Σχολεία : Αποκαθήλωση των εικόνων
Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές
"Εδώ μέσα στο φόρουμ εξαιτίας σας ( πολλών ) ανακαλύπτω μια άλλη Ορθοδοξία
Που με τρομάζει και που δεν με εκφράζει" (lovethink)
Συμφωνώ με την άποψή σου. Κι εγώ αυτό διαπιστώνω. Η Ορθοδοξία δεν έχει ανάγκη τους διάφορους ταλιμπάν και μουτζαχεντίν. να περιπολούν....
Γινήκαμε χειρότεροι και από τους χειρότερους..... Μη ξεχνάμε πως κι ο Χριστός έζησε ως μετανάστης.
Εικονομάχοι και εικονολάτρες καταντήσαμε. Ντροπή μας!!!!!
Ξεχνούμε πως "ουκ έχωμεν ώδε μένουσαν πόλιν αλλά την μέλλουσαν επιζητούμεν..."
Πως????.......
Εαν φταίνε όλοι οι άλλοι, εμείς που "γνωρίζουμε" την αλήθεια δεν φταίμε καθόλου?????
Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ
Που με τρομάζει και που δεν με εκφράζει" (lovethink)
Συμφωνώ με την άποψή σου. Κι εγώ αυτό διαπιστώνω. Η Ορθοδοξία δεν έχει ανάγκη τους διάφορους ταλιμπάν και μουτζαχεντίν. να περιπολούν....
Γινήκαμε χειρότεροι και από τους χειρότερους..... Μη ξεχνάμε πως κι ο Χριστός έζησε ως μετανάστης.
Εικονομάχοι και εικονολάτρες καταντήσαμε. Ντροπή μας!!!!!
Ξεχνούμε πως "ουκ έχωμεν ώδε μένουσαν πόλιν αλλά την μέλλουσαν επιζητούμεν..."
Πως????.......
Εαν φταίνε όλοι οι άλλοι, εμείς που "γνωρίζουμε" την αλήθεια δεν φταίμε καθόλου?????
Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΤΝΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ
Δεν ξέρω πόσοι το πιάσανε, γι'αυτό θέλω να το ξαναπώ και να το ξανατονίσω, συμφωνώντας απόλυτα με τον π.Αντώνιο.pAntonios έγραψε: Ας υπερασπιζόμαστε κάπου-κάπου και τους Έλληνες διότι ας το καταλάβουμε είμαστε μειονότητα!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ, ΝΑΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΟΙ ΝΗΦΑΛΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟΙ, ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ!!
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΒΑΝΤΑΖ ΚΛΠ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ.
Γιά όλους οι Διεθνής Αμνηστία και η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κάνουν παρεμβάσεις και τους εξασφαλίζουν απρόσκοπτη (την θρασύτατη) δράση τους, εν ονόματι της ελευθερίας, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ!!
Οι Παπικοί, οι Χιλιαστές, οι Προτεστάντες, οι Μουσουλμάνοι (τους δωρίζουμε πανάκριβα οικόπεδα, γιά να δημιουργήσουν μεγαλοπρεπέστατα Τζαμιά και Πνευματικό Κέντρο διαδόσεως του Μουσουλμανισμού), ακόμη και οι Σκοπιανοί, όλοι έχουν προνόμια και αλωνίζουν. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΦΕΚΙ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ..
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
ΕΣΤΩ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ!
Μπράβο σας, π.Αντώνιε. Μιλάτε πάντα τόσο σταράτα. Δε μας σκανδαλίζετε (που πήγε να πει ο Μάνος). Μας τονώνετε. Είναι ηρωϊκή η στάση σας. Μαζί με του Παναγιωτάτου Θεσσαλονίκης Ανθίμου και κάποιων άλλων Ιεραρχών, που ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΗΘΕΥΣΟΥΝ..
