Χαρτομαντεία

Εδώ τίθενται Πνευματικά Ερωτήματα.

Συντονιστής: Συντονιστές

Άβαταρ μέλους
zafeiris
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από zafeiris »

μπορεί να το κάνει angel με τη βοήθεια του ακατανόμαστου...
δεν κρατάει πολύ όμως όλο αυτό....
το χειρότερο είναι οτι κάποιοι απο αυτούς πηγαίνουν σε μοναστήρια , κάνουν τον σταυρό τους αλλά οι χαρτομαντείες , τα φλιτζάνια , οι κατάρες και τα μάγια πάνε σύννεφο....
σταματάω εδώ γιατί πέφτω στο λάθος να τους κρίνω....
ο καιρός γαρ εγγυς
fousca
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από fousca »

den exo sxesσεις αλλο μαζι τους.ουτε ξερουν γιατι εκοψα.απλα θεωρησα σωστο να τους βοηθησω, να μην σκεφτω μονο τον εαυτο μου. κ η πλακα ειναι οτι οταν εβλεπε τα χαρτια κ μου ελεγε οτι κατι κακο θα συμβει με συμβουλευε να παω στην ακκλησια να αναψω ενα κερακι .παντα . κ ελεγα ε ενατξει αφου πιστευει στο θεο δεν ειναι κακο. οι τρικλοποδιες συννεφο!!!
strumfi
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από strumfi »

fousca έγραψε:den exo sxesσεις αλλο μαζι τους.ουτε ξερουν γιατι εκοψα.απλα θεωρησα σωστο να τους βοηθησω, να μην σκεφτω μονο τον εαυτο μου. κ η πλακα ειναι οτι οταν εβλεπε τα χαρτια κ μου ελεγε οτι κατι κακο θα συμβει με συμβουλευε να παω στην ακκλησια να αναψω ενα κερακι .παντα . κ ελεγα ε ενατξει αφου πιστευει στο θεο δεν ειναι κακο. οι τρικλοποδιες συννεφο!!!
Κατά τη γνώμη μου η μόνη ουσιαστική βοήθεια που μπορείς να τους δώσεις είναι με την προσευχή σου. Στάσου μακριά. Γιατί τη μια τρικλοποδιά την αναγνώρισες. Είσαι σίγουρη πως το ίδιο θα συμβεί και με τις άλλες;
Άβαταρ μέλους
AngelsGR
Έμπειρος Αποστολέας
Έμπειρος Αποστολέας

Δημοσίευση από AngelsGR »

zafeiris έγραψε:μπορεί να το κάνει angel με τη βοήθεια του ακατανόμαστου...
Μα ο ακατανόμαστος δεν γνωρίζει τα μελλούμενα!!
fousca
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από fousca »

ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΨΙΛΙΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΤΑΙ Κ ΚΟΙΝΩΑΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ :?
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Καλημέρα αδελφοί! Τελικά μετά απο πολύ καιρο αποφάσισα να ξαναγράψω γιατι εχω να πω κάτι πάνω στο θέμα. Εχω την κοπέλα μου η οποία πιστευει πάντα σε ότι λέει αυτη η ανεκδιήγητη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα. Γιατί λεει πως ΠΑΝΤΑ οτι προβλέπει αυτή, γίνεαται. Εγώ δεν το ξέρω αυτό αλλά μου λέει πως αυτή έχει προβλέψει ακόμα και πτώσεις αεροσκαφών οι οποίες έγιναν τελίκά. Τι μπορει να συμβαίνει?

Παρεπιπτόντως το πόσο μου λείψατε δεν λέγετε!
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

theodosis79 έγραψε:Καλημέρα αδελφοί! Τελικά μετά απο πολύ καιρο αποφάσισα να ξαναγράψω γιατι εχω να πω κάτι πάνω στο θέμα. Εχω την κοπέλα μου η οποία πιστευει πάντα σε ότι λέει αυτη η ανεκδιήγητη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα. Γιατί λεει πως ΠΑΝΤΑ οτι προβλέπει αυτή, γίνεαται. Εγώ δεν το ξέρω αυτό αλλά μου λέει πως αυτή έχει προβλέψει ακόμα και πτώσεις αεροσκαφών οι οποίες έγιναν τελίκά. Τι μπορει να συμβαίνει?

Καλως ηρθες και παλι!!!Και μας μας ελλειψες :wink: :wink:
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

theodosis79 έγραψε:Καλημέρα αδελφοί! Τελικά μετά απο πολύ καιρο αποφάσισα να ξαναγράψω γιατι εχω να πω κάτι πάνω στο θέμα. Εχω την κοπέλα μου η οποία πιστευει πάντα σε ότι λέει αυτη η ανεκδιήγητη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα. Γιατί λεει πως ΠΑΝΤΑ οτι προβλέπει αυτή, γίνεαται. Εγώ δεν το ξέρω αυτό αλλά μου λέει πως αυτή έχει προβλέψει ακόμα και πτώσεις αεροσκαφών οι οποίες έγιναν τελίκά. Τι μπορει να συμβαίνει?

