, να πετάει, να κόβεται στα δυο, να κατακτά το κοινό με απίστευτες εικόνες, δεν τα είδαμε πουθενά στις εμφανίσεις του στην Αθήνα.

Πολύ καλός Κόπερφιλντ. Μήπως έπρεπε να είναι και λίγο καλύτερος. Ισως και να έπρεπε. Μήπως όμως και όλο αυτό το εμπόριο μέσα και έξω από το γήπεδο του ταε κβο ντο με τα μπλουζάκια και τα δεκάδες αντικείμενα προς πώληση θα έπρεπε να μην είναι τόσο μα τόσο προκλητικό;

Τώρα πια όχι, είναι η απάντηση για το εάν ο Κόπερφιλντ κάνει όσα έκανε παλιά. 50 εκατομμύρια δολάρια είναι το ύψος της περιουσίας του. Μια ζωή στην οποία έχει γνωρίσει την απόλυτη δόξα και αποδοχή. Και σήμερα; Τί υπάρχει σήμερα; Μήπως εκατομμύρια δολάρια που θα εισπράξει από τα εισιτήρια των εμφανίσεών του στη χώρα μας; Η άποψη είναι φυσικά προσωπική. Ελπίζουμε όμως την επόμενη φορά, να δούμε κάτι καλύτερο.
Εικόνα
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1644
Εγγραφή: Τρί Ιουν 13, 2006 5:00 am
Τοποθεσία: Χρήστος@Thessaloniki
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

stratos έγραψε: ...Και ρωτάμε εμείς: Ποιος μας διασφάλισε ότι οι θεατές που δήλωσαν τα συγκεκριμένα νούμερα επιλέχθηκαν άκρως τυχαία και δεν είχαν προ-επιλεχθεί; Κανείς....

...Ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ είναι πανέξυπνος. Ταλαντούχος. Χαρισματικός. Προκαλεί αβίαστα το γέλιο σε μικρούς και μεγάλους....

...Ως κύριο όπλο του στις παραστάσεις του όμως χρησιμοποίησε την ελληνική γλώσσα και όχι τα μαγικά του κόλπα....
Αψογος στις παρατηρήσεις σου στις οποίες συμφωνώ. Σε εμάς τα 6 νούμερα ήταν επίσης διαφορετικά. Ξέχασες να αναφέρεις οτι η επιλογή γινόταν με ρίψη φρίσβι όπου όποιος το έπιανε σηκωνώταν στην σκηνή. Στατιστικά αδύνατο να είναι στημένο. Το σοκ μου ήταν στις πινακίδες όπου τα νούμερα ήταν προχτυπημένα με πρέσσα και εκεί που ταπαιξα ήταν όταν εμφανίστηκε η κάντιλακ. Μούπεσε το σαγόνι.

Η επιλογή των 13 ατόμων έγινε με μπάλλες που κυκλοφορούσαν στην αίθουσα απο τον έναν στον άλλο και όταν σταμάτησε η μουσική αυτοί που τις είχαν σηκώθηκαν στην σκηνή. Το απόλυτο τυχαίο.

Εγώ και τα παιδιά μου ικανοποιήθηκαμε πάρα πολύ με αυτά που είδαμε.

Οσο για τα διαφημιστικά μπλουζάκια κλπ είναι αναπόσπαστο τμήμα του σόου μπίσνες και είναι αποδεκτό.

Η θεσσαλονίκη είναι πάντα πρακτική στις όψεις και απόψεις.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
Ionas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1964
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 09, 2006 6:00 am
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Δημοσίευση από Ionas »

eortologio_gr έγραψε:
stratos έγραψε: Αψογος στις παρατηρήσεις σου στις οποίες συμφωνώ. Σε εμάς τα 6 νούμερα ήταν επίσης διαφορετικά. Ξέχασες να αναφέρεις οτι η επιλογή γινόταν με ρίψη φρίσβι όπου όποιος το έπιανε σηκωνώταν στην σκηνή. Στατιστικά αδύνατο να είναι στημένο. Το σοκ μου ήταν στις πινακίδες όπου τα νούμερα ήταν προχτυπημένα με πρέσσα και εκεί που ταπαιξα ήταν όταν εμφανίστηκε η κάντιλακ. Μούπεσε το σαγόνι.
Η θεσσαλονίκη είναι πάντα πρακτική στις όψεις και απόψεις.
[/i]

Φίλε eortologio_gr είναι δυνατόν να συζητάμε σοβαρά τώρα αρχές 21ου αιώνα για "μάγους", αστρολόγους , μέντιουμ και παει λέγοντας; Δεν γνωρίζεις άραγε ότι υπάρχουν απίθανα κόλπα που μπορεί να σου φέρουν τον ουρανό σφοντίλι; Δηλαδή εθελούσια λέμε ναι στην απάτη και στο ψέμα;
Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 5014
Εγγραφή: Πέμ Μαρ 09, 2006 6:00 am

Δημοσίευση από lovethink »

Εγώ έλαβα ένα ανόητο e-mail το οποίο έλεγε να λέμε προσευχές την ώρα που κάνει κόλπα ο David για να αποτύχει
Να αποτύχει σε τι ? στο να μη δουλέψουν οι κλωστές που τον κρατάνε για να πετάξει ? άσε μη πέσει ο άνθρωπος από κει πάνω και το'χουμε και βάρος :lol:
Καλή Σαρακοστή
ilaros
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 25, 2007 5:00 am

Δημοσίευση από ilaros »

Στο κόλπο αιώρησης του Copperfield θεωρώ ότι δεν μπορεί να κρέμεται από σχοινιά, έστω και πολύ λεπτά, γιατί περνάει μέσα από κρίκους. Εγώ μέχρι τώρα πίστευα ότι χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικά πεδία για την ανύψωση. Τώρα αν χρησιμοποιεί και μαγεία δεν ξέρω, πάντως δεν θα ήταν και τόσο παράξενο.

