Βαβούρα !!!

Πνευματικά θέματα

Συντονιστές: pAntonios, Συντονιστές

Απάντηση
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Βαβούρα !!!

Δημοσίευση από eortologio_gr »

Alefteris έγραψε:Πρέπει να ζητήσουμε να γίνει αγιασμός εδω μέσα διότι δεν εξηγείτε κάθε φορά αυτό το πράγμα! Όσες συζητήσεις έχω παρακολουθήσει καταλήγουν σε τσακωμούς και βαβούρα! Διατί βρε ευλογημένοι? Λίγη διάκριση δεν έχουμε?
Εντάξει αδελφέ μου, ΟΚ, "διάκριση". Πως σχολιάζεις με "διάκριση" το παρακάτω μηνυμα ?

Τώρα αν εσύ επιμένεις στο ίδιο τροπάρι- και βάζεις και την ιερά φωνή του Αγίου Παϊσίου να υποστηρίζει δήθεν την παναιρετική τακτική των "εκπροσώπων" του Θεού στο όνομα της αποφυγής της κατάκρισης- ενώ είναι κριτική καλοπροαίρετη με σκοπό την αφύπνιση των κοιμισμένων πιστών και όχι την εξοντωτική καταδίκη του αιρετικού ποιμένος- τότε δεν έχω άλλο να σου ευχηθώ, παρά να προσέξεις μη φάς "μπισκότο" απο το χέρι του πάπα...

Δεν σε προσβάλει ενα τέτοιο μηνυμα ?

Αντέδρασε σε παρακαλώ με "διάκριση" για να παραδειγματιστώ και εγώ.

Χρ
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
pAntonios
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Είναι μερικοί που κολλάνε...

Δημοσίευση από pAntonios »

Είναι μερικοί που κολλάνε στα ίδια και στα ίδια και χαλάνε όλες τις συζητήσεις είτε παρεμβάλοντας αντιπαραθέσεις, είτε θέτοντας άσχετα θέματα σαν μαιντανό.
Κάποιοι άλλοι "τσιμπούνε" αμέσως και η συζήτηση πάει κατά διαβόλου...

Τι θα κάνουμε με τη μάστιγα αυτή; Το χωροφύλακα;

Πως θα γίνει να μην απαντάμε σε προσωπικό επίπεδο, ούτε θετικά ούτε αρνητικά. Άλλο το φόρουμ και άλλο το τσατ ρούμ, είπαμε...

Κύριε ελέησον!
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
Melpomeni
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Melpomeni »

Χρειαζεται επειγοντως εμπειρος Νηπιαγωγος , με Ιωβεια υπομονη και με μια μεγαλη μαγκουρα.
Και κανενας εξορκισμος δεν θα εβλαπτε...σιγουρα ο ταγκαλος χωνει την ουρα του παντου.
...ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΜΕΘ`ΥΜΩΝ ΕΙΜΙ ΠΑΣΑΣ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ. ΑΜΗΝ.
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Εμένα Χρήστο δε μ΄ ενοχλεί τόσο το να προτιμούν κάποιοι να κατακρίνουν τους πάντες και τα πάντα, προσπαθώντας ν΄ αποφύγουν να κρίνουν τον εαυτό τους, όσο το ότι το forum έχει γίνει πολύ ρηχό τώρα τελευταία. Εννοώ ότι τα θέματα που συζητούνται είναι του συρμού και τα σχόλια πάνω σ΄αυτά επιφανειακά. Έχω πολύ καιρό να δω θέμα με πνευματική αξία και απάντηση με θεολογική αξία.

Στην πραγματικότητα, όπως λέει ο π. Αντώνιος, έχουμε μετατρέψει το forum σε chat. Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπω πια συχνά παλιά μέλη που άρθρωναν λόγο με πνευματική αξία.
theophania
Βασικός Αποστολέας
Βασικός Αποστολέας

Δημοσίευση από theophania »

πιστευω πως δεν ειναι κακο και λιγη αντιπαραθεση.αλλιως αν συμφωνουσαμε ολοι θα ηταν βαρετο.απλα αν μπορει ο π.Αντωνιος να βαζει μερικα καινουργια θεματα σαν πνευματικος η καποιος αλλος πατερ. :roll:
Ierodiakonos
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Ierodiakonos »

Αδελφέ δεν αναφερόμουν σε εσένα όταν έκανα το σχόλιο!Συγνώμη αν ενοχλεί που καταδικάζω την ένταση και τη φαγομάρα!Να 'ναι ευλογημένο
pAntonios
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Συγχωρέστε με...

Δημοσίευση από pAntonios »

Δεν πρόκειται για σένα ευλογημένε...
Αλλά δεν θυμάμαι τώρα για ποιόν πρόκειται, δεν κρατάω άλλωστε ονόματα!!!

Συγχωρέστε με...
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ
ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΕΚΕΝ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά θέματα”