Ρατσισμός

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΒΛΗΣΜΟΥΣ ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ- ΠΛΑΤΕΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ? Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΝΗΘΟΥΝ?, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ' ΜΑΓΙΑ ' ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ.
ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ- ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ- ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από yiorgos31 »

σε πληροφορω οτι οι λαθρομεταναστες ζουν εκει χωρις να επαναπροωθουνται. οι μαυροι μενουν σε πολυκατοικιες που ως επι το πλειστον ζουν ομοεθνεις τους και μαζευονται σε χωρους που ειναι ολοι μαζι. δηλ αν πας σε καταυλισμο τσιγγανων δε θα σε βλεπουν περιεργα? αυτο δεν ειναι γκετο ή τουλαχισοτν συμπεριφορα γκετο?
petrosr
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από petrosr »

Αδελφοί μου
Θέλει προσοχή. Πρώτα απο όλα βλέπω μια εισβολή και κατάκτηση χωρίς όπλα, στην Εκκλησία μας δεν προσευχόμαστε για εναντίον επιδρομές αλλοφύλων. Φαίνεται ότι είμαστε στο στόχαστρο της Νέας Τάξης, της ισοπέδοσης, της παγκοσμιοποίησης.
Δεύτερο είναι άνθρωποι και δεν πρέπει να τους μισούμε, πρέπει όμως να επιφυλασσόμαστε. να προστατεύουμε την πατρίδα μάς και να μην πεύτουμε σε παγίδες της νέας τάξης.
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

Καλημέρα φίλοι μου. Ο αγαπητός αδελφός Πέτρος έχει απόλυτο δίκιο...
Δεν μισούμε μόνο να προστατεύουμε την πατρίδα και τα ιδανικά μας
ο καιρός γαρ εγγυς
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panagiotis2008 »

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΑΤΗΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΠΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΧς ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΙΣΑ-ΙΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΟΥ ΥΠΕΡΑΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΡΑΟΤΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?"
ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ re ΣΜΑRTI?
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

panagiotis2008 έγραψε:ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΠΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΑΤΗΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΤΕ ΟΛΑ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΠΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΕΧς ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
ΙΣΑ-ΙΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΟΥ ΥΠΕΡΑΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ?
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗ ΡΑΟΤΣΙΣΤΕΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ "ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ?"
ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ re ΣΜΑRTI?
Η πλειοψηφία αντιμετωπίζει ρατσιστικά λίγο έως πολύ διάφορες ομάδες. πρεπει να γινει επιθεση για να αποδειχτει? και πως θα μαθεις οτι εγινε τετοια επιθεση? απο τα μμε? μονο αν αυτα το βγαλουν στη φορα σωστα? αυτο σημαινει οτι δε γινονται? πριν 2-3 χρονια ειχε γινει επιθεση με θυμα ενα μαυρο αν θυμασαι. εγω λεω οτι ειναι μειοψηφια οι μη ρατσιστες. δεν τα ισοπεδωνω δε λεω οτι ειναι ολοι. εγω θα το πω πιο γενικα. αν δεις μια αγγελια στην εφημεριδα που νοικιαζεται σπιτι και λεει μονο για φοιτητριες αυτο δεν ειναι μορφη ρατσισμου? δυσκολο να βρεις σημερα ανθρωπο χωρις στερεοτυπα... αυτο λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
dionysisgr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από dionysisgr »

Ειναι λιγο σκληρο και δεν μας αρεσει, ουτε σε εμενα, ομως: ρατσιστης ειναι οποιος δεν βλεπει καθε ανθρωπο ως απολυτα ισο με τον εαυτο του.

Κατα αυτον τον ορισμο δεν υπαρχει κανεις απο ολους μας που να μην ειναι ρατσιστης σε καποιο θεμα, και σημειο η αποψη.

Δεν ειναι αναγκη να καψεις εναν εγχρωμο για να εισαι ρατσιστης. Υπαρχει και ο κοινωνικος αποκλεισμος που ειναι και της μοδας.

Λοιπον ολοι μας φοβομαστε και τρεμουμε, ειδικα στην Ευρωπη, το φρουριο αυτο της πλουτοκρατιας, μην μας κανουν καμμια γενικη επιθεση οι πεινασμενοι της γης και μας χαλασουν την καλοπεραση μας. Γιαυτο και παιρνονται ολοενα και αυστηροτερα μετρα απο την Ε.Ε. η οποια μαζι με την Αμερικη εχει συμβαλει τα μεγιστα στην εξαθλιωση του λοιπου κοσμου.

Ομως επειδη καθε νομισμα εχει δυο οψεις, δινουν και αυτοι δικαιωματα με την επιθετικη και φανατικη τους σταση, τον τροπο συμπεριφορας τους, και το αισθημα κατοχης που εχουν οταν βολευθουν σε μια ξενη χωρα.

Βιαζονται δηλαδη να εχουν αμεσα δικαιωματα ισα, με τους εκαστοτε πολιτες μιας χωρας, οπου μεταναστευουν, τις υποχρεωσεις τους ομως φροντιζουν να τις ξεχνανε σκοπιμως, οπως και τις πρωην πατριδες τους τις περισσοτερες φορες. Και φυσικα η εγκληματικοτητα που κουβαλανε τις περισσοτερες φορες μαζι τους η οποια ειναι απαραδεκτη.

Το θεμα ειναι πολυπλοκο, τεραστιο και ιδιαιτερα πνευματικο και μας ποναει ολους. Σε σημειο ταμπου.

Ομως εν τελει ιδιαιτερα στην Ελλαδα δεν νομιζω οτι εχουμε δωσει δικαιωματα περισσοτερο απο αλλες χωρες. Ειμαστε σε αρκετα καλο σημειο, εαν αναλογιστει κανεις οτι εχουν ερθει παρα πολλοι μεταναστες για τοσο μικρη χωρα, και μαλιστα αλλοθρησκοι και δη μουσουλμανοι.

Σε αλλη χωρα θα ειχε γινει μεχρι και πολεμος. Εχουμε σχεδον 15% μεταναστες επι του πλυθησμιακου συνολου μας. Και με αυξητικες τασεις. Για σκεφθειτε το αυτο. Απο μονο του δειχνει την ανεκτικοτητα και την φιλαδελφεια που μας χαρακτηριζουν σαν λαο ιστορικα.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

dionysisgr
Ομως εν τελει ιδιαιτερα στην Ελλαδα δεν νομιζω οτι εχουμε δωσει δικαιωματα περισσοτερο απο αλλες χωρες. Ειμαστε σε αρκετα καλο σημειο, εαν αναλογιστει κανεις οτι εχουν ερθει παρα πολλοι μεταναστες για τοσο μικρη χωρα, και μαλιστα αλλοθρησκοι και δη μουσουλμανοι.

Σε αλλη χωρα θα ειχε γινει μεχρι και πολεμος. Εχουμε σχεδον 15% μεταναστες επι του πλυθησμιακου συνολου μας. Και με αυξητικες τασεις. Για σκεφθειτε το αυτο. Απο μονο του δειχνει την ανεκτικοτητα και την φιλαδελφεια που μας χαρακτηριζουν σαν λαο ιστορικα.
:) Ε πες τα αδελφέ.Συμφωνώ μαζί σου 100%.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Άβαταρ μέλους
yiorgos31
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

παναγιωτη συμφωνεις μονο με την παραθεση ή με όλα οσα ειπε ο διονυσης?
panagiotis2008
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Στα περισσότερα συμφωνώ.
Για 17 χρόνια που έχουμε μετανάστες στην χώρα μου βρήκες μόλις μια επίθεση σε μαύρο.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”