Γιατί πριν αρχίσω να προσεύχομαι ήμουν πνευματικά στο νεκροταφείο και με τρώγανε τα σκουλήκια.
Ο Μεγάλος με λυπήθηκε και μου έδωσε το χέρι του για να σηκωθώ και το έπιασα και σηκώθηκα κι έτσι έμαθα οτί χωρίς επικοινωνία με τον Μεγάλο δεν γίνεται τίποτα.
"5 εγώ ειμι η άμπελος, υμείς τα κλήματα. ο μένων εν εμοί καγώ εν αυτώ, ούτος φέρει καρπόν πολύν, ότι χωρίς εμού ου δύνασθε ποιείν ουδέν."(Κατά Ιωάννην,Κεφ.15).
Πνευματικός θάνατος
Συντονιστής: Συντονιστές
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Α εμένα με ικανοποιεί που λες οτι δεν ζεις πνευματικά,γιατί ένας πνευματικός άνθρωπος ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο της πνευματικής του ζωής.
Εάν δεν ζούσες πνευματικά κι ήσουν νεκρή δεν θα έλεγες οτι δεν ζεις πνευματικά,γιατί όσοι δεν ζουνε πνευματικά δεν το καταλαβαίνουν οτι δεν ζήσανε πνευματικά παρά μόνο αν μετανοούσαν.
Εγώ δεν θα πω τίποτα περαιτέρω μίλησε με τον πνευματικό σου.
Αν είσαι στο 2 έχεις 3 ακόμα σκαλοπάτια,πιάσε το 5,πιάσε την βάση και ο Μεγάλος θα σε περάσει στις εξετάσεις και θα σε πάρει στον παράδεισο.
Εάν δεν ζούσες πνευματικά κι ήσουν νεκρή δεν θα έλεγες οτι δεν ζεις πνευματικά,γιατί όσοι δεν ζουνε πνευματικά δεν το καταλαβαίνουν οτι δεν ζήσανε πνευματικά παρά μόνο αν μετανοούσαν.
Εγώ δεν θα πω τίποτα περαιτέρω μίλησε με τον πνευματικό σου.
Αν είσαι στο 2 έχεις 3 ακόμα σκαλοπάτια,πιάσε το 5,πιάσε την βάση και ο Μεγάλος θα σε περάσει στις εξετάσεις και θα σε πάρει στον παράδεισο.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Παναγιώτη συγχώρεσε με και ευχήσου στον Θεό να μου φύγει αυτη η περιέργεια που έχω.
δεν ξέρω αν απαντησες σε αλλη ερώτηση που είχα κάνει.
εχω μερικές ερωτήσεις για σένα αδελφέ αν θελεις απαντας.
Ποσόν χρωνών είσαι?
Σπουδάζεις και αν ναι πού?
Ποσο χρωνων η μηνών είσαι πνευματικα(απο τοτε που έγηνε η αναγενήση σου ας το πούμε και ετσί)...
Με αγάπη Χριστού ο ανάξιος Γκεώργκι
δεν ξέρω αν απαντησες σε αλλη ερώτηση που είχα κάνει.
εχω μερικές ερωτήσεις για σένα αδελφέ αν θελεις απαντας.
Ποσόν χρωνών είσαι?
Σπουδάζεις και αν ναι πού?
Ποσο χρωνων η μηνών είσαι πνευματικα(απο τοτε που έγηνε η αναγενήση σου ας το πούμε και ετσί)...
Με αγάπη Χριστού ο ανάξιος Γκεώργκι
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!