Το Ευρωπαϊκό κράτος που λέγεται Κύπρος έριξε όμως στα πολύ χαμηλά τις υποχρεώσεις του έναντι των πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι βέβαια δεν ψηφίζουν τον Μάιο. Αγνόησε προκλητικά την υποχρέωση που είχε έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) να υιοθετήσει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου νομοσχέδιο που να φέρνει την Κύπρο σε συμμόρφωση με την οδηγία της ΕΕ για το καθεστώς των πολιτών τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα σε κράτος μέλος για περίοδο πέραν των πέντε ετών.
Ακολουθώντας μια εθνοκαθαρκτική και ουσιαστικά ρατσιστική πολιτική, επέλεξε να καθυστερήσει την κατάθεση και εφαρμογή σχετικού νομοσχεδίου, καταπατώντας τα θεσμοθετημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών τρίτων χωρών. Κατάθεσε σχετικό νομοσχέδιο μόλις την περασμένη Πέμπτη (23 Μαρτίου), με προοπτική συζήτησης το τέλος του 2006! Βάσει της σχετικής οδηγίας της ΕΕ, τα κράτη μέλη είχαν υποχρέωση να ενσωματώσουν την οδηγία στην εθνική τους νομοθεσία μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2006.
Η Κύπρος όμως που κόπτεται για την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για την λύση στη βάση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου, σφυρίζει αδιάφορα όταν πρόκειται για τα ανθρώπινα δικαιώματα μή Κυπρίων
Έχει ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά προτιμά την εθνική καθαρότητα, και τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε αυτούς που έχουν δικαιώματα βάσει του ευρωπαϊκού κεκτημένου και σ’ αυτούς που τους αρνείται τα ευρωπαϊκά τους δικαιώματα το υπέρτατο κράτος που λέγεται Κυπριακή Δημοκρατία. Και μετά περιμένουμε δικαιοσύνη από την διεθνή κοινότητα
Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού
Αντιπρόεδρος των Ενωμένων Δημοκρατών
Ακολουθώντας μια εθνοκαθαρκτική και ουσιαστικά ρατσιστική πολιτική, επέλεξε να καθυστερήσει την κατάθεση και εφαρμογή σχετικού νομοσχεδίου, καταπατώντας τα θεσμοθετημένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών τρίτων χωρών. Κατάθεσε σχετικό νομοσχέδιο μόλις την περασμένη Πέμπτη (23 Μαρτίου), με προοπτική συζήτησης το τέλος του 2006! Βάσει της σχετικής οδηγίας της ΕΕ, τα κράτη μέλη είχαν υποχρέωση να ενσωματώσουν την οδηγία στην εθνική τους νομοθεσία μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2006.
Η Κύπρος όμως που κόπτεται για την εφαρμογή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και για την λύση στη βάση του Ευρωπαϊκού κεκτημένου, σφυρίζει αδιάφορα όταν πρόκειται για τα ανθρώπινα δικαιώματα μή Κυπρίων
Έχει ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά προτιμά την εθνική καθαρότητα, και τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε αυτούς που έχουν δικαιώματα βάσει του ευρωπαϊκού κεκτημένου και σ’ αυτούς που τους αρνείται τα ευρωπαϊκά τους δικαιώματα το υπέρτατο κράτος που λέγεται Κυπριακή Δημοκρατία. Και μετά περιμένουμε δικαιοσύνη από την διεθνή κοινότητα
Καλή Σαρακοστή
-
pAntonios
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Εάν κακώς ομίλησα μαρτύρησον περί του κακού, αγαπητέ!
Εάν κακώς ομίλησα μαρτύρησον περί του κακού, αγαπητέ!lovethink έγραψε:Iερέα με τέτοιες απόψεις πρώτη φορά βλέπω
Ιερέα που κάνει διακρίσεις σε Ελληνες και αλλοδαπούς
Ακαταλαβίστικο για ότι ΝΟΜΙΖΑ πως ήταν η Ορθοδοξία μέχρι σήμερα
Εδώ μέσα στο φόρουμ εξαιτίας σας ( πολλών ) ανακαλύπτω μια άλλη Ορθοδοξία
Που με τρομάζει και που δεν με εκφράζει
Ελπίζω μόνο να μοιάζει εδώ έτσι αυτή η γωνιά και να μην είναι έτσι η πίστη μας και οι ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ που για ΑΓΑΠΗ μίλησαν και με ΑΓΑΠΗ πορεύτηκαν πάντα τα ΕΘΝΗ
......................................................................................
