Τα Ονόματά σας
Συντονιστής: Συντονιστές
-
nektariossillas
- Νέο Μέλος

-
Dimitris213
- Απλό Μέλος

-
stavrosko
- Βασικός Αποστολέας

Φίλε Aposal σε ευχαριστώ...πραγματικά πολύ καλή η παρέα σας......γενικά στο διαδίκτυο επικρατεί ένας πανικός!!!
Sites χωρίς προσανατολισμό και forums ιδεολογικής καμπάνιας.....που διαφημίζονται και ως ιστοσελίδες που προάγουν τον ελεύθερο διάλογο.
Ευτυχώς εδώ τα πράγματα είναι ήρεμα και εύχομαι να γνωριστούμε όλοι μέσα από τις πνευματικές μας συνομιλίες και όχι μόνο.
Σταύρος
Sites χωρίς προσανατολισμό και forums ιδεολογικής καμπάνιας.....που διαφημίζονται και ως ιστοσελίδες που προάγουν τον ελεύθερο διάλογο.
Ευτυχώς εδώ τα πράγματα είναι ήρεμα και εύχομαι να γνωριστούμε όλοι μέσα από τις πνευματικές μας συνομιλίες και όχι μόνο.
Σταύρος
O Θεός ιλάσθητοί μοι τω αμαρτωλώ
O Θεός ιλάσθητοί μοι τω αμαρτωλώ
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Γειά σου Νεκτάριε!nektariossillas έγραψε:Χριστός Ανέστη! Με λένε Νεκτάριο Λευτέρη ειμαι ψυχολόγος και μένω Αθήνα, παρακολουθώ καιρό την ωραία σας παρέα και είπα να γίνω κι εγώ μέλος αυτής! Αν και έχω δύο ονόματα γιορτάζω του Αγίου Νεκταρίου στις 9 Νοεμβρίου :D
Με χαρά θα σε δούμε να συμμετέχεις ενεργά!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
aposal
- Κορυφαίος Αποστολέας

Έχουμε κι εμείς Σταύρο τις ...ώρες μας, που ανάβουν λίγο τα αίματα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι αυτά αποτελούν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα. Τη διαφορά πάντως την βλέπει κάποιος στις κακές στιγμές και όχι στις ειρηνικές.stavrosko έγραψε:Ευτυχώς εδώ τα πράγματα είναι ήρεμα και εύχομαι να γνωριστούμε όλοι μέσα από τις πνευματικές μας συνομιλίες και όχι μόνο.
Σταύρος
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
-
Nikolaos79
- Τακτικό Μέλος

-
vassilisgr
- Νέο Μέλος