Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
Συντονιστής: Συντονιστές
Δε θέλω να το παίξω παρθένος, γιατί δυστυχώς δεν είμαι... Κι ακριβώς γι' αυτό πρέπει να πω ότι δεν είναι αμελητέο το πώς τα πάει κάποιος σε κάτι τέτοια θέματα.
Από προσωπική πείρα μπορώ να πω πως αν κάποιος δεν αγωνίζεται να είναι αγνός, τζάμπα κουράζεται στην πνευματική ζωή. Η αγνότητα είναι το πρώτο στάδιο στο οποίο πρέπει να αγωνιστούμε, κι εσείς κι εγώ.
"Ο γαρ σπείρων εις την σάρκα εαυτού, εκ της σαρκός θερίσει φθοράν. Ο δε σπείρων εις το πνεύμα εαυτού, εκ του πνεύματος θερίσει ζωήν αιώνιον"
Μακάρι ο Χριστός με την Ανάστασή του να μας σηκώσει, όπως τον Αδάμ, από τη μόνιμη θεληματική πτώση μας και να αγνίσει την καρδιά μας για να αγαπάει μονάχα Εκείνον.
Από προσωπική πείρα μπορώ να πω πως αν κάποιος δεν αγωνίζεται να είναι αγνός, τζάμπα κουράζεται στην πνευματική ζωή. Η αγνότητα είναι το πρώτο στάδιο στο οποίο πρέπει να αγωνιστούμε, κι εσείς κι εγώ.
"Ο γαρ σπείρων εις την σάρκα εαυτού, εκ της σαρκός θερίσει φθοράν. Ο δε σπείρων εις το πνεύμα εαυτού, εκ του πνεύματος θερίσει ζωήν αιώνιον"
Μακάρι ο Χριστός με την Ανάστασή του να μας σηκώσει, όπως τον Αδάμ, από τη μόνιμη θεληματική πτώση μας και να αγνίσει την καρδιά μας για να αγαπάει μονάχα Εκείνον.
-
efthumhs
- Κορυφαίος Αποστολέας

Νομίζω ότι πρέπει να συστηθώ και εγώ μετά απο καιρό.Νομίζω ότι το είχα κάνει και παιότερα αλλά απέτυχε...Με λένε Ευθύμιο - Νεκτάριο , είμαι 31 ετών ελεύθερος και είμαι καθηγητής Πληροφορικής σε ένα γυμνάσιο στο χωριό Ερατεινή (κοντά στο Γαλαξίδι). Το μόνο χόμπυ που έχω είναι η μουσική (να ακούω και να παίζω αφού παλιότερα ήμουν μέλος σε ένα ποπ συγκρότημα με κάποιες μικρές εμφανίζεις στην Αθήνα - ως φοιτητές που ήμασταν τα μέλη του γκρουπ).Αυτά για αρχή! Καλό Πάσχα εύχομαι σε όλους...
-
silver
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Ο efthumhs έγραψε :
Έργον ποίησον ευαγγελιστού της μόνης Πληροφορικής που θα αντέξει και πέραν του τάφου!
Ευχομαι Καλή και ευλογημένη Ανάσταση σε σένα και την οικογένειά σου.
===============
Την αρετή της φιλοπατρίας, τελευταία, την ευνουχίσαμε, τη στραγγαλίσαμε. Κι έμειναν τα πορτρέτα των ηρώων της φυλής μας στραπατσαρισμένα στους τοίχους των σχολείων… Κι απέμειναν κάποια λεβεντοπαλλήκαρα αποφασισμένα να θυσιαστούν για την πατρίδα, σαν το Σολωμό Σολομού και τον Τάσο Ισαάκ, να περιμένουν μιμητές… Η μεγαλύτερη αυτοθυσία είναι η θυσία για την πατρίδα, γιατί υπερασπίζεσαι πατρογονικές εστίες και χώματα.