Αδελφοί καλησπέρα.
Theodosis79 χαίρομαι που είσαι πάλι εδώ στην αγκαλιά αυτού του χριστιανικού τόπου συνάντησης!
Η εξήγηση για τα μέντιουμ, τις χαρτορίχτρες, αστρολόγους και ένα σωρό εκατοντάδες πνευματιστές που κυκλοφορούν είναι τόσο απλή που και ένα μικρό παιδάκι θα το καταλάβαινε. Γνωρίζει «ο άρχοντας του κόσμου τούτου» και το παρόν που ζεί ο καθένας μας (μέσα από τις πράξεις μας) αλλά και το παρελθόν εκατομμυρίων ετών. Δεν τρώει, ούτε πίνει και δεν έχει ανάγκη από οτιδήποτε. Μόνος σκοπός του είναι να μας παραπλανεί για να χάσουμε την Αιώνια Βασιλεία.
Εφόσον γνωρίζει τι λένε μεταξύ τους αυτοί που έχουν τα πετρέλαια ξέρει και πότε έχουν σκοπό να αυξήσουν την τιμή του και να δημιουργήσουν ένα οικονομικό πανδαιμόνιο στον κόσμο. Όπως γνωρίζει πως το τάδε ζευγάρι θα χωρίσει εφόσον ξέρει καλά τις συζητήσεις και τις πράξεις τους και το χαρακτήρα τους (πόσο μάλλον να υπάρχει και τρίτο πρόσωπο στην σχέση). Και βεβαίως «βλέπει» πως εκείνο το αεροσκάφος θα πέσει (είτε λόγω κακής συντήρησης, είτε λόγω συνομωσίας, είτε λόγω ότι ο πιλότος για την προηγούμενη ημέρα έχει κανονισεί ένα υπέροχο πάρτι κτλ). Και τις αεροπειρατείες μπορεί δήθεν να προβλέψει γιατί είναι προϊόν οργανωμένου εγκλήματος. Και στην προετοιμασία του έχει κι αυτός συμμετάσχει!
Οι καημένοι οι επιστήμονες έχουν φάει τα βιβλία για να προβλέπουν τον καιρό, τους ανέμους, τις τεκτονικές πλάκες κτλ προκειμένου να προετοιμάζουν τον κόσμο για φυσικές καταστροφές. Αυτός με τη σειρά του απλά έχει την εμπειρία εκατομμυρίων ετών και τρισεκατομυρίων ανθρώπων. Γνωρίζει τις αντιδράσεις του καθενός μας στα διάφορα θέματα και τί θα επιλέγαμε σε κάποιο πιθανό δίλλημα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ.................. Η Χάρη του Θεού!! Και σε άπειρες περιπτώσεις η ίδια η παρέμβαση του Θεού για να την αποτροπή ενός γεγονότος.
Οι άνθρωποι τους οποίους σκεπάζει η Χάρη του Θεού του είναι και απρόβλεπτοι και προστατευμένοι από την επήρεια του κακού (ανθρώπων και όχι μόνο)
Ο άνθρωπος μπορεί μέσα σε λίγες στιγμές, με μιά του φωτισμένη απόφαση να αλλάξει την ίδια του την ζωή.
Συνεπώς δεν γνωρίζει το μέλλον!!!!!! Γνωρίζει άριστα το παρελθόν και το παρόν γιατί του δίνουμε το δικαίωμα να το ζει μέσα από τον καθένα μας! Είναι ψεύτης και παραπλανά ανθρώπους που δεν έχουν την Χάρη και την προστασία του Θεού. Όποιος βρίσκεται μακρυά από την Εκκλησία μας και τα Άγια και σωτήρια Μυστήρια της είναι σχεδόν χαμένος. Πάρα πολύ δύσκολα δεν θα παραπλανηθεί. Προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους και οικογένειες που διαλύθηκαν που καταστράφηκαν γιατί οι γυναίκες κυρίως έδιναν βάση και πίστευαν σε ότι τους έλεγαν τα άστρα, ο καφές, τα χαρτιά. Οι δυνάμεις του «άρχοντα του κόσμου τούτου» είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μας. Μόνο όταν σκύβουμε το κεφάλι μας στο πετραχήλι του ιερέα τον βλέπεις να τρέχει κατατρομαγμένος και καταντροπιασμένος.
Σιγά-σιγά και με πολύ όμορφο τρόπο και πάρα πολλή αγάπη να εξηγήσεις στην κοπέλα σου με ποιές δυνάμεις συνεργάζεται ο κάθε αστρολόγος και πόσο απλά δρουν αυτές οι δυνάμεις!!! Σαν ένα κακό παραμυθάκι..........
(Το φαντάζεσαι την πίστη αυτή που έχει για την συγκεκριμένη αστρολόγο να την στρέψει στον Θεό? !!!!)
Το να της πεις τί λένε οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας για τα θέματα αυτά της μαντείας, θα ήταν σαν να δίνουμε σε ένα μωρό που δεν έχει δόντια, να ροκανίσει ένα σκληρό παξιμάδι, θα πληγωθεί και θα το πετάξει), όπως θα έλεγε και ο γέροντας Παϊσιος. Οπότε μίλησε της απλά.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
theodosis79
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodosis79 »

Ευχαριστώ πολύ Θεοδώρα! Καλύτερη απάντηση δεν θα μπορούσα να πάρω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Θα δώσω τις ευχαριστίες σου στον πνευματικό μου. Σε ευχαριστώ κι εγώ theodosis79.
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πνευματικά Ερωτήματα”