Περί Αντιχρίστου...και Δευτέρας Παρουσίας
Συντονιστής: Συντονιστές
-
despinael
- Τακτικό Μέλος

Περί Αντιχρίστου...και Δευτέρας Παρουσίας
Ακουσα πως κανείς δε γνωριζει πότε θα γινει η αφιξης του και πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσια.Πως γίνεται ο πατερ Μαξιμος να έχει βγάζει ένα τετοιο συμπέρασμα και να τρομάζει τον απλό λαικο κοσμάκι που έχει αγνοια απο όλα αυτά??Δηλαδη πηγαίνει αντιθετα με τις γραφές και όλους τους άλλους αγιους πατερες μας.Σημερα διαβαζα εντελώς τυχαία Κάποια αρθρα στο διαδικτυο και ειλικρινα μου σηκωθηκε η τρίχα της κεφαλής μου.
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μακριά από τις ρήσεις του Μάξιμου!
Εξ άλλου, ας μην ξεχνάμε ότι έχει εκδιωχθεί από τον Μητροπολίτη Κορίνθου, όπου ανήκε το υποτιθέμενο μοναστήρι του!
Εξ άλλου, ας μην ξεχνάμε ότι έχει εκδιωχθεί από τον Μητροπολίτη Κορίνθου, όπου ανήκε το υποτιθέμενο μοναστήρι του!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Ο π. Μαξιμος αποπέμθφει.
Και καλα εγινε αμαρτια ειναι να εχουμε τους αρχιψευδοπροφητες Χιλιαστες και Πεντηκοστιανους να μας δειχνουν το βιβλιο του Π Μαξιμου το 2014.
Ο Αντιχριστος αργει αρκετα, οσοι ειναι τυχεροι θα δουν την διαλυση της Τουρκιας.
Εκτος και εαν σκοπευει να ζησει κανεις 150 χρονια ακομα.
Και καλα εγινε αμαρτια ειναι να εχουμε τους αρχιψευδοπροφητες Χιλιαστες και Πεντηκοστιανους να μας δειχνουν το βιβλιο του Π Μαξιμου το 2014.
Ο Αντιχριστος αργει αρκετα, οσοι ειναι τυχεροι θα δουν την διαλυση της Τουρκιας.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Εγω ρωτησα και στο Α.Ο. και δεν τον ηξερε κανεις, ουτε ειχε μεινει χρονια οπως ελεγε εκει.
Αντιθετα μου ειπαν οτι εχει τρελλοχαρτο, για να διαφευγει τυχον νομικες συνεπειες.
Επισης καταδικαστηκε και απο την Ιερα Συνοδο, και με αποφαση του οικειου Μητροπολιτη.
Ο Μακαριστος Παντελεημων της Κορινθου, τον ανεχοταν χρονια και τον ανεμενε να συνελθει, αλλα εχει και η υπομονη τα ορια της.
Ο Κορινθου Διονυσιος, τον εξαπεστειλε, και θα πρεπει να τον λυπομαστε και να ευχομαστε, να συνελθει και να ξεφυγει απο τον διαβολικο ιστο της πλανης στον οποιο εχει μπλεξει. (ηθελημενα η μη, Κυριος Ιδε)
Το βιβλιο του ειναι για οσους θελουν να κανουν διδακτορικο στην τρελλα.
Ασυναρτητοι υπολογισμοι, θεωριες ταραγμενου μυαλου, αυθαιρετα συμπερασματα, κλπ κλπ.
Μην το διαβαζετε, και μην πεφτει κανεις σε αυτο το καναλι της διαβολολογιας, εμεις εχουμε ΧΡΙΣΤΟΝ, και οτι, μα οτι και να γινει, σε Αυτον ελπιζουμε και Αυτον περιμενουμε να Ερθει να μας Παραλαβει εν μετανοια.
