Πώς νικήσατε τα πάθη σας;
Συντονιστής: Συντονιστές
Θέλω να επιστήσω την προσοχή μας, επίσης, στο άλλο εξίσου σημαντικό. Η εν Χριστώ ζωή στερείται ενοχών, κατάθλιψης, απελπισίας και ψυχικής στεναχώριας. Αν ποτέ νιώσετε έτσι να ξέρετε ότι είναι αντίθεο συναίσθημα και δαιμονική επήρρεια ή κάτι έχουμε κάνει και έχει μείνει χωρίς μεταμέλεια και εξομολόγηση.
Δεν υπάρχουν καταθλιμμένοι Χριστιανοί. Μέσα από τις φαινομενικές τους δυσκολίες είναι ευτυχισμένοι με μια ευτυχία που άνθρωπος δεν μπορεί να αφαιρέσει.
Ευχές,
Σπύρος.
Δεν υπάρχουν καταθλιμμένοι Χριστιανοί. Μέσα από τις φαινομενικές τους δυσκολίες είναι ευτυχισμένοι με μια ευτυχία που άνθρωπος δεν μπορεί να αφαιρέσει.
Ευχές,
Σπύρος.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας

Ειχα διαβασει απο εναν γεροντα ,για τον χορο στα κεντρα .Και μου ειχε κανει τοσο εντυπωση αυτο που ειπε ,ωστε το εκανα.Εκει που καθομασταν στο τραπεζι στα μπουζουκια η ωρα ηταν περασμενη ,ο ποιο πολυς κοσμος ηταν μεθυσμενος και χορευαν και οι ποιο πολλοι ,εκανα αυτο που ειχε πει ο γεροντας.Εκλεισα τα αφτια μου και δεν ακουγα μουσικη απλως εβλεπα καποιους ανθρωπους να χοροπηδανε σαν τρελοι .ο ενας να γλυστραει ,ο αλλος να γελαει ,ο αλλος να κανει κατι παραξενους μορφασμους και μου φαινοταν ολο το σκηνικο πολυ γελοιο.ο γεροντας ειχε πει αν κλεισεις τα αφτια σου και δεν ακους τη μουσικη ,θα δεις τους ανθρωπους να κανουν σαν τρελλοι.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Εξαρτάται το χορό, Γιώργο. Υπάρχει χορός για Satan/Death Metal, χορός απαλός για αγαπημένα ζευγάρια (slow), χορός σε συναυλία των AC/DC (AntiChrist/DeadChrist), χορός για να κάψεις θερμίδες και υπάρχει κι ο χορός του Ζαλόγγου.
Ένας γέροντας είχε πει ότι "ο χορός ειναι μισή αμαρτία". Ε, αν προσέξουμε δεν γίνεται ολόκληρη, υποθέτω, και ξεγλυστράμε. Διάκριση χρειάζεται μόνο στη μουσική και στο σκοπό του χορού.
Σπύρος.
Ένας γέροντας είχε πει ότι "ο χορός ειναι μισή αμαρτία". Ε, αν προσέξουμε δεν γίνεται ολόκληρη, υποθέτω, και ξεγλυστράμε. Διάκριση χρειάζεται μόνο στη μουσική και στο σκοπό του χορού.
Σπύρος.
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

Διάκριση χρειάζεται, Γιώργο, όχι νομικισμό και τυπολατρεία. "Γιαχβέ" είναι εβραϊκή ή Αραμαϊκή λέξη (δεν το έχω κοιτάξει, παρακαλώ διαρθώστε με) και σημαίνει, νομίζω, "θεός" (επίσης δεν το έχω διασταυρώσει, παρακαλώ διαρθώστε με). Οι Ιεχωβάδες το πήραν και το έκαναν λάβαρό τους...Gewrgiosgr έγραψε:αν χορεύεις ρεγκε που λεει αι λοβ τζα?δηλαδη αγαπάω τον Γιαχβέ?
οταν λες αγαπάω τον Γιαχβέ αγαπάς τριαδικό Θεό?
Δεν ξέρω τι μουσική ακού, πάντως εγώ ήμουν και είμαι (αλλά με πολύ προσοχή πλέον) -εκτός της κλασσικής, ΝΙΜ, οπερατικής κλπ- Ροκάς & Χέβυμεταλάς (στο ντύσιμο μέχρι Hard Rock έφτανα όμως, τους hard core τους θεωρούσα εκτός του γούστου μου). Στο παρελθόν, λοιπόν, αγαπούσα συγκεκριμένα τραγούδια που μόλις -πολύ αργότερα- διάβασα τους στίχους έφριξα. Δε μιλάω για κρυμμένα/ανάποδα μυνήματα παρά σατανολατρικά νοήματα 'στην ψύχρα και στην παγωνιά', π.χ. δες "Ηolier Than Thou", "The God That Failed" των Metallica, "Hells Bells" των AC/DC.
Οπότε, θα έλεγα, ρίξε, για σιγουριά, μια ματιά στους στίχους του όποιου τραγουδιού (μη κάνεις επικλήσεις στο Βελιάλ και συ νομίζεις ότι στέλνεις ερωτικά μηνύματα στην όμορφη του μυαλού σου ή της παρέας) και αν δε δεις τίποτα ύποπτο "δώσε" μέχρι να λύωσεις
Σπύρος
-
panagiotis2008
- Κορυφαίος Αποστολέας

- Επικοινωνία:
Όταν ο Σατανάς βάζει ανθρώπους να με βρίζουν εγώ δεν απαντάω τίποτε παρά παραμένω τελείως ήρεμος και ατάραχτος χάρη στην δύναμη του Χριστού,ο Χριστός έχει μπει στην καρδιά μου,την έχει γλυκάνει τόσο κι είναι τόσο ψηλά ο Χριστός που ότι και να μου κάνει ο διάβολος ΤΟΝ ΦΤΥΝΩ.
Ο χορός είναι καλός,όταν δεν έχεις μεθύσει και δεν ξεπερνάς κάποια όρια.
Νομίζω πως σε αυτά τα κέντρα Σμαραγδή θα υπάρχουν σίγουρα ομάδες από δαιμόνια που θα κάνουν κέφι με ότι γίνεται,και θα παρακινούν τα άτομα εκεί που ξεφαντώνουν να πιουν 5 ποτηράκια παραπάνω για να σουρώσουν τελείως και να μην ξέρουν τι κάνουν καθώς και για να κάνουν οποιαδήποτε αισχρότητα και γελοιότητα μπορούν να κάνουν εκεί πέρα.
Ο χορός είναι καλός,όταν δεν έχεις μεθύσει και δεν ξεπερνάς κάποια όρια.
Νομίζω πως σε αυτά τα κέντρα Σμαραγδή θα υπάρχουν σίγουρα ομάδες από δαιμόνια που θα κάνουν κέφι με ότι γίνεται,και θα παρακινούν τα άτομα εκεί που ξεφαντώνουν να πιουν 5 ποτηράκια παραπάνω για να σουρώσουν τελείως και να μην ξέρουν τι κάνουν καθώς και για να κάνουν οποιαδήποτε αισχρότητα και γελοιότητα μπορούν να κάνουν εκεί πέρα.
Και το Πνεύμα και η νύμφη λένε ¨έλα.Και όποιος ακούει ας πει ¨έλα.και όποιος διψάει ας έρθει,και όποιος θέλει ας παίρνει δωρεάν το νερό της ζωής.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας

Αυτό θα είναι σα βωβός κινηματογράφος! Σαρλώ κλπ! :Dsmarti έγραψε:Ειχα διαβασει απο εναν γεροντα ,για τον χορο στα κεντρα .Και μου ειχε κανει τοσο εντυπωση αυτο που ειπε ,ωστε το εκανα.Εκει που καθομασταν στο τραπεζι στα μπουζουκια η ωρα ηταν περασμενη ,ο ποιο πολυς κοσμος ηταν μεθυσμενος και χορευαν και οι ποιο πολλοι ,εκανα αυτο που ειχε πει ο γεροντας.Εκλεισα τα αφτια μου και δεν ακουγα μουσικη απλως εβλεπα καποιους ανθρωπους να χοροπηδανε σαν τρελοι .ο ενας να γλυστραει ,ο αλλος να γελαει ,ο αλλος να κανει κατι παραξενους μορφασμους και μου φαινοταν ολο το σκηνικο πολυ γελοιο.ο γεροντας ειχε πει αν κλεισεις τα αφτια σου και δεν ακους τη μουσικη ,θα δεις τους ανθρωπους να κανουν σαν τρελλοι.ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ.ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ!!!!
Πάντως αφού κατάφερες να κλείσεις τ' αυτιά σου τι να πω: σε θαυμάζω!! Όσες φορές πήγα σε τέτοια μέρη είχα τουλάχιστον 2 μέρες μετά βουητό στ' αυτιά κι ένα ....ηχείο στο στομάχι!
-
Gewrgiosgr
- Κορυφαίος Αποστολέας

οι μουσική που άκουγα ήτανε πανκ μέταλ και γενικώς τα πάντα αλλα ποιο πολύ ροκ.μετα το Όρος απέριψα σχεδόν κάθε τι μουσικό εκτος την ψαλτική και ανακάλυψα του F.f.c που μίλησαν στην ψυχή μου(πρώτο ελληνικό χιπ χοπ συγκρότημα πολύ καλό μουσικά και με στίχο που προτρέπει σε μετάνοια)επίσης ο τραγουδιστής επετέλεσε το έργο του σαν κοσμικός και έφυγε και έγινε μοναχός.
τα τραγούδια που βάζει ο σταθμός της Εκκλησίας είναι πολύ ωραια.
μετα αρχισα λίγο Θανάση Παπακωνσταντίνου και τώρα τελευταία άρχισα ξανα να ακούω ρέγκε .
σιγά σίγα γίνετε η πτώση μια το ενα μια το άλλο και είναι γλυκός ο κατήφορος του διαβόλου που λεει και ο Γέροντας.
όσο έχει το νου του ο πιστός και αγωνίζεται μέ την ευχή και την ανάγνωση Θείων γραφών προοδεύει και δεν πέφτει έυκολα αλλα άπαξ και τα αφήσει βρίσκει ευκαιρία ο πονηρός και κάνει το κουμάντο του
τα τραγούδια που βάζει ο σταθμός της Εκκλησίας είναι πολύ ωραια.
μετα αρχισα λίγο Θανάση Παπακωνσταντίνου και τώρα τελευταία άρχισα ξανα να ακούω ρέγκε .
σιγά σίγα γίνετε η πτώση μια το ενα μια το άλλο και είναι γλυκός ο κατήφορος του διαβόλου που λεει και ο Γέροντας.
όσο έχει το νου του ο πιστός και αγωνίζεται μέ την ευχή και την ανάγνωση Θείων γραφών προοδεύει και δεν πέφτει έυκολα αλλα άπαξ και τα αφήσει βρίσκει ευκαιρία ο πονηρός και κάνει το κουμάντο του
Η ελπίς μου ο Πατήρ, καταφυγή μου ο Υιός, σκέπη μου το Πνεύμα το Άγιον.Τριάς Αγία Δόξα Σοι!