Καλλωπισμός

Διάφορα Θέματα που δεν μπορούν να είναι σε άλλη κατηγορία

Συντονιστής: Συντονιστές

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
vasilikirimp
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Re: Καλλωπισμός

Δημοσίευση από vasilikirimp »

σ'ευχαριστώ αρχοντόπουλο γιατί τα κείμενα που παραθέτεις είναι διαφωτιστικά και ακουμπούν τις χορδές που πρέπει να πάρουν μπρός!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Σε ευχαριστούμε αρχοντόπουλο για το κείμενο με τα ψυχοφελή λόγια του γέροντα!! Είναι συγκλονιστικά!!! :105 :105 :105
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
Άβαταρ μέλους
eleimon
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από eleimon »

Διακρινω καποια ενταση στη συζητηση η μου φαινεται?????????????????? μας πηραν φαλαγγι λιγο οι αντρες αλλα εμεις τους αγαπαμε ετσι δεν ειναι?....οπως εχω ξαναπει,δε μιλαμε για υπερβολες,Σμαρουλα εχεις απολυτο δικιο σ αυτο που λες...με τι κριτηρια ολοι μας διαλεξαμε τους συντροφους της ζωης μας????μπορουμε ν απαντησουμε? με την αγνοτητα της ψυχης τους? τι μας τραβηξε πρωτη φορα? γνωριζε κανεις απο μας τα εσωψυχα του καθενος? δε νομιζω :? :? Πιστευω οτι με το καιρο βλεπουμε τη ψυχουλα του καθενος και αναλογως βαδιζουμε.Γι αυτο ας μην ειμαστε απολυτοι σε καποια πραγματα.Μιλαμε παντα για φυσιολογικη περιποιηση,οχι για κραυγαλεα!!!!!

Αρχοντοπουλο σ ευχαριστουμε παρα πολυ για το ομορφο κειμενο!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
«Το θάνατο δεν τον φοβά­μαι, όχι βέβαια ένεκα των έργων μου, αλλά επειδή πιστεύω στο έλεος του Θεού».
Άβαταρ μέλους
smarti
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από smarti »

Και επειδη σας στεναχωρεσαμε....αρκετα....παρτε τωρα μια ανθοδεσμη.....με αγαπη...!
Εικόνα
Θεοτόκε Παρθένε, χαίρε κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σου. Ευλογημένη Συ εν Γυναιξί και ευλογημένος ο καρπός της κοιλίας σου, ότι Σωτήρα έτεκες των ψυχών ημών.
Άβαταρ μέλους
theodora
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από theodora »

Που την κονόμησες την γαμπριάτικη την ανθοδέσμη πρωϊνιάτικα Σμαρω μου? :lol: :lol:

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ ύ ύ ύ ύ :105 :105 :105
Τον μόνον που μπορεί ν΄αγαπήσεις είναι ο Θεός.
Τους ανθρώπους τους αγαπάς γιά να τους πας ή για να σε πάνε στο Θεό.
aposal
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από aposal »

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι αυτό που είπε ο Φώτης (fotios) είναι λάθος!
Αλλά έχω την άποψη πως, για να φτάσουμε στο σημείο αυτό όπου η εξωτερική εμφάνιση όχι μόνο δεν θα μετράει καθόλου, αλλά και θα την θεωρούμε απεχθή, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Ας καταπολεμήσουμε πρώτα τα πάμπολλα άλλα πάθη μας και όταν το καταφέρουμε, το επόμενο βήμα θα είναι η εκμηδένιση του καλλωπισμού!
Μέχρι τότε, καλόν αγώνα αδέλφια!
Σχετικά τώρα με σχόλια περί ανεπάρκειας των σημερινών ανδρών, ας μην ξεχνάμε ότι από την λανθασμένη ανατροφή τους ξεκινάει το πρόβλημα (ποιός άραγε είναι ο υπεύθυνος της ανατροφής;). Το οποίο βεβαίως πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στους άντρες, αλλά και στις γυναίκες, οι οποίες επίσης έχουν "ξεφύγει"! Τώρα το ότι έχουν ξεφύγει λόγω της ανδρικής ανεπάρκειας είναι μια καλή δικαιολογία που αν βολεύει κάποιους ας την χρησιμοποιούν, αλλά σ' αυτό εδώ το φόρουμ θα ήθελα να όλοι μας να παραδεχόμαστε τα λάθη μας και να μην τα δικαιολογούμε ποτέ. Ως καλοί Χριστιανοί.
Και οι μεν και οι δε είμαστε λάθος. Γιατί έχουμε απομακρυνθεί από το δρόμο του Θεού. Και όσο απομακρυνόμαστε, τόσο περισσότερο λάθος θα γινόμαστε. Όλοι μας.
Ευχαριστούμε Σμαραγδή για τα λουλούδια!
Μελίζεται και διαμερίζεται ο Αμνός του Θεού, ο μελιζόμενος και μη διαιρούμενος, ο πάντοτε εσθιόμενος και μηδέποτε δαπανόμενος, αλλά τους μετέχοντας αγιάζων.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

