Μη ντρέπεστε , ας συστηθούμε μεταξύ μας !

Συζητήσεις αλληλογνωριμίας μελών και οργάνωσης συναντήσεων.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
kleanthis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από kleanthis »

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ....
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Re: ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Δημοσίευση από smarti »

Kostantinosve έγραψε:Γειά σε όλους και απο εμένα , ονομάζομαι Κωσταντίνος και μένω στην Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης , είμαι 21 ,είμαι σπουδαστής και συνγχρόνος εγράζομαι σε γραφείο και εύχομαι καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού η Μεγαλόχαρη της Μηχανιώνας να μας σκέπει όλους , παρακαλώ πολύ να με θυμάστε στις προσευχές σας !!

Μην ξεχασεις να γραψεις και το Εδιπλα στο ονομα!!!!Καλωσηλθες στην παρεα μας!!!!!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Kostantinosve έγραψε:Γειά σε όλους και απο εμένα , ονομάζομαι Κωσταντίνος και μένω στην Μηχανιώνα της Θεσσαλονίκης , είμαι 21 ,είμαι σπουδαστής και συνγχρόνος εγράζομαι σε γραφείο και εύχομαι καλό υπόλοιπο του Καλοκαιριού η Μεγαλόχαρη της Μηχανιώνας να μας σκέπει όλους , παρακαλώ πολύ να με θυμάστε στις προσευχές σας !!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κων/νε! Εύχομαι να βοηθηθείς από το φόρουμ αυτό, όπως συνέβη και εξακολουθεί να συμβαίνει σε μένα!
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού να έχουμε όλοι μας, και με τις πρεσβείες της Μεγαλόχαρης εύχομαι να πετύχουμε τον προορισμό μας.
Εύχομαι επίσης να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ γιατί οι απόψεις των νέων κάτω των 30 (όπως εσύ κι εγώ), μας είναι απαραίτητες!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

smarti έγραψε:

Μην ξεχασεις να γραψεις και το Εδιπλα στο ονομα!!!!Καλωσηλθες στην παρεα μας!!!!!!
Υ.Σ ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑΕιμαι σιγουρη πως θα περασεις με τοσους υπεροχους ανθρωπους ,πολυ ωραια.Μιλαω απο πειρα!!!!!!!!!![/b]
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
agiooros
Διαχειριστής
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από agiooros »

aposal έγραψε: Εύχομαι επίσης να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ γιατί οι απόψεις των νέων κάτω των 30 (όπως εσύ κι εγώ), μας είναι απαραίτητες!
xa xa kalos ton mpempi
PRETORIAN
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από PRETORIAN »

agiooros έγραψε:
aposal έγραψε: Εύχομαι επίσης να συμμετέχεις ενεργά στο φόρουμ γιατί οι απόψεις των νέων κάτω των 30 (όπως εσύ κι εγώ), μας είναι απαραίτητες!
xa xa kalos ton mpempi
Ο ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΣ ΜΠΕΜΠΕΣ!
-Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με τον αμαρτωλό και ανάξιο δούλο σου.
-Γνώρισόν μοι, Κύριε, οδόν, εν ή πορεύσομαι, ότι πρός σέ ήρα τήν ψυχήν μου.
-Εξομολογήσομαί σοι είς τον αιώνα, ότι εποίησας και υπομενώ το όνομά σου ότι χρηστόν εναντίον των οσίων σου.
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Πολυ μου αρεσει το Ε διπλα στο ονομα. \:D/ \:D/
Nikolaos79
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος

Δημοσίευση από Nikolaos79 »

Eγω ονομαζομαι Νικος και ειμαι 29 ετων φρεσκοπαντρεμενος και γεννηθηκα και κατοικω στην Θεσσαλονικη.Γεια σε ολους
Kostantinosve
Τακτικό Μέλος
Τακτικό Μέλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kostantinosve »

Γεια σου Νικόλαε να ζήσετε ,αντε και καλούς απογόνους :hello2:

Αγαπητή Σμαρώ συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τι σημαίνει το "Ε δίπλα στο όνομα" μπορείς να πεις; :)
Κυριε Ιησού Χριστέ ελέησον με . . .
Υπεραγία Θεοτόκε σώσον ημάς . . .
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

1. Νίκο καλώς ήρθες στην παρέα μας! Εύχομαι να σου αρέσει και να σε "βλέπουμε" συχνά.
2. Χαραλάμπη (PRETORIAN) και Νίκο (agiooros) σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Ναι, είμαι μπέμπης, αλλά δεν το λέω συχνά για να μην σας φέρω σε ...δύσκολη θέση!! Εξ' άλλου γενήθηκα Κυριακή των Βαΐων, 22 Απριλίου.
3. Το περίφημο E γιατί δεν το βλέπω;
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αλληλογνωριμία & Συναντήσεις μελών του agiooros.net”