Μην κάνεις αφορισμούς και γενικεύεσεις...
Η εγώ δεν κατάλαβα τι έγραψα η εσύ δεν διάβασες προσεκτικά.
Δεν μου εξηγησες όμως με παράθεση κειμένου που ήταν το άσχημο...
Το άσχημο κατά τη γνώμη μου είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα εξακολουθούν να κάνουν κατάχρηση του δικαιώματος να γράφουν "ελεύθερα" υποτίθεται (ανεξέλεγκτα στην ουσία!) αλλά εις βάρος της αλήθειας και των υπολοίπων. Και από την άλλη κόπτονται για τα δικαιώματα των δήθεν μειονοτήττων.
Εγώ εκείνο που ξέρω τόσα χρόνια (και έχω αρκετές δεκαετίες στην πλάτη μου!) είναι ότι ο Έλληνας είναι τόσο κομπλεξικός ώστε δεν ξέρει να υπερασπιστεί ούτε τα δικαιώματά του, όταν χρειάζεται! Πράγμα που κάνουν αυτονόητα όλοι οι άλλοι λαοί. Πρώτα το σπίτι τους και μετά οι άλλοι.
Και μην βαυκαλίζεσαι ότι προωθείς τον τύπο του καλού Χριστιανού. Η εκκλησία ποτέ δεν υπεστήριξε το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" αλλά ευλόγησε τα όπλα όταν επρόκειτο για την υπεράσπιση των δικαίων της φυλής, των ιερών και οσίων μας. Αν και δεν ηταν αυτό το θέμα μας. Δεν ξέρω γιατί μερικοί το τραβούν πάντοτε προς τς εκεί που θέλουν το πράγμα...
Εκτός και αν σου αρέσει ο ραγιαδισμός που ακόμη μερικοί δεν λένε να πετάξουν από πάνω τους μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς (δέν ήταν και λίγα άλλωστε!) στους Οθωμανούς! Φαίνεται ότι οι Κύπριοι μας ξεπέρασαν και σ αυτό και μπορούν πλέον να καταλάβουν ποιό είναι το συμφέρον τους.
π. Αντ.
lovethink έγραψε:Το Ευρωπαϊκό κράτος που λέγεται Κύπρος έριξε όμως στα πολύ χαμηλά τις υποχρεώσεις του έναντι των πολιτών τρίτων χωρών, οι οποίοι βέβαια δεν ψηφίζουν τον Μάιο. Αγνόησε προκλητικά την υποχρέωση που είχε έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) να υιοθετήσει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου νομοσχέδιο που να φέρνει την Κύπρο σε συμμόρφωση με την οδηγία της ΕΕ για το καθεστώς των πολιτών τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα σε κράτος μέλος για περίοδο πέραν των πέντε ετών.
Λοιπον Μανο,για να ξαναγυρισουμε στο θεμα μας ,τι προτεινεις να γινει οταν κατεβουν,η για να μην κατεβουν οι εικονες απο τα σχολεια;
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Re: Εάν κακώς ομίλησα μαρτύρησον περί του κακού, αγαπητέ!
