www.ierapostoli.gr

Διάφορες σελίδες που ανακαλύψαμε εμείς, ή εσείς, και πιστεύουμε ότι ενδιαφέρουν και κάποιους άλλους.

Συντονιστής: Συντονιστές

chrisden
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chrisden »

Αγαπητέ lovethink νομίζω πως θα ήταν τίμιο να έλεγες και το θέμα της ομιλίας που σ' ενόχλησε.

Ευχαριστώ

Χρήστος
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

chrisden έγραψε:Αγαπητέ lovethink νομίζω πως θα ήταν τίμιο να έλεγες και το θέμα της ομιλίας που σ' ενόχλησε.

Ευχαριστώ

Χρήστος
Mόνο κατ'ιδίαν. Δεν νομίζω ότι αντέχω ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος πεντακοπλασσιαστό γύρο με τα ίδια θέματα
chrisden
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chrisden »

Εγώ απλώς ζήτησα τον τίτλο του θέματος που σ' ενόχλησε. Αλλά εάν πιστεύεις πως θα σε ταλαιπωρήσει κάτι τέτοιο σεβαστό.
Προξενεί πάντως εντύπωση πως αρκούσε ένα κήρυγμα - ακόμα κι αν δεχτούμε πως ήταν άστοχο - για να κινδυνέψεις ν' απομακρυνθείς από την πίστη σου όπως λες!!!

Νά σαι καλά
AUONITHS
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AUONITHS »

Nα μου επιτραπεί να πω το λογισμό μου..
Στηρίζω προσωπικά τον π.Κωνσταντίνο για τον ξεκάθαρο λόγο του γενικά μα και την σαφέστατη θέση του ενάντια στα οικουμενιστικά ανοίγματα, την αίρεση… το διαπιστώνει κανείς ακούγοντας τις αναλύσεις των οικουμενικών συνόδων...
Μου έχει κάνει ιδιέτερη εντύπωση η αγάπη και ο σεβασμός τόσο για την στήριξη της αγιοπατερικής διδασκαλίας από τα κείμενα του ή τον ξεκάθαρο λόγο του !
Είναι θαυμαστό και μπράβο του για την μοναδική στήριξη που έδωσε στον μακαριστό και πολύ προσφιλή μας π. Ιωάννη Ρωμανίδη !!!
θα παρέπεμπα να τον ακούσετε σε τρείς ομιλίες του που έχει κάνει ,το τι είπε και πως τα είπε…!!!
βέβαια από προσωπικό στιλ θα προτιμούσα ένα πιο σαφή και ξεκάθαρο λόγο για την «ξεφτίλα των Πατριαρχικών »….αλλά αυτό νομίζω είναι άλλο.. δεν ακυρώνει στο παραμικρό την χαριτωμένη παρουσία του.
:wink:
υ.σ.Δεν σας κάνει εντύπωση η μη ξεκάθαρη στάση ακόμη και του εκλεκτού π .Ιερόθεου ;
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

chrisden έγραψε:Εγώ απλώς ζήτησα τον τίτλο του θέματος που σ' ενόχλησε. Αλλά εάν πιστεύεις πως θα σε ταλαιπωρήσει κάτι τέτοιο σεβαστό.
Προξενεί πάντως εντύπωση πως αρκούσε ένα κήρυγμα - ακόμα κι αν δεχτούμε πως ήταν άστοχο - για να κινδυνέψεις ν' απομακρυνθείς από την πίστη σου όπως λες!!!

Νά σαι καλά
chrisden μου θα σου στείλω pm
Αν γράψω εδώ θα γίνει πανικός και θα πουν ότι ξεκινάω θέματα :wink:
Αυτό είναι όλο
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

AUONITHS έγραψε: δεν ακυρώνει στο παραμικρό την χαριτωμένη παρουσία του]
Οταν λες χαριτωμένη εννοείς τη Χάρη και όχι τη χαριτωμενιά φαντάζομαι
Γιατί μόνο χαριτωμένα δε τα λέει ..........
AUONITHS
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AUONITHS »

Χαριτωμένη παρουσία εννοώ ,άνθρωπο του θεού αγαπητέ…διαφωνείς;
Μπορεί να έχει ο καθείς από μας αλλιώτικη άποψη και κάποιες φορές αλλοτριωμένη γενικά για τα πράματα του θεού ,έξω από την Αγιοπατερική ερμηνεία αυτό δεν ακυρώνει τον λόγο θεού που βγαίνει από τον λόγο του..
ούτε την αλήθεια του θεού που θα μας κρίνει κάποια μέρα!

#-o
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σελίδες που ανακαλύψαμε και ίσως σας ενδιαφέρουν”