Αδελφέ σαν μέλος αυτού του φόρουμ σε καλώς-ορίζω, και σου εύχομαι τα επιμορφωτικά σου σεμινάρια να τα κάνεις στά Βιβλία ενός άλλου Καθηγητού της Πληροφορικής (Λόγου), για Πνευματική οικοδομή των παιδιών που ο Κύριος θα φροντίζει να σου στέλνει.και είμαι καθηγητής Πληροφορικής σε ένα γυμνάσιο στο χωριό Ερατεινή (κοντά στο Γαλαξίδι).
Έργον ποίησον ευαγγελιστού της μόνης Πληροφορικής που θα αντέξει και πέραν του τάφου!
Ευχομαι Καλή και ευλογημένη Ανάσταση σε σένα και την οικογένειά σου.
===============
Την αρετή της φιλοπατρίας, τελευταία, την ευνουχίσαμε, τη στραγγαλίσαμε. Κι έμειναν τα πορτρέτα των ηρώων της φυλής μας στραπατσαρισμένα στους τοίχους των σχολείων… Κι απέμειναν κάποια λεβεντοπαλλήκαρα αποφασισμένα να θυσιαστούν για την πατρίδα, σαν το Σολωμό Σολομού και τον Τάσο Ισαάκ, να περιμένουν μιμητές… Η μεγαλύτερη αυτοθυσία είναι η θυσία για την πατρίδα, γιατί υπερασπίζεσαι πατρογονικές εστίες και χώματα.
evagelia έγραψε:Σας χαιρετώ όλους,με λένε
ευαγγελια είμαι χήρα,μένω τα τελευταία χρονια στην USA,
είμαι από θεσσαλονίκη,έχω δυο παιδιά παντρεμένα στην Ελλάδα.
χαίρομαι παρα πολύ που είμαι στον χώρο σας,σας εύχομαι όλους Ο Θεός να σας δίνη δύναμη k,υγεία.Ευλογια.
Καλή Ανάσταση
Καλως ωρισες Ευαγγελια ! Σε ποιο μερος μενεις στις ΗΠΑ ?
Εγω στο New Jersey.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
vfilip έγραψε:Με λένε Βαγγέλη , 40 ετών παντρεμένος με 3 παιδιά .
Ευχαριστώ πολύ το Νίκο για την διάθεση αφιλοκερδώς αυτού του ιστόχωρου όπου μπορούμε να εκθέτουμε τις ιδέες μας και τους προβληματισμούς μας .
Η όρεξη μου για τα πνευματικά ξεκίνησε όταν κάτι συνέβη στη ζωή μου όπου το θεώρησα ως Θεία παρέμβαση . από τότε ξεκίνησα μια προσπάθεια .
εγινα μέλος αυτού του site ψάχνοντας κάτι για τον Αθω ,και μου αρέσει να βρίσκομαι εδώ διότι δημοσιεύω τις σκέψεις μου !
Εσείς ποιοί είστε ?
Εμπρός συστηθείτε μας :) :)
Ego eime o Jiannis apo STOUTTGART-GERMANIA
IMOUNA TON MARTIO STA MONASTIRIA KOUTLOUMOUSIOU KAI IBIRON.
HTANE KAI TA DIO POLI PREA, ALA TO KOUTLOUMOUSIOU HTANE I ANTHROPI PAPRA POLI FILOXENI.
EITAN KATI POLI SIMANTIKO STHN ZOH MOU KI ELPIZO NA KSANAGEINI; AMA THELEI H PANAGIA...
ME AGAPI... JANNIS
Re: Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !
[
HTANE KAI TA DIO POLI PREA, ALA TO KOUTLOUMOUSIOU HTANE I ANTHROPI OREA POLI FILOXENI.
EITAN KATI POLI SIMANTIKO STHN ZOH MOU KI ELPIZO NA KSANAGEINI; AMA THELEI H PANAGIA...
ME AGAPI... JANNIS
HTANE KAI TA DIO POLI PREA, ALA TO KOUTLOUMOUSIOU HTANE I ANTHROPI OREA POLI FILOXENI.
ME AGAPI... JANNIS