konstantinoupolitis έγραψε:...Ξέρεις πόσους εκκλησιαστικούς ξέρω, που απο την μιά τηρούν την παρθενία και απο την άλλη πιάνουν τα 35 και 40 χωρίς ένα φιλί ή σχέση παρότι θέλουν να παντρευτούν ή απλά θέλουν γυναίκα, πώς να το κάνουμε, φυσικά έννομα; Πετούν αητό περιμένοντας να τους έρθει η σύζυγος σαν απο μηχανής Θεό, ή καλύτερα εφησυχασμένοι ότι θα έρθει το πολυπόθητο προξενιό απο τον γέροντα; Και περνούν οι μέρες, μόνο που σε αντίθεση με το Jack Daniels ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Τί μαρτύριο στ΄αλήθεια!...
Αλλος ένας "ετοιμος" για το Christian Dating ? ...
Χρ.
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
eortologio_gr έγραψε:Η λέξη "dating" λοιπόν φίλτατοι αδελφοί μου, στο επίπεδο χριστιανικού φόρουμ αναφέρεται σε "συνάντηση γνωριμίας".
Αν κατάλαβα καλά Χρήστο, το Λιτόχωρο ήταν dating
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Με προσβάλλεις eortologio... μπορεί να παλεύω να είμαι ταπεινός αλλά στη μαγειρική δε δέχομαι μύγα στο σπαθί μου! :D Όταν μαγειρεύω γίνεται προσκύνημα. ...άκου "κατεψυγμένη", ο βλάσφημος... :)