smarti και theodora τα είπατε πολύ ωραία :) Καλά εντάξει μην φανταστείτε ότι οι άντρες ξέρουν
τί είδους προετοιμασία χρειάζονται οι γυναίκες προκειμένου να βγουν έξω... Από αυτή την άποψη ίσως μπορούμε να τους δικαιολογήσουμε λίγο. Γιατί νομίζουν ότι σηκωνόμαστε με χτενισμένα μαλλιά, πλυμένες,
να μυρίζουμε όμορφα, το πρόσωπο λείο κλπ και τους κάνει εντύπωση γιατί αργούμε στα ραντεβού μας!
Ενώ εκείνοι τί πρόβλημα να έχουν. Ακόμα και στο ντύσιμο, σου λέει ωραίο το πράσινο παντελόνι μου, ωραίο
και το πορτοκαλί μου πουκάμισο, άρα αφού και τα δύο είναι ωραία γιατί να μην τα συνδυάσω..!
Γι' αυτό αν ποτέ τύχει να δεις έναν καλοντυμένο άντρα στο δρόμο, αμέσως καταλαβαίνεις ότι έχει
καλόγουστη σύζυγο ο τύπος! Τα τελευταία είναι αστειάκι :)
Προσωπικά έχω σταματήσει από καιρό να δίνω έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση, από τότε που είδα
κατηχήτρια να επιπλήττει δημόσια παιδάκι δέκα χρονών, επειδή ήρθε με παντελόνι. Και άλλα πολλά έχω δει.
Γι' αυτό περιορίζομαι μόνο στα του εαυτού μου και νομίζω ότι πολλές φορές έχουμε όλοι πέσει έξω κρίνοντες από την εξωτερική εμφάνιση τον άλλον..
petrosathonas
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από petrosathonas »

Εγω πάλι που δε μπορώ να καταλάβω το εξής?
Με το να βάφεστε και να κρεμάτε διάφορα είναι σα να παραδέχεστε ότι δεν είστε όμορφες.
Καλά δεν έχετε στάλα εγωισμό μέσα σας. Μιλάμε ότι όλες οι γυναίκες είστε ταπεινές. :65 :65 :65 :65 :65
(ωχ τι είπα. Δε με ξεπλένει ούτε ο Δούναβης τώρα).

Προσωπικά νομίζω ότι τα χαρακτηριστικά του προσώπου αναδεικνύονται καλύτερα όταν δεν καλύπτονται από διάφορα χημικά. Πως να το πω,... οι γυναίκες που δε βάφονται έχουν περισσότερη θηλυκότητα.
Ακόμα και οι κινήσεις τους και η ομιλία τους είναι πιο θηλυκές.

Δεν είπαμε να μην καλλωπιζόμαστε. Και εμείς οι άνδρες. Όλοι να είμαστε περιποιημένοι. Εξάλλου έτσι κρύβουμε και τον πνευματικό μας αγώνα όπως είπε και ο Χριστός.
xenia
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από xenia »

petrosathonas έγραψε:Εγω πάλι που δε μπορώ να καταλάβω το εξής?
Με το να βάφεστε και να κρεμάτε διάφορα είναι σα να παραδέχεστε ότι δεν είστε όμορφες.
Καλά δεν έχετε στάλα εγωισμό μέσα σας. Μιλάμε ότι όλες οι γυναίκες είστε ταπεινές. :65 :65 :65 :65 :65
(ωχ τι είπα. Δε με ξεπλένει ούτε ο Δούναβης τώρα).
Αυτό που λες είναι άλλο θέμα. δε διαφωνούμε ως προς αυτό. Εγώ αναφέρομαι στη στάση των ανθρώπων απέναντι στην εξωτερική εμφάνιση των γυναικών συγκεκριμένα.
petrosathonas έγραψε:Δεν είπαμε να μην καλλωπιζόμαστε. Και εμείς οι άνδρες. Όλοι να είμαστε περιποιημένοι. Εξάλλου έτσι κρύβουμε και τον πνευματικό μας αγώνα όπως είπε και ο Χριστός.
Ωραίος! Εδώ είμαστε! Τώρα μιλάς σωστά!
Άβαταρ μέλους
ANTREAS
Κορυφαίος Αποστολέας
Κορυφαίος Αποστολέας

Δημοσίευση από ANTREAS »

δεν νομιζω να υπαρχει αντρας στην εποχη μας που να μη θελει να εχει μια ωραια γυναικα διπλα του..οι υπερβολες φυσικα να αποφευγοντε γιατι ο αντρας εχει μπουχτησει απο τις υπερβολες των γυναικων.εγω προσωπικα θα ηθελα η γυναικα μου να προσεχει το εαυτο της..και δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο το πραγμα..εχουμε αλλα τοσα πραγματα να λυσουμε αν κολησουμε σε αυτο.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διάφορα Θέματα”