Για τα υπολοιπα δεν ειναι δουλεια μας να ασχολουμαστε, παρα μονο με την σωτηρια της ψυχης μας μεσα απο την οδο της Εκκλησιας μας.
Αντιθετα μου ειπαν οτι εχει τρελλοχαρτο, για να διαφευγει τυχον νομικες συνεπειες.
Επισης καταδικαστηκε και απο την Ιερα Συνοδο, και με αποφαση του οικειου Μητροπολιτη.
Ο Μακαριστος Παντελεημων της Κορινθου, τον ανεχοταν χρονια και τον ανεμενε να συνελθει, αλλα εχει και η υπομονη τα ορια της.
Ο Κορινθου Διονυσιος, τον εξαπεστειλε, και θα πρεπει να τον λυπομαστε και να ευχομαστε, να συνελθει και να ξεφυγει απο τον διαβολικο ιστο της πλανης στον οποιο εχει μπλεξει. (ηθελημενα η μη, Κυριος Ιδε)
Το βιβλιο του ειναι για οσους θελουν να κανουν διδακτορικο στην τρελλα.
Ασυναρτητοι υπολογισμοι, θεωριες ταραγμενου μυαλου, αυθαιρετα συμπερασματα, κλπ κλπ.
Μην το διαβαζετε, και μην πεφτει κανεις σε αυτο το καναλι της διαβολολογιας, εμεις εχουμε ΧΡΙΣΤΟΝ, και οτι, μα οτι και να γινει, σε Αυτον ελπιζουμε και Αυτον περιμενουμε να Ερθει να μας Παραλαβει εν μετανοια.
Για τα υπολοιπα δεν ειναι δουλεια μας να ασχολουμαστε, παρα μονο με την σωτηρια της ψυχης μας μεσα απο την οδο της Εκκλησιας μας.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αδελφοί με προβληματίζει κάτι .γιαυτο το σημάδι του αντιχρίστου φωβάμε μηπως το έχουμε απο το κινητό η απο κατι αλλο.θα είναι φανερό?στην Αποκάλυψη λεέι οτι θα έιναι στο δέξι χέρι η στο μέτοπο.και εγώ πιστέυω πως θα αργήσει η έλευση αν και αυτό δεν πρέπει να μας προβληματίζει.αυτο που πρέπει να σκεφτώμαστε είναι το πόσο ετοιμη είμαστε εμέις και τη απολογία θα έχουμε στο φοβερό βήμα.Ευχομαι να είναι καλή για ολους
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Μη φοβάσαι αδελφέ μου! Η Εκκλησία θα μας προειδιοποιήσει όταν έρθει η ώρα!Gewrgiosgr έγραψε:Αδελφοί με προβληματίζει κάτι .γιαυτο το σημάδι του αντιχρίστου φωβάμε μηπως το έχουμε απο το κινητό η απο κατι αλλο.θα είναι φανερό?στην Αποκάλυψη λεέι οτι θα έιναι στο δέξι χέρι η στο μέτοπο.και εγώ πιστέυω πως θα αργήσει η έλευση αν και αυτό δεν πρέπει να μας προβληματίζει.αυτο που πρέπει να σκεφτώμαστε είναι το πόσο ετοιμη είμαστε εμέις και τη απολογία θα έχουμε στο φοβερό βήμα.Ευχομαι να είναι καλή για ολους
Είναι δυνατόν ο Χριστός μας, που σταυρώθηκε για να μας σώσει, να μην μας προειδοποιήσει για τέτοια συμφορά; Μόνο αυτοί που δεν πιστέψουν τις προειδοποιήσεις θα ξεγελαστούν!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

