Ευλογημένοι είστε όσοι ο Θεός σας έδωσε την ευκαιρία να βιώσετε το θαύμα Του!
Να τα λέτε αυτά, για να μπορεί όλος ο κόσμος να παίρνει επιπλέον δύναμη από την παρουσία Του, και να μπορώ κι εγώ ο ανάξιος και πολύ αμαρτωλός, να αναθεωρώ την ελπίδα μου προς Αυτόν, αφού δεν μπορώ - ο ανάξιος - να έχω άμεση επικοινωνία μαζί Του!
Αδελφέ μου Γιάννη (giannisxr) απάντησες στο ερώτημα που σου είχα θέσει σε άλλη ενότητα, αν το Μοναστήρι στο οποίο αναφερόσουν εκεί, ήταν η Ι.Μ. Αγάθωνος στην Υπάτη Φθιώτιδας.
Ένα Μοναστήρι που - κατόπιν επιμονής κάποιου συγγενή μου - επισκέπτομαι κάθε χρόνο από το 2001 και μετά και το οποίο έγινε πανελληνίως γνωστό λόγω του άφθαρτου σκηνώματος του Βησσαρίωνα, αλλά και λόγου του ότι ο Ηγούμενός του, πατέρας Δαμασκηνός, είχε περάσει ανάλογη περιπέτεια με αυτήν του Αρχιεπισκόπου μας, πριν από 12 περίπου χρόνια. Η μεταμόσχευση ήπατος που του είχε κάνει τότε ο ίδιος ιατρός (Τζάκης) στο ίδιο Νοσοκομείο, ήταν απόλυτα επιτυχής.
Τι είδα με τα μάτια μου
Συντονιστής: Συντονιστές
αυτου ειναι
ο π. Δαμασκηνος ηταν καθηγητης μου στο λυκειο και αν σημερα σπουδασα αυτο που σπουδασα το οφειλω σ αυτον τελος παντων οπως και να εχει ειμαι κι εγω τακτικος επισκεπτης του μοναστηριου
αν ξαναπας να ακουσεις τις διδαχες του πατρος Δαμασκηνου προκειται για ανθρωπο που ξερει τι λεει και ποτε το λεει ειναι ειλικρινα ανθρωπος που εχει δεχθει την θεια χαρη.... εχω ιστορια με το συγκεκριμενο ατομο που δεν ειναι της παρουσης....
ο π. Δαμασκηνος ηταν καθηγητης μου στο λυκειο και αν σημερα σπουδασα αυτο που σπουδασα το οφειλω σ αυτον τελος παντων οπως και να εχει ειμαι κι εγω τακτικος επισκεπτης του μοναστηριου
αν ξαναπας να ακουσεις τις διδαχες του πατρος Δαμασκηνου προκειται για ανθρωπο που ξερει τι λεει και ποτε το λεει ειναι ειλικρινα ανθρωπος που εχει δεχθει την θεια χαρη.... εχω ιστορια με το συγκεκριμενο ατομο που δεν ειναι της παρουσης....
η αναλυση σκοτωνει την αγαπη
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)
(αγιος νικολαος βελιμιροβιτς)
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Είχα πάει για ένα Σαββατοκύριακο τον Οκτώβρη και δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω. Παρ' όλο που το θέλω πολύ να πηγάινω, άλλες συγκυρίες με κρατάνε μακριά! Αν τον επισκεφθείς πάντως, δώσε του, σε παρακαλώ πολύ, χαιρετίσματα από τον Απόστολο και τη σύζυγό του Μαρία.giannisxr έγραψε:αυτου ειναι
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.