Πώς σας φαίνεται το αναβαθμισμένο Forum?
Συντονιστής: Συντονιστές
Re: Πώς σας φαίνεται το αναβαθμισμένο Forum?
Λιγο παραξενο μεν...αλλα θα συνηθισουμε !
Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον με τον αμαρτωλό
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Και εγώ ρωτάω το επίσημο site στην Ελλάδα του phpbb για να λυθούν όλα τα προβλήματα.
Να τα ευχαριστήσουμε και τα παιδία του www.phpbb2.gr
Να τα ευχαριστήσουμε και τα παιδία του www.phpbb2.gr
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Einai etoimo.costisk έγραψε:Επίσης θα ήταν ωραίο να μπορούσε ο καθένας μας να ανεβάζει την εικόνα της επιλογής του για αβαταρ, αν είναι εφικτό...
-
- Κορυφαίος Αποστολέας
- Επικοινωνία:
όπως και να έχει κάθε αναβάθμιση είναι πάντα καλύτερη από την προηγούμενη κατάσταση.
Εγώ θα πω μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Νίκο μας που πάντα προσπαθεί για το καλύτερο στην σελιδα μας.
Εμένα μου αρέσει τρελλά. Μπορεί να μην πάει το μάτι μου αμέσως σε αυτό που θέλω, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να συνηθίσει το μάτι και να είναι και πάλι όπως πρώτα...
Σε ευχαριστούμε Νίκο...
Εγώ θα πω μόνο ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Νίκο μας που πάντα προσπαθεί για το καλύτερο στην σελιδα μας.
Εμένα μου αρέσει τρελλά. Μπορεί να μην πάει το μάτι μου αμέσως σε αυτό που θέλω, αλλά πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να συνηθίσει το μάτι και να είναι και πάλι όπως πρώτα...
Σε ευχαριστούμε Νίκο...
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
agiooros έγραψε:Einai etoimo.costisk έγραψε:Επίσης θα ήταν ωραίο να μπορούσε ο καθένας μας να ανεβάζει την εικόνα της επιλογής του για αβαταρ, αν είναι εφικτό...
Ευχαριστούμε!!!!
εμένα με μπερδεύει λίγο όσον αφορά να βρίσκω....τα θέματα. νομίζω πως θα το συνηθίσουμε
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Καποια στιγμη θα το φαω το ξυλο, αλλα εως τοτε ας δοκιμασω 
Μηπως agio oros γινεται οταν ανοιγουμε το φορουμ εκει διπλα στο αβαταρ σου , να εμφανιζεται και η Παναγιτσα?
λεω εγω με το χαζο μου μυαλο, αν δεν γινεται δεν πειραζει.....

Μηπως agio oros γινεται οταν ανοιγουμε το φορουμ εκει διπλα στο αβαταρ σου , να εμφανιζεται και η Παναγιτσα?
λεω εγω με το χαζο μου μυαλο, αν δεν γινεται δεν πειραζει.....

Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- smarti
- Κορυφαίος Αποστολέας
Οσο παει μου αρεσει και πιο πολυ!!!!!!!Μπραβο !!!
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
- Teri
- Κορυφαίος Αποστολέας
Προσπαθούσα ώρα πολλή να συνδεθώ από το mozilla και ενώ έδειχνε ότι ήμουν συνδεδεμένη, μου ζητούσε συνέχεια κωδικό. Διέγραψα cookies και επανέλαβα, τίποτα. Τώρα συνδέθηκα από Internet explorer. Παίζει ρόλο;;;
-
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Vale diko sou avatar tin panagitsasmarti έγραψε:Καποια στιγμη θα το φαω το ξυλο, αλλα εως τοτε ας δοκιμασω
λεω εγω με το χαζο μου μυαλο, αν δεν γινεται δεν πειραζει.....![]()