Πιστευω οτι η αντιδραση ειναι επιβεβλημενη.Thomas15n έγραψε:Πρόσεξα ότι το στύλ είναι δυτικό και δεν έχει να κάνει με την ορθόδοξη αντίληψη. Νομίζω ότι ίσως δεν πρέπει να δίνουμε και τόση σημασία σε κάθε βλακεία που βγαίνει από ορισμένους ανεγκέφαλους που προκαλούν γιά να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Νομίζω ότι με τις οξείες και άκαιρες αντιδράσεις τους δίνουμε αυτό που ζητάνε. Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο θέμα χρειάζεται αρκετή διάκριση να αντιδράς όταν πλήττεται η ουσία της πίστης και όχι τα εξωτερικά φαινόμενα. Η γνώμη μου είναι μπορεί να είναι και εσφαλμένη γιά μερικούς αλλά έστι το καταλαβαίνω. Στο μέλλον σίγουρα θα βγούν και χειρότερα, αν η αντίδραση είναι όμως άκαιρη και οξεία ενυπάρχει ο κίνδυνος της γελοιοποίησης που το επιδιώκουν ώστε να αδρανοποιηθούν οι αντιδράσεις εμμέσως. Όταν γελοιοποιήσεις τον αντίπαλο συνήθως τον νικάς στο ψυχολογικό επίπεδο οπότε και τα λογικότερα επιχειρήματά του καταντούν γελοία και κατά συνέπεια άχρηστα. Εκεί χρειάζεται διάκριση και σοβαρότητα στις αντιδράσεις μιλάω σε πιό ευρύ επίπεδο. Αυτό το έχω δει στην περίπτωση της Συνθήκης Σέγκεν οι εκδηλώσεις που έγιναν κατά της συνθήκης γελοιοποιήθηκαν από τα μέσα μαζικής "ενημέρωσης" (βλ. παραπληροφόρησης) και μία συνθήκη που υπονομεύει την προσωπική ελευθερία του καθενός πέρασε χωρίς ουσιαστικές αντιδράσεις.
Μια απλη και αποτελεσματικη αντιδραση, που να τους χτυπαει εκει που τους ποναει,δηλαδη στην τσεπη τους.
Μπουκοτ,σε οποιον διαφημιζει με ασεβεια,κανεις να μην αγοραζει οχι μονο το διαφημιζομενο προιον,αλλα και ολα τα αλλα προιοντα αυτης της Εταιριας.
Αν δεν αντιδρασουμε σε λιγο θα μας βαλουν να προσκυναμε σατανικα συμβολα.