Ευχαριστώ γιά την δικαίωση μου, αν και σβήστηκαν οι απαντήσεις μου δεν με ενοχλεί ουδόλως, γιατί φάνηκε περίτρανα τί συμβαίνει με ορισμένους. Προφανώς έχουν στο μυαλό τους ή θέλουν να περάσουν την θέση ότι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ = ΗΛΙΘΙΟΣ αλλιώς δεν εξηγείται η περίπτωσή τους ή είναι 5η φάλαγγα του οικουμενισμού και τη παγκοσμιοποίησης. Ότι συμβάλει στην επιβίωση της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού είναι γι'αυτούς απορριπτέο. Όπως έγραψα και σε προηγούμενη απαντησή μου είναι η νέα "ράτσα χριστιανών" κατ'όνομα και κατ'ουσία κάνουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποτίθεται ότι πρεσβεύει ο όρος "ορθόδοξος έλληνας" έγραψαν ότι κι εμείς είμαστε μετανάστες, τύφλα να έχουν οι Αναρχικοί δηλαδή.pAntonios έγραψε:Και μην βαυκαλίζεσαι ότι προωθείς τον τύπο του καλού Χριστιανού. Η εκκλησία ποτέ δεν υπεστήριξε το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω" αλλά ευλόγησε τα όπλα όταν επρόκειτο για την υπεράσπιση των δικαίων της φυλής, των ιερών και οσίων μας. Αν και δεν ηταν αυτό το θέμα μας. Δεν ξέρω γιατί μερικοί το τραβούν πάντοτε προς τς εκεί που θέλουν το πράγμα...
Εκτός και αν σου αρέσει ο ραγιαδισμός που ακόμη μερικοί δεν λένε να πετάξουν από πάνω τους μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς (δέν ήταν και λίγα άλλωστε!) στους Οθωμανούς! Φαίνεται ότι οι Κύπριοι μας ξεπέρασαν και σ αυτό και μπορούν πλέον να καταλάβουν ποιό είναι το συμφέρον τους.
π. Αντ.
Βλέπεις π.Αντώνιε ότι αν και φαίνομαι από καποιους "ακραίος" τελικά με δικαιώνουν οι ίδιοι με τις απόψεις τους κατά τον ποιό ισχυρό τρόπο.
Έγω τους λέω αφού εμείς ως έλληνες και ορθόδοξοι είμαστε γιά πέταμα και εξαφάνιση, να χαθούμε τότε αφού αυτό είναι γιά το καλό του κόσμου.
Μιλάνε γιά ακραίους, φανατικούς, νεοναζί, χουντικούς χρυσαυγίτες, ταλιμπάν, θερμοκέφαλους τώρα πρόσθεσε κάποιος και τον όρο Μουτζαχεντίν. Ας κρίνουν οι υπόλοιποι όμως ποιών είναι ακραίες οι απόψεις όσων είναι κατά της παγκοσμιοποίησης και της πανθρησκείας (οικουμενισμού) ή οι δικές τους.
"Εξ ημών εξήλθον, αλλ' ουκ ήσαν εξ ημών, ει γαρ ήσαν εξ ημών, μεμενήκεισαν αν μεθ' ημών, αλλ' ίνα φανερωθώσιν ότι ουκ εισί πάντες εξ ημών." Ιωάννου Α΄
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά οι θα φταίμε εμείς οι Έλληνες! Όχι γιατί δεν πήραμε μέτρα εναντίον των μεταναστών, ή λαθρομεταναστών! Αλλά γιατί εμείς επιλέξαμε να ζούμε μια ζωή από την οποία έχουμε βγάλει τελείως τον Χριστό!Thomas15n έγραψε:
Τρανό παράδειγμα είναι το Κόσοβο σήμερα οι Αλβανοί είναι το 90% γιατί εκτός της υπεργεννητικότητας ταυτόχρονα διώξαν τους Σέρβους, πριν τον 2ο παγκ.πόλεμο ήταν περίπου το 40%, μετά τον πόλεμο φτάσαν το 60% και μετά τους Αμερικανούς το 90% και βέβαια τώρα ζητούν την ανεξαρτησία τους πάνω σε Σερβική γή, γιατί ιστορικά το Κόσοβο είναι πολύ περισσότερο Σερβικό από Αλβανικό. Αυτό με τα μυαλά που κουβαλάμε στην Ελλάδα θα το πάθουμε και εμείς, τότε οι Αλβανοί να είστε σίγουροι δεν θα κάνουν επιλογή σε "καλούς" και "κακούς" έλληνες αλλά θα τους πάρει όλους η μπάλα. Βέβαια τότε θα λένε οι έλληνες "στερνή μου γνώση να σ'είχα πρώτα" αλλά θα είναι αργά πολύ αργά.
Δεν έχουμε φόβο Θεού, γι' αυτό έχουμε γεμίσει φοβίες και ανασφάλειες!
Όποιος θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθήσει την Ελλάδα μας, ας προσπαθήσει να γίνει καλύτερος Χριστιανός! Ας προσπαθήσει να πλησιάσει την αγιότητα! Αν είμασταν καλοί Χριστιανοί, τότε, ακόμη και ο υπόλοιπος πληθυσμός της γης (περίπου 6,5 δις) να μας κήρυτε τον πόλεμο δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα! Γιατί θα είχαμε τον πιο δυνατό σύμμαχο με το μέρος μας!
Όπως είπε και ο Απόστοος Παύλος : "Κύριος εμοί βοηθός και ου φοβηθήσομαι. Τι ποιήσοι μοι άνθρωπος";
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Αυτό λέω, "Αυτό με τα μυαλά που κουβαλάμε στην Ελλάδα θα το πάθουμε και εμείς" Δεν διαφωνούμε. Οι πολιτικοί κυρίως και άλλοι παράγοντες και μέσα στην διοίκηση της Εκκλησίας ΔΙΑΒΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και εθνικά και Θρησκευτικά. Αφήνουν να πλανιέται η εικόνα του Άρπα Κόλλα γιά να έχουν τον κεφάλι τους ήσυχο, τίποτε μα τίποτε κατά την γνώμη μου δεν γίνεται τυχαία (το έχω ξαναγράψει) Όλα μα όλα γίνονται βάσει σχεδίου, έχουμε ευθύνη όλοι μας, αλλά έχουν διαβρώσει σε τέτοιο βαθμό τον λαό μας που δεν αντιδράει πλέον αλλά παρακολουθεί απαθής την κατρακύλα του. Γι'αυτό είμαι αντίθετος σε όσους λένε μην μιλάτε αλλά αφήστε τα στους "αρμόδιους" Ε λοιπόν αυτοί οι "αρμόδιοι" μας κατέστρεψαν, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Μόνα τους τα πράγματα στην Ελλάδα φτάσανε σ'αυτά τα χάλια; ΟΧΙ βέβαια κάποιοι ευθύνονται. Μας θέλουν άβουλους και φοβισμένους να περνάνε τα σχέδιά τους χωρίς αντίδραση αποπροσανατολίζωντας ταυτόχρονα τον λαό μας με πλαστά προβλήματα δημιουργώντας του πλαστές ανάγκες ώστε να είναι συνέχεια στην γωνία και να τις τρώει.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Η αλήθεια είναι ότι οι πολιτικοί μας δεν ήσαν, κατά τη γνώμη μου, αντάξιοι των προσδοκιών μας!
Αλλά, δυστυχώς, κάποιοι μας έριξαν την φάκα και εμείς την δαγκώσαμε! Θαμβωθήκαμε από την σωματική καλοπέραση και την χλιδή και, προκειμένου να τα αποκτήσουμε, δεχθήκαμε - πολύ εύκολα - να θυσιάσουμε τα ιδανικά μας! Διώξαμε από την καθημερινότητά μας τον Ίδιο τον Δημιουργό μας! Και αυτό πληρώνουμε τώρα!
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν λίγοι (δεν γνωρίζουμε πόσοι, υπάρχουν όμως), πιστοί Χριστιανοί! Και ακριβώς επειδή οι συνθήκες δεν ευνοούν την ανάπτυξη του Χριστιανικού πνεύματος, η προσπάθειά τους να παραμείνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Χριστιανοί, είναι συγκινητική! Είναι πραγματικοί ήρωες! ΑΥΤΟΙ είναι που κρατάνε την Ελλάδα όρθια, γιατί χάρη σ’ αυτούς ο Θεός μας προστατεύει και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το σχέδιο της υποταγής μας στην Ευρωπαϊκή κουλτούρα, που προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης (επιφανειακά), δημοκρατία (επιφανειακή), παγκοσμιοποίηση και – κυρίως – αθεΐα!