Πες μου σε παρακαλώ , πώς ακριβώς υπολόγισες με τόση ακρίβεια το 150 ?panos0 έγραψε:Ο π. Μαξιμος αποπέμθφει.
-
PerlMaster
- Έμπειρος Αποστολέας

Το πότε θα γίνουν αυτά τα γεγονότα δεν έχω ιδέα , μπορεί να γίνουν από αύριο μέχρι 1 δισ/ριο χρόνια , πάντως με αυτά που διαβάζω στις ειδήσεις και αυτά που συμβαίνουν γύρω μου νομίζω ότι είμαστε κοντά . Πριν λίγες μέρες ήταν μια παρέα από νέα παιδιά έξω από την εκκλησία σε ένα παγκάκι και γελώντας βγάζαν τα φτερά (όχι τα πούπουλα) από ένα ζωντανό περιστέρι μέχρι που απόκαμε . Η αγάπη έχει ψυχρανθεί , χειρότερα και από τις «κλασσικές» αμαρτίες ,είναι η πλήρης αδιαφορία για τον διπλανό . Το βλέπω και στη δουλειά μου, οι άνθρωποι είναι σαν υπνοβάτες που δε σκέφτονται τίποτα πνευματικό . Δε θέλουν υποχρεωτικά να σου κάνουν κακό , αλλά μπροστά στο συμφέρον τους δε το έχουν σε τίποτα να κόψουν το κεφάλι , ακριβώς έτσι . Τίποτα δε τους νοιάζει μπροστά στο προσωπικό τους κέρδος , ηδονή και αίσθημα ικανοποίησης από την επιβολή της εξουσίας τους στους άλλους , πόσα παραδείγματα θα είχα να πω , αλλά και θα μου έβγαινε και μένα αρκετή κακία . Πριν κανά δύο μέρες έπεσα στην ακόλουθη σελίδα:
http://impantokratoros.gr/3D206C5D.el.aspx
Είναι ένα όραμα από τον καλό Θεό στον Άγιο Ιωάννη της Κροστάνδης , του έδειξε το βδέλυγμα της ερημώσεως μέσα στο τρίτο ναό του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ στις ημέρες εκείνες . Βλέπει ο Άγιος ολοζώντανα περιστατικά που θα συμβούν εκείνο τον καιρό, πραγματικά τρόμαξα . Ο καλός Θεός να δυναμώσει τους χριστιανούς που θα ζουν τότε.
http://impantokratoros.gr/3D206C5D.el.aspx
Είναι ένα όραμα από τον καλό Θεό στον Άγιο Ιωάννη της Κροστάνδης , του έδειξε το βδέλυγμα της ερημώσεως μέσα στο τρίτο ναό του Σολομώντος στην Ιερουσαλήμ στις ημέρες εκείνες . Βλέπει ο Άγιος ολοζώντανα περιστατικά που θα συμβούν εκείνο τον καιρό, πραγματικά τρόμαξα . Ο καλός Θεός να δυναμώσει τους χριστιανούς που θα ζουν τότε.
-
plagiaskepsi
- Κορυφαίος Αποστολέας

-
despinael
- Τακτικό Μέλος

Αν αναφερθουμε στο γνωστο μπαρκοουντ ,γνωριζουμε ολοι μας πως ειναι το σημαδι του Αντιχριστου απλα το θεμα ειναι πως το περναν σε μας και τους τροπους που προσπαθουν να μας το επιβαλουν.Π.χ η κινηση του χεριου για να βαλεις (εαν εχεις)την πιστωτικη σου καρτα στην υποδοχη ληψης της ,υποδηλωνη κατι...τι?αυτη την κινηση θα κανουμε οσοι δεχτουνε το σημαδι του και θα πορευουν μαζι τους στο αιωνιο πυρ.Δεν θα μπορεις να αγοραζεις τπτ δεν μπορεις να μετακινηθεις και πολλα αλλα τα οποια τα γνωριζουμε.Σκοπος είναι ποιοι θα φανουν δυνατοι για να μην το δεχτουν...και διαλεξουν να ζησουν στην αιωνια γαληνη και την στεγη του Θεου αλλα θα μαρτυρησουν για αυτή τους την πραξη.
Τα χρόνια είναι κοντα και το σιγουρο είναι πως αυτα που θα γίνουν θα τα ζήσουμε πολυ έντονα και μαρτυρηκά ..δυστυχώς
Τα χρόνια είναι κοντα και το σιγουρο είναι πως αυτα που θα γίνουν θα τα ζήσουμε πολυ έντονα και μαρτυρηκά ..δυστυχώς
Και εκείνος που διψά ας έλθη και εκέινος που το επιθυμεί ας πάρει το νερό της ζωής δωρεάν.