Περί καπνίσματος
Συντονιστής: Συντονιστές
- dionysisgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μα εαν δεν χτυπησει δυνατα το ξυπνητηρι πως θα σηκωθει ο νους απο την υπνηλια της πλανης που πιθανοτατα τον κατατρεχει;
Η πως θα ταρακουνησεις καποιον που πεφτει, και αργοκυλα, στην κενοδοξια, και στην δολια παγιδα του αντιθετου, που μας κανει να θεωρουμε οτι φτασαμε σε μετρα πνευματικα τετοια ωστε, να εχουμε "κοκκινη απευθειας γραμμη" με τον Παντοκρατορα, που ικανοποιει αμεσα τις αισθητες μας και χοικες επιθυμιες, ενω το μονο που πρεπει να Του ζηταμε, ειναι το Ελεος του;
O panagiotis2008, εαν διαβασετε, πολλα post, του, ειναι θερμος και ενθουσιωδης, με ζηλο προφανη, και αξιεπαινο, αλλα αυτο που του χρειαζεται, ειναι και η αυστηρη νουθεσια, οτι δεν πρεπει να δινει bonus, πνευματικο στον εαυτο του, ουτε να θεωρει οτι εφτασε καπου, η "εισακουγεται".
Εαν σε τετοια περιπτωση πεις στον αλλον, καλα πας, τοτε μαλλον τον εκαψες, αντι να τον βοηθησεις.
Ξερει ο panagiotis2008, οτι τον αγαπω, και κατ'ιδιαν, αλλα καποιες φορες πρεπει να ειμαι σκληρος μαζι του.
Αγαπητε Koyk, εχεις δικιο εν τελει, ολο το φορουμ ξερει οτι εχω μεγαλη γλωσσα, και ενιοτε δεν μπορω και να την μαζεψω. Ειναι και αυτο ενα απο τα ελαττωματα που με δερνουν αλυπητα. Ποιος ομως ειναι διχως τετοια;
Ολοι αγωνα κανουμε, και ελπιζουμε. Αλλα μην απατωμεθα, αυτο ειναι το χειροτερο.
Η πως θα ταρακουνησεις καποιον που πεφτει, και αργοκυλα, στην κενοδοξια, και στην δολια παγιδα του αντιθετου, που μας κανει να θεωρουμε οτι φτασαμε σε μετρα πνευματικα τετοια ωστε, να εχουμε "κοκκινη απευθειας γραμμη" με τον Παντοκρατορα, που ικανοποιει αμεσα τις αισθητες μας και χοικες επιθυμιες, ενω το μονο που πρεπει να Του ζηταμε, ειναι το Ελεος του;
O panagiotis2008, εαν διαβασετε, πολλα post, του, ειναι θερμος και ενθουσιωδης, με ζηλο προφανη, και αξιεπαινο, αλλα αυτο που του χρειαζεται, ειναι και η αυστηρη νουθεσια, οτι δεν πρεπει να δινει bonus, πνευματικο στον εαυτο του, ουτε να θεωρει οτι εφτασε καπου, η "εισακουγεται".
Εαν σε τετοια περιπτωση πεις στον αλλον, καλα πας, τοτε μαλλον τον εκαψες, αντι να τον βοηθησεις.
Ξερει ο panagiotis2008, οτι τον αγαπω, και κατ'ιδιαν, αλλα καποιες φορες πρεπει να ειμαι σκληρος μαζι του.
Αγαπητε Koyk, εχεις δικιο εν τελει, ολο το φορουμ ξερει οτι εχω μεγαλη γλωσσα, και ενιοτε δεν μπορω και να την μαζεψω. Ειναι και αυτο ενα απο τα ελαττωματα που με δερνουν αλυπητα. Ποιος ομως ειναι διχως τετοια;
Ολοι αγωνα κανουμε, και ελπιζουμε. Αλλα μην απατωμεθα, αυτο ειναι το χειροτερο.
"ἰδοὺ ἐγὼ μεθ᾿ ὑμῶν εἰμι πάσας τὰς ἡμέρας ἕως τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος. ᾿Αμήν."
- iliasgr
- Κορυφαίος Αποστολέας
Μετα απο 16 χρονια συνεχους καπνισματος(απο 16 ετων),κι αφου στις 06-08-08 το βραδυ,νοιξα το ΕΚΤΟ πακετο τσιγαρων,σιχαθηκα τον εαυτο μου και αποφασισα να το κοψω.μεχρι σημερα,ενα μηνα μετα,δεν μπορω να πω οτι δεν μου λειπει,αλλα προσπαθω...............
Ευχεσθε............................
Ευχεσθε............................
ελεησον με ο Θεος
-
- Βασικός Αποστολέας
Κάποιος απο τους σύγχρονους γεροντάδες συνέστησε σε ένα φανατικό καπνιστή, να λέει το Πατερ Ημων κάθε φορά πρίν καπνίσει ένα τσιγάρο... ο καπνιστής το εφάρμοσε κάνοντας υπακοή, και εν τέλει (δεν ξέρω πόσες εβδομάδες μετά) το έκοψε, βρήκε τη δύναμη!smarti έγραψε:ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ !!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΠΝΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΞΑΝΑΚΑΠΝΙΖΩ!!!ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ !!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.![]()
Ο ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Άκου Στράτο για να σε παρηγορήσω να μην απελπίζεσαι. Βρέθηκα σε μια παρέα και μίλαγαν για το κάπνισμα και πόσο κακό κάνει. Λέω ρε παιδιά τι κακό κάνει; να μου λέει ένας της Παρέας σιγά, σιγά καταστρέφει τον οργανισμό και πεθαίνεις. Σιγά, σιγά, λέω; Ναι μου λέει δεν το ξέρεις; και ποιός σου είπε ρε λέω ότι βιάζουμε να πεθάνω σιγά, σιγά. Το αποτέλεσμα γελώντας με τρέλαναν στις καρπαζιές.
ΠΕΡΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ
μήπως ξέρεις από το `-4-πόσα μηδενικά λείπουν; Άν δεν ψάξεις να τα βρείς την έχεις άσκημα.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Re: Ο ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ
Στρατο το προσωπο ,τι παει να πει? Γιατι το εβαλες?Εξηγησε μου λιγο αν θες. :) :)omirosx έγραψε:
Άκου Στράτο για να σε παρηγορήσω να μην απελπίζεσαι. Βρέθηκα σε μια παρέα και μίλαγαν για το κάπνισμα και πόσο κακό κάνει. Λέω ρε παιδιά τι κακό κάνει; να μου λέει ένας της Παρέας σιγά, σιγά καταστρέφει τον οργανισμό και πεθαίνεις. Σιγά, σιγά, λέω; Ναι μου λέει δεν το ξέρεις; και ποιός σου είπε ρε λέω ότι βιάζουμε να πεθάνω σιγά, σιγά. Το αποτέλεσμα γελώντας με τρέλαναν στις καρπαζιές.
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.