Αφού κατάλαβαν ότι με την βία, όχι μόνο δεν μπορούν να πετύχουν τίποτε (τρανό παράδειγμα οι διωγμοί), αλλά δίνουν την ευκαιρία στην Εκκλησία να αναδείξει πρότυπα (τους αγίους μας) και έτσι να επεκταθεί η διάδοσή της, προσπαθούν τώρα με τον ύπουλο, καθαρά διαβολικό τρόπο της «καλοπέρασης»!
Ο Γέρων Παΐσιος είπε ότι, σήμερα, για να γίνει κάποιος πρωθυπουργός πρέπει να είναι μασόνος! Εκεί φτάσαμε! Γι‘ αυτό, όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο διαφθορείο! Αλλά ας μην απελπιζόμαστε! Ας ξεκινήσουμε τον αγώνα, εμείς, όσοι μπορούμε και όπως μπορούμε, και ο Θεός θα μας βοηθήσει, όπως πάντα!
Αλλά, δυστυχώς, κάποιοι μας έριξαν την φάκα και εμείς την δαγκώσαμε! Θαμβωθήκαμε από την σωματική καλοπέραση και την χλιδή και, προκειμένου να τα αποκτήσουμε, δεχθήκαμε - πολύ εύκολα - να θυσιάσουμε τα ιδανικά μας! Διώξαμε από την καθημερινότητά μας τον Ίδιο τον Δημιουργό μας! Και αυτό πληρώνουμε τώρα!
Ευτυχώς όμως που υπάρχουν λίγοι (δεν γνωρίζουμε πόσοι, υπάρχουν όμως), πιστοί Χριστιανοί! Και ακριβώς επειδή οι συνθήκες δεν ευνοούν την ανάπτυξη του Χριστιανικού πνεύματος, η προσπάθειά τους να παραμείνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ Χριστιανοί, είναι συγκινητική! Είναι πραγματικοί ήρωες! ΑΥΤΟΙ είναι που κρατάνε την Ελλάδα όρθια, γιατί χάρη σ’ αυτούς ο Θεός μας προστατεύει και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το σχέδιο της υποταγής μας στην Ευρωπαϊκή κουλτούρα, που προσφέρει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης (επιφανειακά), δημοκρατία (επιφανειακή), παγκοσμιοποίηση και – κυρίως – αθεΐα!
Αφού κατάλαβαν ότι με την βία, όχι μόνο δεν μπορούν να πετύχουν τίποτε (τρανό παράδειγμα οι διωγμοί), αλλά δίνουν την ευκαιρία στην Εκκλησία να αναδείξει πρότυπα (τους αγίους μας) και έτσι να επεκταθεί η διάδοσή της, προσπαθούν τώρα με τον ύπουλο, καθαρά διαβολικό τρόπο της «καλοπέρασης»!
Ο Γέρων Παΐσιος είπε ότι, σήμερα, για να γίνει κάποιος πρωθυπουργός πρέπει να είναι μασόνος! Εκεί φτάσαμε! Γι‘ αυτό, όλη η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο διαφθορείο! Αλλά ας μην απελπιζόμαστε! Ας ξεκινήσουμε τον αγώνα, εμείς, όσοι μπορούμε και όπως μπορούμε, και ο Θεός θα μας βοηθήσει, όπως πάντα!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Re: Εάν κακώς ομίλησα μαρτύρησον περί του κακού, αγαπητέ!
Και μόνο αυτή η φράση τα λέει όλαpAntonios έγραψε:Το άσχημο κατά τη γνώμη μου είναι ότι κάποιοι εδώ μέσα εξακολουθούν να κάνουν κατάχρηση του δικαιώματος να γράφουν "ελεύθερα".[/b]
[
Τις όποιες ανησυχίες σας για τους μετανάστες θα μπορούσατε να τις εκφράσετε στον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας με κάποια επιστολή σας
Ισως αυτός να μην έχει σύνορα στην αγάπη του επειδή ζει με αυτούς τους ανθρώπους που εσείς θεωρείτε ανεπιθύμητους ,
και όχι σε ένα φόρουμ που μπορεί ένας πιστός μετανάστης να δει έναν ιερέα να μην απλώνει μια ανοιχτή αγκαλιά στον μετανάστη
Θα ήθελα να σας δω σαν ιερέα να λέτε "Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ και ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , και πρέπει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ να προσευχόμαστε και ΟΛΟΥΣ να τους βοηθάμε "
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ΤΙΜΙΟΥΣ μετανάστες
Με όσους σκοτώνουν και κλέβουν έχω αλλά και πάλι το ίδιο κάνουν και πολλοί Ελληνες και ας αναλάβει η πολιτεία τις ευθύνες της
Δεν θα πάρω ένα όπλο στη πλάτη για να σημαδεύω όποιον αλβανό δω να περνάει έξω από το σπίτι μου ( όπως σε κάποια χωριά που απαγόρευσαν στους Αλβανούς κατοίκους να κυκλοφορούν μετά τις 8 το βράδυ !!!!! )
Δεν αγαπώ τη χούντα μήτε τον Παπαδόπουλο όπως πολλοί εδώ πέρα
Προχτές μόλις μπήκε θέμα για το πολυτεχνείο κρύφτηκε από τη πρώτη σελίδα
Αυτό τα λέει όλα
Δεν προωθώ κανένα είδος Χριστιανού και δεν αντέχω τις κάθε είδους ταπεινολογίες
Δεν θα μπω μέσα να γράψω "είμαι ο χειρότερος όλων είμαι ο πιο αμαρτωλός είμαι ο πιο άχρηστος" γιατί πολύ απλά αυτά τα γνωρίζει ο καθένας μέσα του αν τα νιώθει και πως τα νιώθει και δεν τα διατυμπανίζει σε ένα φόρουμ που κανείς δεν γνωρίζει κανέναν
Συνεχίζω και επιμένω πως δεν αποπνέεται τουλάχιστον σε μένα , καμμία Αγάπη έτσι όπως θα έπρεπε
Αγαπάτε μόνο τους Ελληνες
Ο Χριστός για σας δεν έχει άλλα παιδιά πλην των Ελλήνων , ούτε παρέχει τη χάρη Του πουθενά πλην των Ελλήνων
Οσο για σένα Μελπομένη σταμάτα να με ρωτάς πράγματα αυτονόητα που αγγίζουν τα όρια των ερωτήσεων που κάνουν άλλα μέλη σε άλλα μέλη για το τι πρεσβεύουν
Και για να σου λύσω την απορία αν και δεν θα έπρεπε γιατί δεν έχω καμμία υποχρέωση να σου δώσω καμμία απάντηση
Θα σου πω απλά να διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα σε αυτό το θέμα
Που αναφέρω πως κάποτε είχαμε εικόνες και στα Τρόλεϊ
Μακάρι να είχαμε και σήμερα παντού
Οσο για το "ήθος" μας και την "Πατριδογνωσία" και τον "πατριωτισμό" μας , την επόμενη φορά που θα πάμε σούπερ μάρκετ πριν αγοράσουμε ένα προϊόν ας αναλογισθούμε σε ποιά χώρα έχει φτιαχτεί ακόμα κι αν είναι Ελληνικό
Διότι μπορεί αυτό το Ελληνικό εργοστάσιο να λειτουργεί σε χώρα μεταναστών για να έχει κέρδος εκμεταλευόμενο τους "εδώ μετανάστες" στην ίδια τους τη χώρα με χαμηλούς μισθούς
Καλή Σαρακοστή