Πίνετε πολλούς φραπέδες;
Συντονιστής: Συντονιστές
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
H αλήθεια είναι οτί πίνω 3-6 καφέδες την εβδομάδα.Όχι φραπέ,πίνω πότε γαλλικό,πότε φρέντο καπουτσίνο,πότε γαλλικό,πότε φρέντο εσπρέσο,πότε καπουτσίνο,πότε φρεντοτσίνο.
Κατά κανόνα τους πίνω σε καφετέρια ή σπανιότερα στο κυλικείο της Σχολής μας,ποτέ σπίτι.
Κατά κανόνα τους πίνω σε καφετέρια ή σπανιότερα στο κυλικείο της Σχολής μας,ποτέ σπίτι.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

1 το πρωι που ξυπναω, 2 με φιλες πριν τη δουλεια ,3 με φιλες μετα τη δουλεια η σπιτι (αν δεν παμε για καφε),4 το απογευμα στο σπιτι,5 εναν ποιο αργοτερα.
Μαλλον πολλοι ειναι
Μαλλον πολλοι ειναι
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Evi_J, περνα, στο δια ταυτα, για να μαθουμε τι σκοπο εχει η δημοσκοπηση σου περι χειροκινητου παρασκευης καφε μετα ζαχαρεως, οστις εντρυφειται μετα καλαμακιου εν πλαστικω ποτηριω. ητοι φραπε ελληνιστι!
Εγω παντως πινω 1-2 espresso freddo την ημερα εαν ενδιαφερει κανεναν, που σιγουρα δεν ενδιαφερει..
Εγω παντως ακομα αδυνατω να καταλαβω σε τι ακριβως συνισταται η εμπνευση που σου εμφυσησε σχετικο μου θεμα (;) ωστε να προχωρησεις σε αυτην την ιστορικη ερευνα.
Αναμενω να μας διαφωτισεις.
Εγω παντως πινω 1-2 espresso freddo την ημερα εαν ενδιαφερει κανεναν, που σιγουρα δεν ενδιαφερει..
Εγω παντως ακομα αδυνατω να καταλαβω σε τι ακριβως συνισταται η εμπνευση που σου εμφυσησε σχετικο μου θεμα (;) ωστε να προχωρησεις σε αυτην την ιστορικη ερευνα.
Αναμενω να μας διαφωτισεις.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ο φραππέ μου αρέσει πολύ, μπορώ να πω σε σημείο εξάρτησης! Πίνω ένα ποτήρι, αλλά τι ποτήρι (0,58 λίτρα), στη δουλειά! Στο σπίτι σπάνια, συνήθως μόνο Σαββατοκύριακο, εκτός αν υπάρχει παρέα!
Αν υπάρχει παρέα μπορεί να πιω και οινοπνευματώδη (μπύρα, τσίπουρο, ή ουίσκυ).
Αν υπάρχει παρέα μπορεί να πιω και οινοπνευματώδη (μπύρα, τσίπουρο, ή ουίσκυ).
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.