Υπογράψτε όλοι

Προβληματισμοί και ανταλλαγή ιδεών από την Επικαιρότητα.

Συντονιστής: Συντονιστές

123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Μπράβο Lovethink !!! Καταπληκτική ιδέα. Βλέπω αρκετά άλματα τελευταία !!! Συνέχισε έτσι να μας εκπλήττεις θετικά !!!

Πες μου όμως στο μήνυμα γράφουμε και το όνομά μας ???
raxil
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας

Δημοσίευση από raxil »

Μπράβο Μπράβο
Υπογράψαμε οικογενειακώς

ΥΓ
Δεν νομίζω ότι ήσουν ποτέ του '' πεταματού '',
Οι διαφωνίες είναι το αλάτι της επικοινωνίας .
Αναγκαίες και καμμιά φορά και νόστιμες .
ΡΑΧΗΛ
eortologio_gr
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από eortologio_gr »

lovethink έγραψε: Κοίτα να δεις από εκεί που ήμουν του πεταματού έγινα και αρχηγός ποιός στη χάρη μου :lol:
Για μια στιγμή ... άλλο capo di capi και άλλο capo di tutti capi ... Εχει ακόμα δρόμο ... !!!

Αλλωστε υπάρχει και το σχετικό ανέκδοτο με κάποιους μαγαζάτορες που μάλωναν για το ποιός είναι καλύτερος. Λέει ο ένας "εγώ είμαι καλύτερος της πόλης μας". Λέει ο άλλος "εγώ είμαι ο καλύτερος της χώρας μας" και ο τρίτος κλείνει με το "είμαι ο καλύτερος αυτού του δρόμου" ...

Εμείς στείλαμε 10 διαφορετικές εγγραφες...
στα εύκολα ξέρω τι να κάνω - στα δύσκολα σε θέλω ...
Εικόνα
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

123 έγραψε:Πες μου όμως στο μήνυμα γράφουμε και το όνομά μας ???
Eσύ τι λες ? να γράψεις το δικό μου ? :lol:
Καλά και εσύ μην γράψεις το κανονικό ( εγώ δεν δίνω στοιχεία μου στο νετ ) γράψε Ελισάβετ Αργυρού ξέρω γω ?
koskas
Συστηματικός Αποστολέας
Συστηματικός Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από koskas »

ΡΕ LOVETHINK ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΟΙΝ, ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ
lovethink
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από lovethink »

koskas έγραψε:ΡΕ LOVETHINK ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΠΗΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΟΙΝ, ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΑΜΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙ ΓΡΑΦΩ
Λογικά σου άνοιξε το outlook του υπολογιστή σου και πρέπει να γράψεις στο θέμα το όνομά σου ( ή ένα ψεύτικο αν δεν θες να δίνεις στοιχεία στο νετ ) και το στέλνεις
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Πατάς εκεί πού λέει «ψηφίστε» ή κάτι παρόμοιο. Μετά φυσιολογικά ανοίγει αυτόματα το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πού χρησιμοποιείς ( για παράδειγμα, το Outlook Express ).
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ.
Στο κυρίως σώμα, βάζεις το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ, και ( σύμφωνα με τις οδηγίες ) και την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Το ονοματεπώνυμο ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, διότι θα μπορούσαν δυνητικά να γίνουν ( κάποιοι ) ΕΛΕΓΧΟΙ τών στοιχείων.
Εννοείται, ότι και η ηλεκτρονική διεύθυνση πρέπει να είναι πραγματική, για τον ίδιο λόγο.
Τά ΨΕΥΤΙΚΑ στοιχεία ΜΕΙΩΝΟΥΝ ή ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ την αξία τής ψηφοφορίας !
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Πως θα ελέγξουν το όνομα με το e-mail ? Εγώ όταν άνοιξα το δικό μου έβαλα για όνομα ένα γράμμα πχ. Α. και τα υπόλοιπα πεδία επίσης άσχετα. Δεν είναι έγυρη η ψήφος μου ?
Iosif
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από Iosif »

Μην ξεχνούμε ότι εμμέσως κατηγορούνται κάποιοι συγκεκριμένοι θεσμοί τής Ευρώπης.
Μπορούν να ΕΛΕΓΞΟΥΝ εάν το ονοματεπώνυμο είναι ΥΠΑΡΚΤΟ.
Μπορούν να σού στείλουν ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έδωσες. Εάν η διεύθυνση είναι ΨΕΥΤΙΚΗ, το μήνυμα ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ, σε αυτόν πού το έστειλε !
Σας παρακαλώ πολύ, να κάνετε ΣΩΣΤΑ την εργασία αυτή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Iosif την Παρ Οκτ 06, 2006 6:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τέλειος Θεός, και τέλειος και ΑΠΟΛΥΤΑ αναμάρτητος άνθρωπος, και ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Σωτήρας τού κόσμου, Ιησούς Χριστός: «Εγώ θα είμαι μαζί σας όλες τις ημέρες, έως την συντέλεια τού κόσμου».
123
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από 123 »

Δεν κατάλαβες ! Πάμε πάλι. Το e-mail είναι σωστό. Όταν το δημιούργησα δεν έδωσα τα πραγματικά μου στοιχεία. Ένα Α και ένα Β
Τώρα στην ψηφοφορία έδωσα όνομα και επίθετο ολόκληρο αλλά ξένο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα”