Υπάρχει μαγαζί που πουλάει προιόντα από το Αγιον Ορος ;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
Domna
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Υπάρχει μαγαζί που πουλάει προιόντα από το Αγιον Ορος ;
Παιδιά, έχω μια ερώτηση. Γνωρίζει κανείς ένα μαγαζί το οποίο να πουλάει διάφορα προιόντα από το Αγιον Ορος , όπως για παράδειγμα , κρασιά, μέλι , ελαιόλαδο , τσάι κτλ. τα οποία είναι από το Αγιο Ορος και εαν ναι , τα στέλνουν και στο εξωτερικό ;
Ο αληθινός χριστιανός έχει τρία γνωρίσματα:
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
1. Διαβάζει τον Λόγο του Θεού (Αγία Γραφή).
2. Τον εφαρμόζει στη ζωή του.
3. Φροντίζει να τον διαδίδει για να σώζονται και οι άλλοι και να γίνονται κοινωνοί του θαύματος που έζησε.
-
agiooros
- Διαχειριστής

- Επικοινωνία:
Αυτό εδώ είναι στο Άγιο Όρος.
Επικοινώνησε μαζί του να δεις εάν στέλνει στο εξωτερικό.
http://www.athosart.gr/
Επικοινώνησε μαζί του να δεις εάν στέλνει στο εξωτερικό.
http://www.athosart.gr/
-
filotheitis
- Τακτικό Μέλος

Re: Υπάρχει μαγαζί που πουλάει προιόντα από το Αγιον Ορος ;
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .Domna έγραψε:Παιδιά, έχω μια ερώτηση. Γνωρίζει κανείς ένα μαγαζί το οποίο να πουλάει διάφορα προιόντα από το Αγιον Ορος , όπως για παράδειγμα , κρασιά, μέλι , ελαιόλαδο , τσάι κτλ. τα οποία είναι από το Αγιο Ορος και εαν ναι , τα στέλνουν και στο εξωτερικό ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΚΕΙ, Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
Re: Υπάρχει μαγαζί που πουλάει προιόντα από το Αγιον Ορος ;
Καλημέρα,filotheitis έγραψε:ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ .Domna έγραψε:Παιδιά, έχω μια ερώτηση. Γνωρίζει κανείς ένα μαγαζί το οποίο να πουλάει διάφορα προιόντα από το Αγιον Ορος , όπως για παράδειγμα , κρασιά, μέλι , ελαιόλαδο , τσάι κτλ. τα οποία είναι από το Αγιο Ορος και εαν ναι , τα στέλνουν και στο εξωτερικό ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΕΚΕΙ, Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΘΑ ΣΕ ΓΕΛΑΣΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ
Ναι έχει δίκιο. Είναι κάτω από τον Ναό της Αγίας Τριάδος στον Πειραιά (Λ. Βασιλέως Γεωργίου Α΄και Εθνικής Αντιστάσεως / τηλ: 210 4177271) και νομίζω ότι τα προιόντα είναι της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου.
-
eis_anazitisin
- Απλό Μέλος

- Επικοινωνία: