Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
nkope
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkope »

Καλώς ήρθατε στην παρέα μας pan και vaggelia. Θα χαρούμε πολύ ν΄ακούσουμε και τις απόψεις σας στα θέματα που συζητάμε, ή να βάλετε κι εσείς όποιο θέμα θέλετε να συζητήσουμε μέσα στα πλαίσια των σκοπών αυτού του forum.

Επίσης καλωσορίζουμε κι όλα τ΄άλλα νέα μέλη που έσπευσαν να ενωθούν με την παρέα μας αμέσως μετά την επαναλειτουργία του forum. Ελπίζουμε από δω και πέρα να μην παρουσιαστούν άλλα προβλήματα στη λειτουργία του.
theophania
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

aπαντηση

Δημοσίευση από theophania »

με λενε φανη κ ειμαι 27χρονων παντρεμενη 2 χρονια κ φωτορεπορτερ στο επαγγελμα.θελω να μου πειτε τη γνωμη σασ για την νεα μοδα τησ καμπαλασ τησ γιογκασ κ των κεντρων αυτογνωσιασ
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: aπαντηση

Δημοσίευση από Melpomeni »

theophania έγραψε:με λενε φανη κ ειμαι 27χρονων παντρεμενη 2 χρονια κ φωτορεπορτερ στο επαγγελμα.θελω να μου πειτε τη γνωμη σασ για την νεα μοδα τησ καμπαλασ τησ γιογκασ κ των κεντρων αυτογνωσιασ
Καλως ωρισες Φανη !
Η γνωμη μου για τα παραπανω κατασκευασματα ειναι η εξης :
>:)
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Άβαταρ μέλους
Evi_J
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: aπαντηση

Δημοσίευση από Evi_J »

theophania έγραψε:με λενε φανη κ ειμαι 27χρονων παντρεμενη 2 χρονια κ φωτορεπορτερ στο επαγγελμα.θελω να μου πειτε τη γνωμη σασ για την νεα μοδα τησ καμπαλασ τησ γιογκασ κ των κεντρων αυτογνωσιασ

Καλώς ήρθες Φανή! Με το ωραίο όνομα κιόλας!

Σε ότι αφορά της πληροφορίες που θες θα σου πρότεινα να ανοίξεις νέο θέμα μιας και εδώ είναι μόνο για τις συστάσεις. Θα σε βοηθήσω όπως μπορώ σε εκείνο το θέμα.
tinios
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tinios »

Απ' ότι φαίνεται, άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη!
Παρ' όλο που άλλος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο παππούς, τελικά ο "παππούς', τουλάχιστον από όσους απάντησαν εδώ, είμαι εγώ!
Έίμαι 50 ετών, παντρεμένος με Τηνιακιά, εξ' ου και το ψευδώνυμο, και έχω δύο κόρες, και ένα υποψήφιο "γυιό', βαρβαριστί γαμπρό!
Ιδ. υπάλληλος, πτωχός πλην τίμιος!
Ο Κύριος εβασίλευσεν, ευπρέπειαν ενεδύσατο.
inaapp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από inaapp »

Σας χαιρετώ κι εγώ αγαπητά μέλη του Forum.
Με λένε Βασίλη, είμαι 33 χρόνων (όσο ήταν ο Κύριός μας στην επί γής ζωή του ) στο επάγγελμα είμαι ....πρός το παρόν το κρατάω μυστικό και δεν έχω παιδιά αλλά ευτυχώς ο Θεός με ευλόγησε και μου έδωσε δυο πανέμορφα, πανέξυπνα, χαριτωμένα κοριτσάκια (όπως δηλ. είναι ο πατέρας τους :-k ). Μη με παρεξηγήτε αλλά έχω αδυναμίες, και ζητώ την κατανόησή σας γιατί μου αρέσουν οι κολώνες (οι πλάκες χα,χα,χα,χα,χα,)
joi
Νέο Μέλος
Νέο Μέλος

Δημοσίευση από joi »

Καλησπέρα και από μένα! :)
Παρακολουθώ το site σας αρκετό καιρό και μου αρέσει πολύ, αλλά δεν είχα το θάρρος να γράψω στο forum σας!
Ίσως επειδή η παιδεία μου σε θέματα θεολογικά είναι αρκετά φτωχή!
Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε ένα αθεϊστικό και ανθρωποκεντρικό περιβάλλον (εκτός Ελλάδας), όπου η λέξη ΘΕΟΣ απλά δεν υπήρχε στο λεξικό!
Αφορμή για να ξεκινήσω την εσωτερική μου αναζήτηση και να καταλάβω ότι ο άνθρωπος χωρίς τον ΘΕΟ είναι ένα τίποτα, ήταν η κολλητή μου φίλη, η οποία παρότι προερχόταν από μουσουλμανική οικογένεια, πίστευε ότι ο πραγματικός ΘΕΟΣ είναι αγάπη και αγκαλιάζει όλο τον κόσμο.
Προσωπικά άρχισα να εκκλησιάζομαι τα τελευταία χρόνια.
Νιώθω μεγάλη γαλήνη κάθε φορά που βρίσκομαι μέσα στην εκκλησία (προσπαθώντας, το κατά δύναμιν, να επικεντρώνομαι στη Θεία Λειτουργία και όχι στο πλήθος που γεμίζει ασφυκτικά την Εκκλησία κάθε Κυριακή!)
Μου αρέσει να διαβάζω πνευματικά βιβλία, αν και ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος.
Μπορεί να μην ξέρω την Αγία Γραφή, τις επιστολές των Αποστόλων ή τα Πατερικά Κείμενα απ' έξω, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι νιώθω απερίγραπτη χαρά και ευφορία κάθε φορά που φέρνω στο μυαλό μου το ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, κάθε φορά που στρέφω το βλέμμα μου ψηλά στον ουρανό, κάθε φορά που κοινωνώ των αχράντων ΤΟΥ μυστηρίων!
Τίποτα απ'ότι κάνω δε με γεμίζει όπως με γεμίζει η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ!
Σας ζητώ συγνώμη γιατί πιθανόν να σας κούρασα με την φλυαρία μου!
Α, ξέχασα να σας πω το όνομα μου!
Με λένε Ιωάννα, είμαι 23 χρονών,ζω στα Γιάννενα και είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην πληροφορική.

Ο ΘΕΟΣ ας ελεήσει όλο τον κόσμο και μας!
Την αγάπη μου σε όλους! :) :) :)
jimysn
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από jimysn »

Δημήτρης κοντά στα 44, ψαγμένος-άψαχτος, μένω στα Τρίκαλα, θέλω να πω ότι εργάζομαι ως εκπ/κός στην Α/θμια εκπ/ση....η οικογένειά μου είναι τετραμελής.
Βρίσκω την ιστοσελίδα και τις συζητήσεις αρκετά ενδιαφέρουσες.
Χάρηκα και τα λέμε.......... :lol: 8) :lol:
nick
Απλό Μέλος
Απλό Μέλος

Δημοσίευση από nick »

Νεκτάριος, 42, εργένης, έδρα Αθήνα, λείπω πολύ στην επαρχία για εργασιακούς λόγους (μηχανικός). Μπαίνω τακτικά στο site αλλά σπάνια συμμετέχω τις συζητήσεις. Συχνά είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Είστε ωραία παρέα.

Τα ενδιαφέροντά μου είναι (με τη σειρά) δουλειά, διάβασμα, γυμναστήριο, κολυμβητήριο. Εκκλησιάζομαι τακτικά στην Αγία Σοφία αρκεί να είμαι στην Αθήνα. Δεν έχω πάει στο Όρος ούτε στους Άγιους τόπους. Έχω σκοπό να πάω το 2008 και στα δυο.

Ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστώ με κάποιους από εσάς από κοντά.
NIKOSZ
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από NIKOSZ »

tinie,Βασίλη,Ιωάννα,Δημήτρη,Νεκτάριε καλως ορισατε !

Καλη δυναμη,καλο αγωνα και καλη συνεχεια σε ολους σας !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”