Μολδαβές παραβίασαν το άβατο στη Μεγίστη Λαύρα

Συζήτηση σχετικά με το Αγιο Όρος γενικότερα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
paratiritis88
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: Σάβ Φεβ 24, 2007 6:00 am

Μολδαβές παραβίασαν το άβατο στη Μεγίστη Λαύρα

Δημοσίευση από paratiritis88 »


ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΙΑ ΕΝΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ...

Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ !


Άγιον Όρος: Παραβίασαν το άβατο του Αγίου Ορους
26 Μαΐου 2008, 15:23


Συναγερμός σήμανε χθες στην Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας του Αγίου Ορους όταν εντοπίστηκαν δύο Μολδαβές, τις οποίες είχαν εγκαταλείψει στο λιμάνι του Μοναστηριού Ουκρανοί δουλέμποροι. Τo άβατο του Αγίου Ορους παραβίασαν σήμερα το πρωί άλλες δύο Μολδαβές, ηλικίας 27 και 48 ετών.

Οι γυναίκες ήταν κρυμμένες στην περιοχή της Βίγλας και εντοπίστηκαν από μοναχούς. Χωρίς να το γνωρίζουν, όπως δήλωσαν οι τέσσερις τελικά γυναίκες από τη Μολδαβία, αποβιβάστηκαν, με ομοεθνή τους, από ταχύπλοο δουλεμπόρων στον αρσανά της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας, ενώ τελικώς προορισμός τους ήταν η Ιταλία.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΛ.ΑΣ. Στέργιο Αποστολίδη, μοναχοί εντόπισαν το απόγευμα της Κυριακής δύο από τις αλλοδαπές στο λιμάνι του μοναστηριού και ειδοποίησαν τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Επειτα από εντατικούς ελέγχους αστυνομικών και λιμενικών στην περιοχή βρέθηκαν και οι υπόλοιποι τρεις λαθρομετανάστες που ήταν μαζί στη βάρκα με τις Μολδαβές, οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών διανυκτέρευσαν σε παραλία σε μικρή απόσταση από το μοναστήρι.

Οπως ανέφεραν, δύο Ουκρανοί δουλέμποροι τούς παρέλαβαν από το Τσανάκαλε της Τουρκίας και τους αποβίβασαν στο Αγιο Ορος. Για τη μεταφορά τους πλήρωσαν 4.000 ευρώ ο καθένας.

Οι λαθρομετανάστες υποστηρίζουν επίσης ότι οι διακινητές τούς εγκατέλειψαν χωρίς να τους ενημερώσουν ότι βρίσκονται στο Αγιο Ορος και ότι στη χερσόνησο του Αθω υπάρχει άβατο.

Ολοι τους κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Πολυγύρου και θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζοντας κατηγορίες παράνομης εισόδου στη χώρα μας, ενώ οι τέσσερις γυναίκες κατηγορούνται και για παράνομη είσοδο στον Αγιο Ορος.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρυών και τα τοπικά λιμεναρχεία συνεχίζονται οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Ορους για το ενδεχόμενο εντοπισμού και άλλων λαθρομεταναστών.


http://www.protothema.gr/content.php?id=9344
paratiritis88
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 478
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 24, 2008 6:00 am
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Μαγνησίας

Δημοσίευση από zafeiris »

και μη χειρότερα.......
μπάτε σκύλοι αλέστε γίναμε....

.....τώρα που το ξανασκεύτομαι...... μήπως το κάναν επίτηδες να σκανδαλήσουν τους μοναχούς και να δημιουργήσουν πρόβλημα στο ορθόδοξο άγιον όρος;;;;......
ο καιρός γαρ εγγυς
alithis
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 454
Εγγραφή: Πέμ Νοέμ 15, 2007 6:00 am

Δημοσίευση από alithis »

παει!την διελυσαν την Ελλαδα μας!!!!
εχει τελειωσει το θεμα!!!οι Ελληνες ειμαστε μειονοτητα μεσα στην ιδια την Πατριδα μας!!!
Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 478
Εγγραφή: Κυρ Φεβ 24, 2008 6:00 am
Τοποθεσία: Νέα Ιωνία Μαγνησίας

Δημοσίευση από zafeiris »

νομίζω οτι ο κόσμος θα ξεσηκωθει... δεν πάει άλλο....
ο καιρός γαρ εγγυς
Άβαταρ μέλους
filotas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Δημοσιεύσεις: 4119
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 11, 2007 5:00 am
Τοποθεσία: Νίκος@Κοζάνη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από filotas »

Ελάτε ρε παιδιά τώρα. Επειδή οι λαθρομετανάστριες κατέληξαν στο Άγιο Όρος, γι αυτό το συζητάμε τώρα. Αν είχαν καταλήξει σ΄οποιαδήποτε άλλη ακτή δεν θ' αποτελούσε καν είδηση.

Είμαι μάλιστα βέβαιος ότι η Κυρά του Αγίου Όρους δεν καταλόγισε στις συγκεκριμένες γυναίκες την παραβίαση του άβατου, αφού έγινε παρά τη θέλησή τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Το Αγιο Όρος”