Αν θυμάστε τρυκ ανύψωσης είχε γίνει και στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα, όπου είχε καλέσει αυτόν που λυγίζει κουτάλια (δεν θυμάμαι το όνομά του αυτή τη στιγμή), και τον είχαν σηκώσει (τον Χαρδαβέλλα) τέσσερις στα ακροδάκτυλα. Ο Χαρδαβέλλας μάλιστα δήλωση ότι αισθάνθηκε το σώμα του να αλαφραίνει κατά τη διάρκεια του τρυκ. Το συγκεκριμένο τρυκ κατά τη γνώμη μου ήταν μαγεία. Ακόμα και στο τρίτο από τα τρία βίντεο που κάποιος ανέφερε πριν από τρεις σελίδες γίνεται αυτό (πολύ πιθανό και αυτό να είναι μαγεία).

Και αφού το θέμα μας είναι οι ψευδαισθήσεις: στο γεροντικό αναφέρει ένα γεγονός, κατά το οποίο με δαιμονική ενέργεια μία γυναίκα φαινόταν ώς γάιδαρος. Όλοι την έβλεπαν με μορφή γαιδάρου, εκτός από έναν άγιο μοναχό ο οποίος την έβλεπε με την κανονική μορφή της, αλλά αντιλαμβανόταν και την δαιμονική ενέργεια. Φυσικά με επίκληση του μοναχού αυτού η ψευδαίσθηση κατέρρευσε.

Εν κατακλείδι, μαγεία και υπερδυνάμεις (όπως οι σούπερ ήρωες) θα βλέπουμε όλο και περισσότερο από εδώ και πέρα και δεν θα πρέπει να μας κάνουν εντύπωση. Ανήκουν, κατά τη γνώμη μου, στα σημεία των καιρών.
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: Πέμ Δεκ 15, 2005 6:00 am
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευση από Iosif »

Ο ΔΑΙΜΟΝΙΚΟΣ και ΨΕΥΤΙΚΟΣ δήθεν «Μεσσίας» και δήθεν «Σωτήρας τού κόσμου», που θα παρουσιαστεί μελλοντικά δημοσίως και παγκοσμίως, θα κάνει ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ δαιμονικά ή άλλα τεχνάσματα.
Αυτά θα γίνονται, για να πείσει τούς ανόητους, ότι είναι δήθεν ο αναμενόμενος «Μεσσίας».
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 1750
Εγγραφή: Τετ Σεπ 28, 2005 5:00 am
Τοποθεσία: USA

Re: Στην Αθήνα τον Νοέμβριο ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφ

Δημοσίευση από Melpomeni »

Iosif έγραψε:Πηγή: www.in.gr

Επτά εμφανίσεις στο Κλειστό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, το διάστημα 1-6 Νοεμβρίου και υπό τον τίτλο Η οικεία νύχτα των μεγάλων ψευδαισθήσεων, προγραμματίζει ο διασημότερος μάγος στον κόσμο, Ντέιβιντ Κόπερφιλντ.
Το εντυπωσιακό περιεχόμενο των παραστάσεων παρουσίασε στους Έλληνες δημοσιογράφους ο ίδιος, σε «ζωντανή» σύνδεση από το Λας Βέγκας.
Το ερώτημα που κυριάρχησε σε αυτή τη διαφορετική συνέντευξη Τύπου ήταν εάν όντως σκοπεύει να εξαφανίσει την Ακρόπολη! Η απάντησή του, σύμφωνα με τα Νέα, ήταν αφοπλιστική: «Μα, ποιος θέλει να δει την Ακρόπολη να χάνεται;».
Γι' αυτό λοιπόν αποφάσισε να εξαφανίσει περίπου 100 ανθρώπους, 13 σε κάθε παράσταση, τους οποίους θα διαλέγει στην τύχη από τους θεατές των παραστάσεων και θα μπορέσει να τους στείλει στη Χαβάη, στην Τζαμάικα ή όπου αλλού ονειρεύονται.
Όπως είπε, έχει ήδη πολλές προτάσεις για να εξαφανίσει πολιτικούς. «Όποιος πολιτικός έρθει στο σόου μου, είναι ευπρόσδεκτος να... εξαφανιστεί» ανέφερε, τονίζοντας ότι «είναι απολαυστικό να βλέπεις τις εκφράσεις στα πρόσωπά τους. Δεν θα ξεχάσω με τίποτε την έκφραση του Ρόναλντ Ρίγκαν».


Να κι ενας αλλος ταγκαλος !
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
baptist
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Παρ Μαρ 23, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: melissia

Δημοσίευση από baptist »

Ειναι μαγος,πρεπει για τη φημη που εχει αποκτησει.Ο διαβολος τον βοηθησε να φτασει εκει....κανει και τσαρλατανιες αλλα σιγουρα ψαχνεται με τα του εχθρου.Το καλυτερο κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι η πληρης περιφρονηση και η συσταση της και στον κυκλο μας.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προφητείες-Σημεία των Καιρών”